Sevgilimin ailesinin hiç destek olmaması?

Nişanıma günler kaldı ama şu an sevgilimin babasından bir destek görmediğini daha iyi anlıyorum. Evi tadilat yaptırıyoruz kendi evi neyse işte bu süreçte zaten çok olay oldu. Evde kiracı vardı çıktıktan sonra ben evi görmeye gittim amerikan mutfak küçük bir daire ama ailesi bununla da ilgili öp başına koy gibi ifadeler kullandılar , ben sanki şükretmek zorundaymışım gibi..

neyse mutfak dolapları yeniydi ama kiracı kötü kullanmıştı bende o şekilde kullanmak istemdiğimi sevgilime söyledim. O da işte başta şöyle yaptırırız şöyle burasını söktürüp yenisini taktırırız diyordu bende dedim ki aynı masrafa denk gelicek , iç suntası da dahil hasarlı dedim tamam dolap sağlam ama bu şekilde kullanmak istemiyorum dedim ailenle konuş dedim.

konuştu etti tamam dedi yaptırcaz biz dolap seçtik bende tezgah ile seramiklerini değiştirmeye yardımcı oldum çünkü sadece dolabı değiştirmeye bile zor ikna oldular 30 bin dolap tuttu 3 taksite böldürdük , tezgahla seramiklerde 16.000 tl tuttu. Bir de ben slklık edip tüm beyaz eşyamı da aldım kurutma makinesine kadar niye çünkü her şeyi erkek tarafına yıkmayayım diye ama yapmamak lazımmış.

Babası dolaplar için sevgilime yardım etmedi işte evin boyası için falan para göndermiş ama dolabı soramamış sevgilim.. çünkü dedi uğraşamam. Çoğu her şeyde de böyle ailesi.

en basit slk bir bohça yapcaklardı kendileri yapalım dediler ama nişan oldu olacak bir bohçayı yapamadılar.. ben damat bohçasını hazırladım bitirdim bana gelip yok işte 24 ünde çıkarız , 25 inden çıkarız diyorlar nişanım da 27 sinde olmasına rağmen.

Sevgilimin ailesinin hiç destek olmaması?