AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Çok zor Bi his ne desem boş gerçekten Allah sabır versin
Zaman geçmesini beklemekten başka çaren yok. Hobi edin onunla uğraş daha az aklına gelir.
Kendine deger ver bu surecte sakin depresyon moduna girip alkolde onda bunda bulma careyi veya kilo alma kendine iyi gelecek seyler mesela spora basla tarzini degistir saclarinda farklilik yap yeni seyler yap kisacasi hem kafayi dagit hem de kendine deger ver. o his kisa zamands gecer
Aldatılan her zaman ayakta durması gerekendir bırak yapan şerefsizlik ile baş başa kalsin
Hiç kafana takma o kalitesini ortaya koymuş adı olduğunu ispatlamış esas o utanmalı sen degil
Bilmiyorum şu an ben bile salıklı düşünemiyorum
Benzeri bana oldu. 3 aydır hem benle görüşüyordu meğer sevgilisi varmış bende yediremitorum aptal yerine koydu beni resmen şu an sevgilisi ile haalen devam ediyorlar olan bize oldu ama merwk etme ahlarımız elbet tutacakdir inşaAllah
Bak bunun bir çözümü olmuyor sadece zaman lazım zamanla bütün acılar sıkıntılar hafifliyor olur da geri gelme gibi bir şey yaparsa ki böyle kardeşim genelde yapmaz bazen egosunu tatmin etmek için de yapabilir uzak dur umursama
Geçecek Tabiki. Taki Başka birisi Sana onu unutturana kadar. Unutturacak birisi olmasa dahi İnsan unutuyor merak etme. Birileri birkere olsun sevilmek isterken birileri insanların duygularıyla utanmadan oynayabiliyorlar Hayat işte..
merhaba eger bir insan degirini aldatiyorsa onunla bir yola cikmam onunla birseyler yasamak paylasmak yerinr hersekilde hayatindan cikartmak omur boyu acabalarla yasamaktan dadogru diye dusunuyorum guzel gunler
Kaç yıllık bir ilişkiniz vardı? Geçmiş olsun bu arada
Bir yıl. Teşekkür ederim
5 yıllık ilişkimi ihanet etmesi sonucu 4 yıl önce bitirdim bende o gün o defteri kapadım bugüne kadar da hiç açmadım sana tavsiyem sende öyle yap
Sana da çok geçmiş olsun. Bir daha tövbe. Sadece onu değil kimseyi bu kadar koşulsuz sevmem. O kadar da saf değilim
Ben 4 yoldur kimseyi sevemedim o günden sonra kendi kabuğuma çekildim teşekkür ederim 🙏
Canın çok yanacak, çok üzüleceksin. Ama geçecek bir süre acını yaşamana izin ver önüne geçmeye çalılırsan daha zor geçer bu süreç. Biraz zaman ver kendine sonra başkalarıyla konuş. Ne demişler birinin acısını bir başkası geçiriyor. Üzme canını.
Bu duygu içinde olduğuna göre senin iyi biri onunda kötü biri olduğunun kanıtı dur, üzülme sevin hatta
Kendime de kızgınım ona inandığım sevdiğim için
Buna tecrübe derler
Karaktersiz bu insanı hemen unut kalk süslen gez dolaş kefine bak yeni arkadaslar edin sevgili olmak zorunda değil kafanı dağıtmak için.. asla kapanma ve seni mutlu eden şeyler yapmaya çalış
Erkekler böyledir nr kadar sadık bi ilişkisi olsa bilr akıllarına illaha bi şeytan girer o yüzden sen kendini rahat tut keyfine bak oda olduğu gibi kalsın kendi karakterini aldatsın seni değil
Üzüldüm kötü evet ben daha kötüsünü yaşadım yüzük küpe gelinlikte perdeymis düşünsene genç sin gururun böyle kırılıyor
Çok geçmiş olsun sana da
Yok geçmez o his canını yakman lazım
Ya ben şahsen hayatı boyunca mutli olmasını istiyemiyorun mesela
2 ay önce ben de aldatıldım cok acı verici hayal kirikligina ugratan birsey ama sevinmelisin isler ciddiye binmeden bitti kurtuldugun icin sevinmelisin
Aman diyim geri dönerse barsma ben yaptm o hatayı sen yapma sakın
Af mı ettin? Ben istesem de affedemem. Çok nefret doluyum
canım gibi affettim evlendim brde hiç değişmedi o huyu öyle gitti bir yapan bin yapyr sakın ha
Çok geçmiş olsun. Haklısın. Huy bu
Demekki böyle çıktı karşına hiç olmazsa şükretmek lazım ilk başta belki de başka biri çıkacak karşına o aşk acısını sana unutturacak o hiç belli olmaz tabi ki tekrardan geçmiş olsun
Merhaba, bence sakin kalıp durumu değerlendirmelisin. Onu engelleyip gururunu okşamak yerine, onu göz önünde tutup mutlu olduğunu onu unuttuğunu onsuzda mutlu olduğunu göster.
