Benim eski sevgilim yazdı bana seçimi bahane ederek. Sizde de var mı benzer durumlar? 😂
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Eski sevgili ile seçimin bağlantısını düşünüyorum da bulamadım.
Yazmadım
eski sevgilim
yok
:D
Ahahha demek ki o bir bağ kurabilmis 😂😂
Secim bahanesiyle ne yazilir ki? Nasil iyi bastin miiii
Oy verecek misin vb gibisinden ya 😂
Bakiyom hosuna gitti yazmasi hee gozlerinin icinguluyo:))
Seviyo musun hala kiz
Ahahahh yok be zerre düşünmüyorum ve istemiyorum onu 😂
Hayirlisi olsun senin icin:)
Teşekkür ederim 😇 en son kısa kısa cevaplar veriyordum tamam demiş 😂😂😂 tamam tabi saf.. bir zamanlar da o bana kısa kısa yazıyordu, sevgiliydik üstelik. Bir de utanmaz arlanmaz kendi aramızda kutlarız falan diyor, ahahha çok beklersin 😂
Erkek iste elindekinin degerini ne zaman bilmis ki:)) anca onun gibi biri bulamayinca pisman oluyorlar:)
Ahah övünmek gibi olmasın ama benim gibisini bulabileceğini sanmıyorum. 😂 Ama şimdi öyle düşünüyorum, yani ondan ayrilmasaydim şimdiki ben olmazdım.. herkes bir ders veriyor hayatta di mi..
Tecrube bir yandan iyi kotu yani ise, artik karsinda ki insani nasil sececegini biliyosun eskide olan kotu huylari eliyerek seciyorsun. Bu yuzden de kimseyi bulamiyosun 😅😅
Ya da diceksin olursa olur olmazsa da tek yasarim:)
Evet ya olursa olur olmazsa da napim 😂 bugün işyerinde biriyle tanıştım ama 😂😂 çok kültürlü ve güzel konuşuyordu, bilmiyorum etkilendim azıcık 😂😂 ama o benden etkilenmemistir sanmıyorum, ben onun kadar kültürlü konuşamadım ne bileyim düşünmez herhalde beni 😂 ama çok konuşuyordu, bilmiyorum belki de beğenen erkekler daha fazla konuşuyordur
Daha yeni tanismissin dur bakak acele etme etkilenir belki. Ya da sen sonradan sogursun belli olmaz :)
Tabi canım belli olmaz 😇 Ama bir insan hiç mi boş konuşmaz. Diğer insanlar hakkında konuşmuyor, kendini de fazla anlatmadı. Hem kültürel şeyler yemek müzik vb bilmiyorum ya çok dolu dolu bir erkek. Ayrıca gözleri çok güzeldi
Oo iyi denk gelmisin valla ugras bakalim biraz
İnsallah biswler olurr:))
Ahahsh 🤣 biraz ugrasayim, ben çok çapkınim galiba ya 😂 beğendiğim 2 çocuk daha var
Aaa noluyo :)))
Ahah ama biri çok genç tahmin ediyorum pek olgun değil. En başta yaşına göre olgun gelmişti ama gördükçe çok da olgun olmadığını gördüm. Ama bu kadar yakışıklı olmasın 🤣🤣🤣 belki zamanla çok da yakışıklı değil normal gelmeye başlar
Capkin ayran gonullu:)
Yok be alakam yok 😂😂😂
Beli belliii😁
Beğenmek yasak mı 😂 sonuçta sürekli birinden ayrılıp diğerine başlamıyorum
Valla ben hepsi den deniyorum sende oyle yap dene😀
Anlamadım 🤣
Yani her cicekten bal al bidaha mi gelcen dunyaya:)
Ahahha yok ya bana güven veren evim gibi olacak birini istiyorum hayatımda. Aslında diğer beğendiğim çocuk biraz öyle özelliklere sahip, biraz kiro gibi geliyordu ama son zamanlarda fikrim değişti gibi. Neyse ona caktirmamaya çalışıyorum 🤣
Canimsin benim. İyi sec merhametli olsun kadinlara kibar saygili olsun kro olmasin
Doğru söylüyorsun.. ama hepimizin kusurları yok mu? Belki o da düzelir yani.. bana o güven duygusunu o verebildi bilmiyorum
Var tabi ki ama siddet saygisizlik bunlardan uzak dur
Bana saygısızlık yapmadı ama yakın bir kız arkadaşına canım vb kelimeler kullanmıştı.. bir keresinde işle ilgili bir konuda aniden sinirlenmişti, ama bir kere oldu bu. Bence genel olarak sinirlerini kontrol edebiliyor. Bence hepimizin geliştirmesi gereken yönleri vardır..
Canım değil s a lak vb. 🤣
Canim 😅😅😅
Sen analizini iyi yap bak olurda iliskiye baslarsaniz kaba ve siddet kullandigin da hemen birak. Oyleleri 40 kere özur diler bidaha yapmicam der ama degismez asla.
Sana kiyamayan adami sev
Tabi ki.. eğer herhangi bir şiddet gösterirse bitiririm zaten
benim exim de yazdı ama sevgilim var tinlamadim exi
El ele oy kullanalım mı dedi ne dedi
Ahahha😂😂
Yok yazmadım :)
Yazmak isteyene bahane mi yok..😅
Oha bunu da bahane edip yaziyosunuz 😂😂😂
Hayır böyle yapan kişi @ptaldirb
Ne yazmış belki ben de uygularım😂
Hahah boş ver uygulama 😂
Hahaha yazan yazıyor işte 😂
Hayır arkadasimin galerisinde ablamın göğüs fotosunu gordum
Ablan olduğunu ne biliyorsun? Yüzü görünüyor muydu?
Dekolte fotosu çünkü ablamın giydiği kıyafet
Aynı kıyafetten başka birinde de olabilir.. öyle olsa arkadaşın senden gizlemek için ekstra caba sarfederdi bence
Telefonunu bıraktı galeri de gördüm girip
Telefonunu bırakmazdı.. kilit falan koyardı
Ablam 34 o 20
Kırmızı etin fazlası sağlığa zararlı
Hayır
Daha neler
Hayır
Gudurmak mı
Anlayamadım 😂
Sorun yok çıkıyorum işten şimdi gayet sakin insan gibi yazdım hayvan gibi davranmadım sklemedi sorun degil dediğim gibi kendileri bilir
Sezen...
Hayır asla