Üstelik yüzsüz gibi inkar etti. Beni slk yerine koymaya devam etti. Yetmedi ayrıldıktan sonra başkalarıyla olduğunu ima eden paylaşımlar yaptı. Her yerden silip engelledim. Ama gururum çok kırıldı. Aşk acısından öte bununla baş edemiyorum. Napabilirim? Geçer mi bu his?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçiyo, yemin ederim geçiyo. İçin rahat olsun bunun için. Geçene kadar biraz acıyacaksın, biraz sızlayacaksın, biraz ağlayacaksın, çokça üzüleceksin. Ama gün gelecek, izi dahi kalmayacak. İki kez aldatıldım ben. Biri ilk sevgilimdi. Askerliğimin ilk günü, sözleneli de üçüncü günü başkasını seviyorum onunla evlencem diyip gitti. Diğeri ikinci sevgilim, 3 buçuk yıl birlikteydik. Evlenme teklifi etmeme bi kaç gün kala 2 sevgilisi daha olduğunu öğrendim. Büyük yıkımlardı benim için. Ben bu enkazın altından kalktım. Geçiyo inan bana. Ama geçmesi için şöyle yap böyle yap diyebileceğim bi formül yok. Ben sadece sevdiğim şeyleri daha sık yaptım, sevdiğim bana iyi gelen yerlere daha sık gittim, sevdiğim insanlarla daha çok konuştum görüştüm. Ve sürekli yazdım. Bana yaşattıklarını, hissettirdiklerini yazdım. Tutmadım içimde bu kötü duyguları ve hisleri. Ve yazdıkça soğuduğumu, daha az düşünmeye başladığımı fark ettim. Çünkü beyin olumsuzu kabul etmez, tahliye eder. Bu duygular da olumsuz olduğu için uzaklaştırdı sanırım. Bir de hatalarım vardı ve hepsini kabul ettim. Ama hiçbirini aldatılmaya sebep görmedim. Aldatmak ş. rfsizliktir benim için. Hiçbir sebebi ya da bahanesi olamaz. O yüzden bunun için kendimi asla suçlamadım. Sende yapma sakın. Aldatılmanın hatasını kendinde arama asla. Keşke daha fazlası gelse elimden, dilimden. Yine de ne zaman istersen buralardayım, elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 😊
98 Yorumla- +1 yıl
merhaba benimde benzeri bisey basima geldi. peki ahiniz tuttu mu? bu kizlar o adamlar ile evlenip haalen beraberler mi?
- +1 yıl
@elagozlu8085 hiç ah etmedim, beddua etmedim. Belki inanmazsın arkalarından hayır dua ettim. Ama onlar ettiklerini çekti. burada yazamam neler olduğunu. Ama beddua etsem bu kadar acı çekmezlerdi herhalde.
- +1 yıl
iste onu sordum bende mutlaka insanlara geri geliyor dimi hersey? ben beddua etmiyorum ama ah cektim bana yaptiklarini misli ile yasasin diye. sadece bunu söyledim. yani ayrildilar mi o adamlardan onlar da mi yar olmadilar? cünkü arkada gözü yasli biri varken nasil mutlu olabilirler
- +1 yıl
Hayır görmediler. Hiçbiri göremez emin olabilirsin. Dedim ya, beddua etsem bu kadar acı çekmezlerdi..
- +1 yıl
neyi görmediler anlamadim? bende kandirildim. benle görüsüyorken meger baska sevgilisi oldugunu ögrendim kendim. sonra herseyi ortayi cikardim. kiza bile yazdim ama kiz beni dinlemek yerine bana neler neler söyledi bizi ayiramaicaksin dedi defol git dedi. adamda tabi bana bagirdi cagirdi herseyi ortaya buldum ve kiza söyledim diye foyasi ortaya cikti cünkü. benide kizin gözüne girmek icin okadar kötülemis ki göya zorla gelmis hep bana sanki kafasina silah dayadim. simdi olan bana oldu bunlar mutlu mesut iliskilerine devam ediyorlar hatta evlilik hazirliklari yapiyorlar :( sence ahim tutar mi er ya da gec. Rabbime güveniyorum
- +1 yıl
@elagozlu8085 o heriften kimseye hayır gelmez merak etme. Evlenseler de çok uzun sürmez, sürmeyecek. Beni tanıyan bilir ki ben bişe için ne söylersem o olur mutlaka. İçin rahat olsun 😊
- +1 yıl
ay sen tam aradigim kisisin beni eklermisin konusalim?
- +1 yıl
Ekledim 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılAldatılma deneyimi oldukça zorlayıcı olabilir ve bu süreçte duygusal olarak rahatlamanız önemlidir. İlk olarak, kendinize zaman verin. Bu duyguların üzerinden geçmek ve toparlanmak zaman alabilir, bu yüzden kendinize sabırlı olmanız önemlidir.
