Bir yıl hatta bir yıldan da fazladır unutamıyorum. Seviyorduk birbirimizi ama inişli çıkışlı bir dönemdeydik ayrılmamıza yakın zamanlarda. Asla unutamadım, çok kişiyle denedim, bir buçuk yıla çok fazla insan sığdırdım kafamı dağıtmak için fakat anlık yara bandından başka bir şey olmadılar benim için. Başkalarının unutturamayacağını anlayınca da, kullanmadığım alkol, yaşamadığım kafa kalmadı ve hâlâ devam ediyorum. Durumum ekonomik olarak iyi fakat böyle giderse alkol firmalarını zengin etmekten resmen batacağım, beynime ve vücuduma verdiğim zararın farkındayım fakat kendime hakim olamayacak düzeye geldim ve zaten artık alkolün de hiçbir etkisi olmamaya başladı. Ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten, siz olsanız ne yapardınız?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yok yazmazdim
1 hafta degil 1 ay degil 1 yil yani dile kolay 🤣 eskisi gibi olmaz boş ver
sen gelince diyecek ki buda birisini bulamadi bana sardi
direkt ezik belleyecek seni
ama ölümlü dünya bugün varız yarın yokuz
senin icini kemirip duruyor ve kendini mutsuz hissediyorsun
git ve yaz
ne kaybedersin ki en fazla hayir istemiyorum der sende bu sefer kabullenirsin zaten
Ben de istemiyorum ki tek istediğim içimi dökmek ona. Ya da istiyorum bilmiyorum, onu çok özlüyorum ama. O kadar çok özlüyorum ki kokusu burnumda tütüyor, fakat onunla yaşadıklarımı ve onun bana hissettirdiklerini ondan daha çok özlüyorum. Onu değil de hislerimi özlüyorum daha çok.
Zaten insanlar; insanın kendisini değil onda uyandırdığı hisleri sever o yüzden aṣk meṣk olayları sadece bencilce bi olaydır. Bence yaz gitsin ya ne kaybedersin ki? hazir yeni yila girdik sende son kez ṣansını dene ve eğer olmazsa bu olayı bu sene kapat.
Eminim ki hüsrana uğrayacağım ve onun umurunda bile olmayacak. 😢
Olsun en azindan denedim dersin ve kabullenirsin.
Birazda kendine laf geçir kac yaṣında adamsın yani o kadar zayıf olma sürekli melankoli edebiyatı yapıp alkol aliyorum unutamiyorum vs. hallerine girme. Beynine telkin veriyorsun istemeden. Insan unutamaz diye birsey yok sen unutmak istemiyorsun ondan böyle oluyor zaten.
Evet haklısın, bu sene bu işi bitireceğim evet…
Aynen bu sene bu defter kapaniyor. Kendine bunu söyle sürekli.
Bide kimseyi kimseyle kıyaslama bu unutma sürecini hep zorlaṣtirir. Hadi kolay gelsin bol ṣans
Teşekkür ederim gerçekten. 🥹
Yazdım yaşandı be
Ne diyorsun dostum?
Kanka sinirlenme sakin ol eski sevgilimi aradım 1 yıl sonra ilişki istemedim dedi
Niye ayrıldınız
Psikolojik sorunlarını bahane ederek ayrılmak istediğini söyledi. Sonra öğrendim ki bipolar kişilik bozukluğu teşhisi konulmuş kendisine. Zaten sürekli olarak bir iyi bir kötüydü aramız, düzen denge yoktu hiç ama birbirimize aşıktık. Ya da en azından ben öyle zannediyordum.
Ne düşünüyorsun?
Benzeri şeyler yaşadım senin gibi, sadece bipolarlık bende yok ve exe benzeri bir şey söyleyerek ayrılmak istemiştim. Şimdi sana geldimde, bence 1-3 ay alkolü bırakmaya çalış, ve bir tarih ver kendine. Yani misal takvimde 3 ay sonra işaretle, “ona yazmak sormak istiyorum mu diye?” ve eğer bunu hala istiyorsan ona küçük olsa bile, bir adım at. Şimdi o 3 ay neye sorarsan, bilimsel şöyle denilir, en az 3 ay lazım bir alışkanlık gitmesi için. Ondan yavaşça alkol tüketimini azalt, ve hayırlısını iste. Bu arada, değişim olmadan o ilişki aynı sebeplerden dolayı biter. Ondan sen kendini geliştir EQ anlamıylada. O geçmişte kısa ilişkiler, flörtleri sosyallerinden sil. Sınırı açan kız arkadaşlar (kız çevre) silmen gerekiyor, ilişki içindede geneldede sınırlarına saygı duymayan kötü huylarını uyarmayan erkek arklarınıda hayatında mesafe kurman gerekiyor. Bir değişim yoksa ne o nede başka bir ilişki sağlam zemin üzerinde inşa edilir. Benim exim eğer gelseydi adam akılı gelmesini istenilir. Bunu çoğu kadın ister. Tabi kızda kendini geliştirmeye çaba sarf ediyorsa ozm ayrılmaktan başka sonuça varabilirsiniz. Çünkü birlikte gelişebilirsiniz 🙂 uzun oldu, neyse kolay gelsin