Zengin karşı cins ile sevgili olmak ve evlenmek ister misiniz? Aşık olmanız için mal varlığı iyi olan bir partner olması yeterli midir?
Düşünün ki size hiç para mevzusu açmıyor ve pahalı hediyelerle boğuyor. İstenmez mi bea...

Zengin karşı cins ile sevgili olmak ve evlenmek ister misiniz? Aşık olmanız için mal varlığı iyi olan bir partner olması yeterli midir?
Düşünün ki size hiç para mevzusu açmıyor ve pahalı hediyelerle boğuyor. İstenmez mi bea...

Eski sevgilim zengindi ve paradan ne zaman bahsetse aşırı sıkılıyordum. Hiçbir şekilde etkilenmiyorum. Kendi paramızı kendimiz kazanırız sağlık oldukça.
Hayır beni etkilemez.. yani istediği kadar pası ya da güzelliği olsun benim baktığım şey bir kadında güzellik değil.. kalp ve karaktere bakıyorum ben her zaman için.
Cevap
7Cevap
Bana ilgi gösteriyorsa seviyorsa parası varsa etkiler, kadınları etkileyen bizi neden etkilemesin
bazen düşünüyorum da bence mantık evliliği, sevgili yapmak iyi olacak...
Zengin kadın candır, boş ver. Güzellik geçici bea.
hehe aynen
Para artık mutluluk getiriyor. Fizikmiş, güzel yüzü varmış falan, bir tadarsın doyarsın ama zengin kadın olsa bir de para mevzusu yapmadan sana harcasa mis valla.
gel keyfim gel jbfcksjdbvk
Cidden öyle bulsam peşinden ayrılmam😀
eğer beni seviyorsa bende ayrılmam jsnvkjfbvkj
Seviyor ki parasını yediriyor yani. 😀
ikimizide böyle birinin denk gelmesini diliyorum :)
İnşallah ya🙏
Kadın veya erkek para için ilişki yaşayan herkes omurgasız gözümde.
Hayır parayla beni kimse etkileyemez
Benimle paylaşırsa etkilenirim..
Paralı kadınlar da cimri olurlar, çulsuz bir herifi yanında tutmazlar bence. 😆
hayır bir özelliği yok
Denk olmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum
Yakışıklı olmazsa etkilemez bea
Para her şey değildir ama çok şeydir
zengin olması etkilemez tabi etkilenen insanlar var ama bana çekici gelmiyor öyle tipler
Etkilemez dkcjc
Etkiler tabikisii
Hayır
Isim. olmaz
parası olsun yeter gerisi boş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?