Geçer yaptığı şerefsizliği düşün kendini motive et
Üzülmesi gereken sen degil o dur. Hatta sevinmen lazim kurtuldum diye. Diğer sahista karakterine üzülsün bırak.
Sen kaybetmedin o seni kaybetmis sana dusen dik durup yoluna devam etmek
Aldatılmak, sırttan bıçaklanmak zaten kırıcı ve yorucu bir durum olabiliyor ama bırak da yapan kişi bunun sorumluluğunda boğulsun.
Ne güzel demiş Hz. Ömer (r. a)
"Haramda mutluluk ararsan mutluluk sana haram olur"... Bu sözden anlayacağın gibi haram ilişkili uzak dur
Aldatmak onun suçuydu, onun gururauzluğuydu. Seninle ilgili hiçbir şey yok ortada kız, sakin ol ve kendini suçlama
Kendine zaman ver sadece bir süre sonra iyki olmamış diyeceksin zaten.
Şu an da iyi ki olmamış diyorum zaten. Allah beni bi ateşten aldı
Harikasın. Bende benzer bir durumla karşılaştım bir süre önce, şu an mahvoluşunu izliyorum. Ve şunu anladım kırıldığın kadar güçleniyormuşsun.
Bir şeyi çok merak ediyorum lütfen cevap ver. O adamı neden seviyordun?
Uzun hikaye. Ama özetle bana kendimi çok değerli hisettiriyordu.
Bu tip insanlar zaten özel hissettirir senin aklını başından alasiya kadar. Allah'a havale et kimse yaşattığını yaşamadan ölmez
Yaşasa bile koymaz bence ona
Evlenince öyle bir koyar ki tımarhaneye bile yatar
Bilemiyorum allahından bulsun
Yaz özelden konuşalım bi sen baya dolusun
Geçer geçer. Geçmez dediğimiz neler geçti bu hayatta. Düşünmemeye çalış desem de düşünürsün. Daha az düşün diyeyim zamanla unutursun
Geciyo ama biraz uzunca zamana ihtiyacın var. Olgunlasmamis basit bir kisiden başka bise olmicak gözünde inan
Zamanla ya da mutsuz olduğunu görünce için soğur belki
kimseye güvenme bu kadar basit bu yapılan şeyi unutma hayat dersi olsun
Benide esim aldati bende ickiyle unutum onu sende oyle yap
Ben de aldatıldım sevgi değil de kandırılmış hissi gitmiyo
Öyle basit biri için üzülme o kendisinin ucuzluğu o düşünsün bunu
Sen aldatmadiysan üzülme nasıl bir kişilikmis öğrenmiş oldun
Evlenmeden kurtulmussun gizel kizsindir eminim ki. Biri gider biri gelir kafana takma
Evlenince çok koyar aq kimseye yaşatmasın Allah
Aynen simdiden kurtuldugu iyi oldu
Evet yinede üzücü ama
Şuanda 5 milyonda. n fazla kadın aldatiluyor neyi düşünüyorsun artık?
Zamanla geçer
Bizde aldatıldık kafana taktığın değmez
Utanması gereken sen degılsın.. Bilemezdin..
Biraz zor yaptik larin aklina gelecek
ıntıkam alırsan gecer
Seni kaybeden düşünsün bak keyfine
maalesef kötü bir durum
Hiç kırılmasın daha güçlü ol bence. Dayanıklı ol
Dobarlan bıragma kendini
Aldatan senin kadar gurur yapmıyor be tatlım.
Unutmaya çalış
Allah kurtarmış
Geçer zamanla bende yaşadım bunu
Geçiyor canım her sey geçiyor …
Geçiyor ama çok canımı yaktı
sende aldatsaydın için soğurdu belki
Aldatan kendini aldatmıştır
Zamanla gececek içini ferah tut
her şey gelir geçer ders çıkarmaya bak :)
Allah kurtarmış, takma kafana devam et..
Kurtulmussun
Gerçekten buna şükrediyorum
Sende aldat?
Öyle bir şey yapmam. Kaldı ki ayrıldım
Geçmiş olsun diyelim takma kafaya pe
Teşekkür ederim
Şükür namazı kılman gerekiyor
Toparlayamiosun. gunler sonra bile..