2 yıllık nişanlım beni terketti eski sevgilisine gitti , bde o kız hakkında çok iğrenc şeyler demişti. Neyse Haftaya düğünü var, Beni engelden açıp dost gibi konuşmak istediğini yazdı. Ayrılırken çok yalvardim, ama nişan fotoğrafını göreli herşeyi sildim hayatimdan da çıkardım. Şimdi hayatıma bakıyorum. Ortak arkadaşımıza "çok pişmanım " demiş. Bu insan mutlu olur mu
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılırken ağlıyordu. Kendine küfürler ediyordu. Annem istedi özür dilerim dedi.
Ahını aldıysa mutlu olamaz… zaten öncesinde arkasından konuşan sonra onunla evlenmeye kalkan birinden ne beklenir
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gelinliğimi seçmiştim bile. Ah etmesem bile Allah görüyor). Bide eski sevgilisi hakkında ağıza alınmayacak sözler etmişti , bende yapma deme öyle nede olsa oda bi kız , demiştim. Oda "o artık kiz değil ki "demişti. Neyse işte onunla evlendi akrabası olduğu için.
İster mutlu olsun ister sürünsün bence kendi hayatına bak. Ve cevap verme.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nişanlı olduğu halde de yazıyordu şimdi de düğüne 6 gün kala. Ve hiç birinde cevap yazmadım. Ayrılırken başkasına tercih edildigimi bilmiyordum , ve çok yalvarmıştım. Işin gerçeğini gördüğümde Tiksindim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ahını aldıysa mutlu olamaz… zaten öncesinde arkasından konuşan sonra onunla evlenmeye kalkan birinden ne beklenir
Gelinliğimi seçmiştim bile. Ah etmesem bile Allah görüyor). Bide eski sevgilisi hakkında ağıza alınmayacak sözler etmişti , bende yapma deme öyle nede olsa oda bi kız , demiştim. Oda "o artık kiz değil ki "demişti. Neyse işte onunla evlendi akrabası olduğu için.
Bu yaptıkları ondan çıkar elbet merak etme Allah adaletlidir
Umarım. Çok teşekkür ederim
Rica ederimm
Bu nasıl bir vicdan merak etme senin ahın onu rahat bırakmaz.
Vicdanın yerine annesi geçmiş) Annesinin lafıyla herşeyi yapıyor. Ayrılırken ağlıyordu
Bence senin için hayırlı olan buymuş öyle düşün 😊
Bende öyle düşünüyorum. Çok teşekkür ederim , fikirleriniz için.
Rica ederim ne demek Allah karşına daha iyi insanlar çıkarsın 🤍
Allah razı olsun. Sizinde InşAllah. 🤗
İster mutlu olsun ister sürünsün bence kendi hayatına bak. Ve cevap verme.
Nişanlı olduğu halde de yazıyordu şimdi de düğüne 6 gün kala. Ve hiç birinde cevap yazmadım. Ayrılırken başkasına tercih edildigimi bilmiyordum , ve çok yalvarmıştım. Işin gerçeğini gördüğümde Tiksindim.
Cok nişanlı kalmışsınız be knk
Erkek tarafı düğün tarihi verir ya bunlar uzattı
Cok nişanlı kalmak pek iyi değil
Sen sevinmene bak böyle insanla yola mı çıkılır
Zaten o yüzden yolun ortasında kaldık)
Bence kendine haksızlık yapıyorsun
Yolun ortasında kaldığıma göre , gerçeği söylüyorum )
Gelsene birsey soracağım
Olmaz