Beni reddetti ama hala beni yakın tutuyor?

Bi önceki sorumdan görebilirsiniz ben bi kizdan hoşlandım hareketleri çok seviyor gibiydi baya yakın davranıyordu hem sözlü hem temas olarak bildiğimiz çıkıyor gibiyiz bende artık açılayım dedim ona açıldım önce bi şaşırdı arkadaşız sonıyordum dedi bunun düşünmem lazım dedi gitti büyük ihtimal diğer arkadaşlarına tanıştı yakın olduğu arkadaşlarını biliyorum zaten sonra ertesi bana yazdı duygularımız karşılık değil felan beni priw hesabindan çıkarttı felan ben baya kötü oldum beklemiyordum çok sevgili gibi davranıyordu baya yıkıldım yanına gittiğim beni istemiyordu sonra bi baktim hesabında yakın arkadaşlarda bi hikaye atmış bende baktim dedim başta beni unutmuştur çıkarmayı felan bakiyorum 2gün sonra yine atiyor bu sefer böyle ağlamış havası var böyle yüzu asık şekilde ertesi günü dedim bi daha şansımı deniyeyim bu sefer beni kovdu sinirliyim felan dedi bende üstelemedim gittim baktım cuma günu benim 2 gün önce attığım mesajlara cevap vermiş sonra dedim o gün de yine bi hikaye baya ağlamış böyle gözleri şişmiş nasılsın diye sorayim yine bakmiyor bide instagramda bir sey kullanıyor mesaj görüldü attigi gözükmüyor bakiyorum ama whatsapp da aktif ve yazıyor ortak olduğum grupta görüyorum sonra bi 30 dk sonra baktım yanlışlıkla beni aradi mesaja bakacakken sonrna mesajimi cevapladi böyle bi 2 saat sonra tekrardan yazıp bana özur diledi o gün terslediği için ertesi günü bana mesaj atti kendi konustu baya benle dedim bidaha deniyeyim konusmayi bu sefer yok soğuk yapıyor yüzüme bakmiyor telefona odakli böyle ama bir sey söylersem cevap veriyor ve napicam bilmiyorum bi soğuk bi sıcak anlayamiyorum neden boylr

Güncellemeler
+1 yıl
Ben bu kızdan hissediyorum nedense hiç kimsede böyle hissetmemiştim
Güncellemeler
+1 yıl
Bilmiyorum ne yapacağim bugün tekrar yazmayı denesem mi muhabbet etmeye çalışsam mı onu öyle çok özluyorum ki çünkü konuşurken sürekli konusuyorduk her gün her saat gunde en az 4-5 saat
Beni reddetti ama hala beni yakın tutuyor?