Erkek arkadaşım ileriyi düşünmüyor, ne olacak böyle?

Arkadaslar merhaba ben 18 yasinda bir universite ogrencisiyim erkek arkadasim da 19 yasinda onu cok seviyorum birlikte guzel bir iliskimiz var 1-1.5 senedir beraberiz bir suredir ilerisi icin cok heyecanliyim hayal kuruyor ve dusunuyorum bunu da onunla paylasiyorum sence ne zaman nisanlaniriz evimiz nasil olur meslegimizi elimize alinca evlenir miyiz surda yasariz gibi bircok sey soruyorum onun da fikirlerini merak ediyorum ben 2-3 yillik bir iliskide istemeye gelinmesi ve ondan 1-2 yil sonra da nisanin olmasi taraftariyim ona bunu soyledigimde ben bilemem ekonomik duruma bagli sence de cok erken degil mi okul bitince bakilir falan diyor cok kiriliyorum ben cok sasali seyler istemiyorum deniz kiyisinda sade ve yakinlarimizin oldugu bir nikah ve aileyle birlikte bir Nisan istiyorum bunun icin onbinlerce liraya gerek yok (Nisan ve isteme icin) o ise surekli ayni seyleri soyleyerek hem hevesimi kaciriyor hem de sanki koca meraklisiymisim gibi hissettiriyor 3 yillik bir iliskide Nisan ve ondan 3-4 yil sonra da evlilik cok uygun bence kalkip 7-8 yil sevgilli kalip sonra nisanlanip 2 yil sonra da evlenmek istemiyorum erkek arkadasimi cok seviyorum ve aramizdaki seyin tam oturmasini istiyorum birbirimizin ailesiyle de tanistik ama o hic bunun hakkinda konusmuyor istemiyormus gibi hissediyorum ve cok uzuluyorum sizce yanlis mi dusunuyorum ve ne yapmaliyim lutfen fikirlerinizi paylasir misiniz
Erkek arkadaşım ileriyi düşünmüyor, ne olacak böyle?