Erkekler çok değişik canlılar değil mi sizcede sorumu bakın lütfen?

Bir çocukla flörtleşiyorum ve aramız baya samimi her şeyi konuşuyoruz ona eski ilişkisini sordum kızın nasıl biri olduğunu falan bir anda gözleri parladı ve heyecanla anlatmaya başladı kız için tanıdığım en güzel kız dedi abartma der gibi bir bakış attım o da ciddiyim ünlüler falan bile dahil gördüğüm en güzel kadın dedi sonra başladi kızı övmeye şöyle zeki şöyle çekici şöyle seksi yok söyle farklı yok söyle büyüleyici falan kızı arzuluyomus baya neyse kendini kaptırdı bu bende biraz sinir oldum açıkçası niye ayrıldınız o zaman diyince bir afalladi kızı aldatmış amj bir gün gece kulübünde sözde alkollüymus onu andıran bir kızla yatmış sonra kızda öğrenince terk etmiş bunu bende o zaman aşık değildin niye aldattın diyince zaten aşık değildim ben bir kere aşık oldum o farkı biliyorum dedi ama ben ona hayrandım benim nirvanam o kız falan dedi şu an pişman olduğunu ama kızın ona dönmeyeceğini falan söyledi kızı hala takip ediyor instadan kız onu takip etmiyor ama çıkardı hesabını falan gösterdi kızın çok değişik değil mi ya bir de hayattaki en büyük pişmanlığı o kızla birlikte olmamakmis fırsatı varken yapmamış sadexe opusmusler bunuda söyledi bilmiyorum şaşkınım
Erkekler çok değişik canlılar değil mi sizcede sorumu bakın lütfen?