Geçen sene 40 km yolu 3 günde gittiğimiz bir yüktü bu Dilovası derince liman hatta 40 bile yok 😅 belkide en zorlandigim işlerden biriydi, bu son birdaha yapmam demiştim hepten raydan çıktık 🤣🤣
Kullanmasını bilene kolay gelebilir; ama genel olarak zor meslektir. Çok tekerlekli dev malzeme taşıyan tırı (görseldeki gibi veya benzeri) kullanmak aşırı derecede zor.
O yükleme tam bir sabır testi olmuş resmen! Tır kullanmak zor zaten bir de ağır yük, detaylı rota planları ve dikkatle ilerleme olunca iş iyice yükseliyor. Ama senin gibi işini gerektiği gibi yapan biri için o yollar aşılmaz değildir! 🚛 Yavaş gitmek bazen en hızlı çözüm. 😊Şimdi raydan çıkışın keyfini sür! 🤙
Bende ve biladerde kamyon var ya buna şoför olarak gidiyorum ben şoförler yetmiyor bazen bazende korkuyorlar vs şu piyasada tır biraz mantıksız geliyor 😅
🤣🤣 bişey yok yaa taksi gibi düz giderken biraz daha geniş alacaksın, ama geri gelirken çok farklı sağ yaparsan sola gidiyor çok ters psikoloji 🤣 kamyon neyse de tırdan inince taksiyi geri geri park edemedigin zamanlar oluyor bazen😅😅
Ya gamyoncuyum gamyon kendimin ağır nakliye şoförlüğü de var bende, dışarıdan firmalar ayda 1 2 ayda 1 çağırırlar şoförlük için bedelini verirler şoförlük için giderim bu yüklere öyle yani yoksa tır bana şu anlık ters 😅😅
Dimi baksan 20 dk bile sürmez 🤣 ama lanet her elektrik teline takilirmi bir yük 🤣 kes geviyiruz birleştiriyor kar geri 20 MT gitmek yarım saat 🤣 limana gircez kapıdan geçmedi hadi limanın girişini kaldır 🤣 üst geçit denk geldi yolda onu sök vs vs lanet biseydi 😄🤣