1. Duygularınızı işleyin: Aldatılma sadece fiziksel olarak değil, aynı zamanda duygusal olarak da yaralayıcı olabilir. İçinizde hissettiğiniz öfke, üzüntü, yalnızlık gibi duyguları tanıyın ve işleyin. Bu duygularla yüzleşmek, onlarla başa çıkmanıza yardımcı olabilir.
2. Destek alın: Bu süreçte yakın arkadaşlarınız veya aile üyelerinizle konuşmak, duygularınızı paylaşmak size destek olabilir. Ayrıca, bir terapiste danışmak da duygusal iyileşme sürecinizde yardımcı olabilir.
3. Kendinize odaklanın: Kendinize bakmanın, fiziksel ve zihinsel sağlığınızı önemsemenin önemini unutmayın. Egzersiz yapmak, sağlıklı beslenmek, meditasyon gibi aktiviteler size iyi gelebilir.
4. Affetme ve ilerleme: Aldatıldığınız kişiye karşı duyduğunuz öfkenin yanı sıra, onu affetmeyi de düşünebilirsiniz. Bu, sadece onun için değil, aynı zamanda kendi ruh sağlığınız için de önemlidir. Ancak affetme süreci herkes için farklılık gösterebilir ve bu normaldir.
5. Yeni ilgi alanları edinin: Zamanınızı iş, hobiler veya yeni aktivitelerle doldurarak olumsuz duygularınızı daha olumlu şeylere odaklanarak azaltabilirsiniz.
Unutmayın, herkesin toparlanma süreci farklıdır. Kendinize sabır gösterin ve kırdığınız gururunuz duygusal iyileşme sürecinizde önemli bir rol oynayabilir. Bu sürecin geçebileceğini unutmayın ve kendinize zaman tanıyın. Her şey, hissettiğiniz acıyı azaltacak ve kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak bir adım olabilir.
10 Yorumla
Selamlar,
Evet çok zor şimdi aşılması çok güç bir durum ama burada seni hiçbir suçun yok. Tamamen karşı tarafın karaktersizliği ile alakalı. Yapacağın tek şey birazcık yalnız başına kalıp hem kafanı hem de ruhunu dinlendirmen gerekiyor. Zamanla bu durumun üstesinden geleceğini düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılKabul eden erkek var mı ki aldatmış olduğunu? 😃😃Kusura bakma, güldüm ama ne diyecekti? Kusura bakma, ilişkimize biraz heyecan katmak için seni aldattım mı diyecekti? 🙄🙄İnkar edecek tabii ki de seni manipüle edip elinin altında tutacak. Acısı geçiyor mu? Zamanla her şey geçiyor ama izi kalıyor. Sonradan "Bütün erkekler aynıdır." diye gezen kadınlar boşuna mı öyle diyorlar sanıyorsun? İlk aldatılan sen değilsin. Muhtemelen son da olmayacaksın. Herkes gibi sen de alışırsın. Sadece biraz zaman...
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
87Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, böyle bir insandan kurtulduğunuz için şükretmelisiniz bence yani diğer arkadaşlarımla hemfikirim bu konuda. Zamanla geçer bu acı yani yeter ki üzerinde artık çok düşünmeyip geçmiş geçmişte kaldı deyip beyninizi olumlu şeylere yönlendirin. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
110 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer sıkıntının bir ömrü vardır, bazılarının ömrü kısa bazılarının ömrü uzun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGeçer bence kendinize değer verince sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoook zor bir şey... Seni tam olarak anlayamam ama erkek biri için daha acı verici olduğunu düşünüyorum ama belkide haksızım (inan böyle hisseden erkek tanımıyorum). Sana kendi gözümden bir an anlatmak istiyorum. Bir kızı çok seviyorsun -sanırım adı aşk oluyor bu duygunun- ama onu başka biriyle görüyorsun... Sizler nasıl hissedersiniz bilmiyorum ama içinden çok yumruk atmak geliyor kızın karşındakine ama.. Ama yapamıyorsun çünkü kız ona bakıyor ve gülümsüyor, gözleri parlıyor... O an çok kıskanıyorsun 'neyi eksik yaptığını düşünüyorsun' , çok pişman oluyorsun 'yeterince sevmediğini düşünüyorsun'
hiçbir şey yapamıyorsun... Gidip yakasından tutup "ne yapıyorsun" demek orada dursun yürüyemiyorsun, kımıldayamıyorsun... öylece izliyorsun, ona fark ettirmeden... "İşte hayat böyle" diye geçiriyorsun içinden. Artık hiçbirşeyin tadı eskisi gibi olmuyor. Sana teselli vermek isterdim ama yapamam... Gerçekten yapamam. Sana söyleyebileceğim tek şey, asla umudunu kaybetme ve çok daha sonra başına gelmediği için mutlu ol. Sevin ve mutlu olmaya çalış. Hala yaşıyorsun ve daha zamanın var. Bu belirtiler zaman geçtikçe azalır ama etkisi, etkisi yok olmaz. Benim bildiğim bu. Onu düşünme artık (kimseyi böyle sevme...) asla geri dönme!12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl10 dk sonra burdayım
