Daha önce sevgilisiyle aynı evi paylaştığını bildiğimiz biriyle evlenir misiniz?
Evlenmem
Evlenirim sorun olmaz
Bilmek istemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Daha önce sevgilisiyle aynı evi paylaştığını bildiğimiz biriyle evlenir misiniz?
Aynı evde yaşaması bu kadar sorun olmamalı.
Sonuçta aynı evde yaşamayıp insanı sinir krizlerine sokacak eylemleri yüzlerce kere farklı farklı insanlarla yaşayanlar var. Önemli olan geçmişini geçmişte bırakabilmiş ve o zamanın enkazlarını gerçekten silip atabilmiş mi?
Kilit soru bu bence
Çok mükemmel sevdiğim biriyse, mükemmel bir güven veriyorsa bana, belki. Tercih hakkım olsa kesinlikle evlilik öncesi aynı evde yaşanması beni hoşnut ve güvende hissettirmiyor. Ne kendim yaşarım ne yaşamış erkekten hazzederim.
Anladım mükemmel biri değilse o zaman şansı yok demek ki ama mükemmel biri olmasa daha önceden evde yaşamış olmasını ya da senin yanlış gördüğün bir durumu birazcık tolere ediyor mu
Mükemmelden kastım gerçekten sevdiysem aslında. Tolere eder ama kalpteki tedirginliği tercih etmem demek istiyorum. Güvenmek benim için herşeyden önce geliyor çünkü..
Çoğu evlenmem demis, sanki aynı evde olmayınca, hic bir halt yememişler, harbi bencilsiniz. Birini istemeden önce acaba ben ne kadar temiz ve düzgunum diye kendinizi sorgulasın, hayat bu kadar dengesiz olmaz.
Sorgulasanız*
Cevap
14Cevap
Ben böyle şeylere takılmam, evlenip ayrılmış gözüyle bakarım ne var sanki bunda.
Evet ben evlenirdim.. geçmişi beni ilgilendirmiyor sonuç olarak
Bu oldukça zor bir soru benim için.. Mantığıma sorarsam birlikte yaşayıp olup olmayacağını denemek istemişlerdir derim ama kalbime sorarsam bunlar aklıma geldikçe sinir krizleri geçirebilirim. Sinir sistemimi korumak adına evlenmem sanırım..
O zaman O ikisi arasında denge kurmak gerekiyor olabilir
Bu kişiyle alakalı ben evlenirim karşımdaki insanda önceyi benim gibi umursamamalı. Bazı mahluklar çıkıp konuyu bakireliğe getirmesin. Burada kasıt o değil😆 Aynı eve çıkmadan neler yapan var. Önemli olanın sana odaklanmış ve eski defterleri tamamen kapatması
Evet ama işte bunun biliniyor olması bazı insanları rahatsız edebilir
Sen mi bu konudan rahatsızsın? Öyleyse bile olan olmuş sevgilin eskiyi silmek yerine sana dürüstçe söylediyse sahiplen
Banene eski sevgilisinden bundan sonra kim ile aynı evde yaşayacak önemli olan bu değil mi
Çok çok üzülürüm, hiç unutamam bile diyebilirim. Ne yaparım hiç bilmiyorum.
Neden ki daha sonradan öğrensen ayrılır mısın peki
Diyorum ya tam olarak ne olur bilmiyorum. Ev paylaşmak, sadece resmi kağıtta evlenmemiş olmak demek. Cinsellik, yaşayış, birlikte paylaşımlar, bunlar basite alınacak şeyler değil. İz bırakacak derecede mühim. Bunu bilmek benim üzüntüme sebep olur, olur olmadık aklıma gelir ve evlilik gibi ciddi bir birliktelikte çok büyük sorunlara sebebiyet verir. Çocuk durumumuz varsa daha da beter, çocuk için asla hazır hissedemeyebilebilirim. Böyle bir durum yaşamadığım için tahminlerim bunlar ama ne olur bilemiyorum. Sanırım devam etmeme ihtimalim daha yüksek olurdu.
Çok seviyorsam bu ayrıntı önemli değil ama evlilik kararı aldığımız ana kadar söylemediyse bazı şeyleri sorgularım tabi ki
Çok sevmişsem pek sorun edeceğimi sanmıyorum. Evlenip boşanmış biri ile evlenmekten bir farkı yok bence. Geçmişinden ziyade geleceği beni ilgilendiriyor.
Beni ilgilendirmez. Beraber yaşamış olabilirler ama benim onunla aynı evi paylaşacağım anlamına gelmez
Zaten yaşamış olduğu için şu an düşünüyorum demekki olurmuş ama AŞIRI KISKANÇ VE SİNİRLİ MİYİM? Evet. Keisnlikle. Yine de seviyorum adamı.
Evlenirim tanıdıgım andan bir saat öncesi beni ilğilen dirmez
Seviyorsam ciddi bir yola girmişsek evlenirim ne yapayım aynı evde kaldıysacanım
Evlenip boşanmış biriyle evlenmekten farkı yok..
evlenmeden aynı evde yaşamayı doğru bulmuyorum aslında
Birlikte yaşadıkları süre boyunca ayrı yataklarda yaratıkların hiç sanmıyorum. O yüzden hayır evlenmezdim.
Aslaa evlenmem kapım kapalı öyle insanlara defolup geri gidebilirler : ))
Hayır. Sevgiliyle aynı evde yaşamak ciddiyetsiz ve ilişkiyi hafife alan bir durum.
yani boşanmış biriyle evlenir misiniz diye güncellemeli soruyu
Geçmişi beni ilgilendirmez ama neden ayrıldıklarını bilmek isterim tabii
Benden öncesi sorun değildir
Tercihim buna gerek duymamış olandan yana.
Bilmek istemem bilirsem de evlenmem
Kimseyi ilgilendirmez
Çok seversem evet
Evlenirim ya ne olucak
@papatyaaam123 🙄
Evlendirdim tabi ki.. geçmişte kalmış ne yani
Sen neler neler yaşadıklarını bilmediğin için bu genişlik normal tabi ki 🥰
Benim için zor bi karar
Im hayır
Evlenmem yapmamda
Evlenirim neden evlenmiyeyim
Hayır.