Aşk İlişkileri Sevgiliniz ile evlenmeden aynı evde yaşar mısınız? Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yaşayan var mı daha önce, peki nasıl anlaşabiliyor musunuz? Sevgiliniz ile evlenmeden aynı evde yaşar mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Yaşamam. Her şeyi tüketip ayrılacaksam ne diye böyle bir şey yapayım kii 1 1 Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Doğru Yorumla
Yesimcik__ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Yaşadım şimdi evliyiz 1 1 Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Ne güzel ne mutlu size Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Belki 1 1 Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Olabilir 🙂 Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yaşanır 1 1 Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Evet öyle 🙂 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Yok yaşamam 1 3 Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Neden peki Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Aynı evde yaşıyorsam neden evli değilim diye sorgularım çünkü Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Mantıklı 🙂 Yorumla
Adaletttzamanı Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Yaşadım, yine yaşarım güzel yaa 🙂 1 6 Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Öyle olsun bakalım 🙂 Yorumla Adaletttzamanı +1 yıl Ee ne zaman evimize bakmaya gidiyoruz 🙂😂 Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Oho 🙂 Yorumla Adaletttzamanı +1 yıl Biriyle yaşanacaksa o kişi benim ne ohoo 😉 Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Yok bir şey 🙂 tamam sakin soru sadece Yorumla Adaletttzamanı +1 yıl Tamam yazdım 🙂 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yaşarım ben 1 1 Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Güzel işte en iyisi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır 1 3 Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Neden hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nikahsız niye evlilik hayatı yaşayayım Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaşamam. Her şeyi tüketip ayrılacaksam ne diye böyle bir şey yapayım kii
Doğru
Yaşadım şimdi evliyiz
Ne güzel ne mutlu size
Belki
Olabilir 🙂
Yaşanır
Evet öyle 🙂
Yok yaşamam