hukuk okuyorsun, sen bilirsin. terazinin bir kefesi ağır basarsa denge bozulmaz mı? diğer kefeye de bi ağırlık koymadan tekrar tekrar aynı kefeye yüklenilir mi? egaliteryan olmak bunu gerektirir. d
burada hukuku eşitliğe bağlamam; eşitlikten ziyade adaleti hedefleyen hukuku betimlerken nedense hep eşitliğin sembolu olan teraziyi kullanılmasından, hatta bakanlığının logosunda bile terazi olmasından kaynaklanıyor. yoksa eşitlikle adaletin bambaşka şeyler olduğunu tabii ki biliyorum. seni de olaya katmak için, seninle dolaylı yoldan da olsa alakalı diye böyle bir örnek verdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Toton niye açık 😂😂😂
totoomu sansürledim o beyaz kısım alt bel kasları
https://i.hizliresim.com/t3ce4l1.jpeg
Anatomi resmi atman 😂😂 rahat ol reis ya poponu da atabilirsin sitede insanlar nerelerini atıyor
millet kadın çıplaklığına alışık, biraz iddialı erkek fotosu görünce kadını erkeği eror veriyor. bu fotoya bile ayar olan var ne diyeyim :)
Kanka neyine ayar olayım ne kasıntı herifsin ya
seni ksstetmiyorum ya
İyi o zaman kasıntı dediğim için özür dilerim 💓💕💓💕💓💕💕💓💕❤️💕❤️💕❤️💕💖💖💓💖💓💖💖💓
önemli değil ya alınmadım ki zaten 😃yengene kalbim kırıktı, iyi geldi bu kadar kalp emojisi. yamar diker tamir ederim artık
Al bu da yengeme onunkini de düzelt ❤️💓❤️💙❤️💙❤️💓❤️💙❤️💓❤️💙❤️💙❤️💓❤️💕❤️💓❤️💙💓❤️❤️💕💖❤️❤️
Totonu da açma Bi daha
sjsjdjdk niye açmayayım peki
Yengeme yamuk yapma
o benim kıyafetlerime karışamaz. d
niye alt kismi karaladin hic hos degil
ahbshshsjsjkdjdjshsho
vicdan azabı çekerim yengen kıskanır
haberi olmuyosa kiskanmaz. devam
ajsjsj uploading photo from full height
ingilizcem çok mükemmeldir
hadi yükle
yükle ben arkandayım
fiili olarak mı şaplak falan yemiyim sonra
en kotu ban yersin
hukuk okuyorsun, sen bilirsin. terazinin bir kefesi ağır basarsa denge bozulmaz mı? diğer kefeye de bi ağırlık koymadan tekrar tekrar aynı kefeye yüklenilir mi?
egaliteryan olmak bunu gerektirir. d
matematik ve hukuk ayni sey degildir, adalet her zaman terazinin esitlenmesi seklinde ortaya cikmaz. hakkaniyet dedigimiz buyuk bir faktor daha var
burada hukuku eşitliğe bağlamam; eşitlikten ziyade adaleti hedefleyen hukuku betimlerken nedense hep eşitliğin sembolu olan teraziyi kullanılmasından, hatta bakanlığının logosunda bile terazi olmasından kaynaklanıyor.
yoksa eşitlikle adaletin bambaşka şeyler olduğunu tabii ki biliyorum. seni de olaya katmak için, seninle dolaylı yoldan da olsa alakalı diye böyle bir örnek verdim
"teraziyi kullanılmasından" değil "terazinin kullanılmasından"
anladim anladim. belki de esitligi degil de dengeyi vurgulamak icin terazi kullaniliyordur hic araştırmadım 🤷🏻♀️
yalnız o değil de iyi geçiştirdin hee
uyanık ve zekii 😂
hahahahha
kasli ve farkında
sadece bu kadarcık mı 😏
adam olana cok bile 🤪
çok cimrisinn
Atakan napıyosun mk milletin içinde 😂
napıyım bea
O kadar komik bir paylaşım ki ağlayarak gülüyorum
çok depresifsin knk bu kadar sinir damar sertliği yapar
Seksi olur muyum öyle