Utangaç bir erkeğin açılması için ne yapmalıyız?

Aynı okuldayız ikimizin de son senesi dün teneffüste dışarı çıktığımı görünce arkadaşıyla geri dönüp arkamızdan geldi. Kütüphanede nöbetçiydim kalemliğini unuttuğu için geldi ama teneffüs çalana kadar kütüphanede oyalandı kitaplara falan baktı. Sonra da çıktı. Akşamında belki bana yazar söylemek istediği bir şey varsa söyler diye düşünüp ona bi soru attım çözsün diye mesajıma bile bakmadı numaram kayıtlı mı bilmiyorum ama sınıf grubunda varım tespit etmemek zor değil. Mesajıma bakmaya tenezzül bile etmedi görüldü işareti bile yoktu. Ertesi gün koridorda yürürken her defasında arkasına dönüp baktı. Teneffüste arkadaşıyla beraber camdan bizi izlemiş arkadaşım dedi. Sürekli baktı göz göze geldik defalarca kez. 2 gün önce de yanıma gelip bana şeker verdi ahshhsshwj ne alakaysa bende ayıp olmasın diye aldım. Ama bugün yüzüme bile bakmadı hoşlandığı biri var onu biliyorum arkadaşıyla konuşuyorlardı hatta açıl diyordu o da ya reddedilirsem dedi. Ama ben miyim bilmiyorum ona sormak da istemiyorum belki ben değilimdir diye sizce sormadan ne yapabilirsem anlayabilirim? Mesaj atmak mantıklı olur dedim adım arayım dedim mesaj attım mesajıma bile bakmadı ama sevmiyorsa neden böyle yapıyor kafam çok karışık gerçekten Ne yapmalıyım?

Utangaç bir erkeğin açılması için ne yapmalıyız?