Sizce nişan atmak zor olur mu?

Artık aileler girdi işin içine. Kolay kolay ayrılınmıyor. Herkes duydu artık. Ama mutlu değilim. Severek nişan taktık. Ama herkes degişirmiş. Nişandan sonra çok değişti. Gözüm açıldı. Aşırı sorumsuz, umursamaz, aşağılayıcı konuşuyor benimle ilgili, annesine şaka yolu dövecem falan diyor, şaka yolu beni küçük düşürüyor, büyük kavgalar ettik, ben ona vurdum o da bana vurdu. Artık şiddet uygulamaya başladık birbirimize. Tüm gece uyumuyor sabah olunca akşama kadar uyuyor, aşırı oyun bağımlısı. Şunu kabul ediyorum küçüğüz daha üniversite okuyoruz. Ben de çocukça davrandiğim oluyor. Degişcegini sanmıyorum gün geçtikçe daha kötü olmaya başladı. Ailem nişanlimi seviyor ve benim hakkımda ona sürekli kötü şakalar yapiyor. Bir kere ablam nişanlimi kardeşi gibi gördüğünü benden daha yakın gördüğünü söyledi. Ben onun için ailemle tartıştım ve bana sonra yapmasaydın dedi. Artık kalbimden çok mantığım ön plana girmeye başladı. Çoğu şey yanlış gelmeye başladı. Ama ayrılmak zor geliyor. Keşke hiç nişanlanmasaydım o zaman ayrılırdım kesin
Sizce nişan atmak zor olur mu?