Sevdiğim var ona kavuşamadım, geçen günde 3 paket sigara 🚬 içtim ve şu an kalbim ağrıyor
neden hayat böyle adaletsiz? Seven neden değer görmüyor
Sevdiğim var ona kavuşamadım, geçen günde 3 paket sigara 🚬 içtim ve şu an kalbim ağrıyor
neden hayat böyle adaletsiz? Seven neden değer görmüyor
Başkası için sana çelme atan için günde 3 paket sigara içiyorsun yaaa
İyisi sen bir piskologa git piskolojik tedavi gör
Piskolog için randevu almaya gerek yok fişini al sıranı bekle
Bana çelme atan on yıllık eşimin acısını piskolojik tedavi görerek unuttum
Hafızamdan attım. Öyle kolay değil biliyorum ama piskologa gidin. İnanın bir abi tavsiyesi olarak söylüyorum
Git bak piskolog hanım ne güzel sana yardımcı olacak...
...
neden biliyormusun. gülen gözlerle başlanır aşka sevgiye. çok çok özel güzel günler yaşanır ve unutulmaz. gel gör ki sonunda gülen o gözler de sadece yaş bırakır
Cevap
6Cevap
Deger görmedigin yerde ısrarla durmanda kendine ayıptır biyerde sevilmiyorsan restti çekmeyi bilceksin 3 degil 20 pakette içsen olan sana olcak kimseye degil
En çok kendinj sevmeli insan değer verirsin degersizlesirsjn seversin sevilmezsin kendinden başka kime iyi duygularla yaklaşırsan o hep tam tersi duygular yükler ne yaparsan yap değişmez bu
Sevsen değer veren saygı duyan hiç bir zaman değer görmez
Doğru kişi değilmiş ileride karşına öyle biri çıkar ki bu arkadaş için iyi ki olmadı dersin şer görünen her şeyde bir hayır vardır
Maalesef öyle
O kadar diyorsun
Sigara içmekle ne unutuluyor ne dönüyor boş ver
Neden seninle olmak istemiyor peki
Belki derken hiç konuşmadınız mı?
Seven hep kaybediyor maalesef, akışına bırak
Değmez çünkü
Bende öyle oldum zamanında ama bıraktım ne hali varsa görsün sevgiyi haketmeyen insana ne yapsan boş gereksiz
Bunlar zamanla geçicek yaşadıklarımın aynısını yaşıyosun
Tabikide geçicek yani üzüldüğüne değmiceğini ve boşa üzülmüşüm diceksin
sevdigini biliyormu
Senin ve onun yas kac
Hiç konuştun mu ilginin olduğunu soyledin mi
O zaman sorun ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?