Cevap sahibi+1 yıl20 dk önce yazdım
+1 yılBende aldatılan biri olarak, 2 yıl çektim bu acıyı, öncelikle kesinlikle kolay bir durum değil, umarım kısa zamanda üstesinden gelirsin. Tecrübelerime dayanarak şunları söyleyebilirim; başta kendine bu duyguyu yaşamana izin ver çünkü, her acının insana kattığı bir değer vardır. Bu duyguyu yaşayarak kendini keşfedeceksin, kendindeki eksiklikleri bulacaksın en başta bir sonraki asıl doğru olan kişiyi nasıl bulacağını daha iyi analiz edeceksin, (intikam duygusuna kapılma hata edersin) bu acı seni daha masum daha temiz kalpli yapsın, seni aldatan kişi empati yoksunu kalpsiz bir insan, ve böyle birinden kurtulduğuna şükret, tekrar birine daha güvenmek çok zor olacak biliyorum fakat güven duygumuzu iyi insanları düşünerek taze tutmalıyız yoksa her insanı karalarızki bu bizim felaketimiz olur. Duygularını kısa sürede onarmaya çalış bir sürü içerik var youtube’da, çeşitli içerikler izleyip daha çok bilinçlenip ondan sonra kendini bir sonraki ilişkiye hazırlamanı tavsiye ederim. Bu zorlu süreçte sana kolaylıklar diliyorum..
32 Yorumla- +1 yıl
Merhaba Slaymm, sorabilirsin
- +1 yıl
Özel bir durum sanırım, olur yazarım
Aşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. Boyle bir durum yasamak uzucu bir durum gercekten. Zor bir durum. Tamam evet cok zor Ama sunu bilmelisin ki hayat devam ediyor ve sen ne kadqr suredir bilmem o sahisla birlikte bir iliski ixerisinde olduğun icin oyle alistin hep simdi ayrilinca ister istemez bosluga dustun. Fakat hayat devam ediyor ve sende oncelikle onu hatırlatan herseyi yok edeceksin ve kendine yeni ugraslar hobiler bulacaksin gezeceksin tozacaksin hayati istedigin gibi yasayacaksin. Zamani geldiğinde de istedigin gbi biri senin nasibin olacak.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an ne yaparsan yap geçmez.. acı çekmezsen ve direk hayatını yaşamaya devam edersen bu daha kötü.. bir yerde patlak verir.. bu bir süreç önce acını çekeceksin sonra nefret edeceksin sonra kabulleniş aşamasina geçeceksin sonra affedip önüne bakacaksın. Üzülme çiçeğim seni en iyi anlayan kişilerden biriyim. Allah gönlünü ferahlatsin bu gece sana dua edeceğim..
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥹
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılAldatılmak senin değil karşı tarafın gururunu kırması gereken bir durum bence kesinlikle gururunu kırmamalısın hatta aksine daha da gururlanmalısın seni kaybettiği için kendisi üzülsün bir zaman sonra sevgi bitince karşı tarafta ya da aldattı kişideki sevgi bitince seni zaten kendisi çok fazla özleyecek, eminim ki öyle olur yani üzülme.
00 Yorumla
+1 yılGururunun kırılacağı bir durum yok ortada.. Seni çok kırmış inciltmiş olabilir ama bu onun kişiliği.. Tam tersi kendinle gurur duymalısın, kendini sevmelisin, sen onun gibi değilsin.. Başkalarının yanlışları için üzülmeyi bırakmak lazım, bu sana karşı yapılan bişey değil, emin ol şimdi her kiminle olursa olsun onada farklı davranmıcak ve asla kendiside mutlu olamıcak
32 Yorumla- +1 yıl
@Dilanee Güzel konularda yorumlara ihtiyacımız olsa keşke
Gizli Üye(25-29)+1 yılben de aldatıldım seni en iyi ben anlarım. üstelik bana utanmadan kendisi söylemişti sen öğrenmeden ben söyliyim dedi. o an bana cehennem gibi geldi inan ki canım çok yandı. ama şu an geçti çok şükür iyiyim geçmişime baktığımda ne kadar aşağılık bir insan olduğunu kavrıyorum. o an insan gelsin sarılsın yaralarıma merhem olsun istiyor sonra da kendime bi söz verdim bu hissiyattan kurtuldum. sonra ona fakültemde denk gelip tokadı yapıştırdım. azimli ol asla yapamam deme güçlü olucaksın ben inanıyorum❤️ diyeceğim tek şey bu acıyı sadece ağlayarak atlatırsın şu an şoktasın korkunç geliyor ama ağla rahatlarsın
00 YorumlaBence böyle bir insandan kurtulduğunuz için şükretmekle işe başlayabilirsiniz. Sonra bir daha böyle saçma insanlarla karşılaşmamak için kendinizce yapmanız gerekenleri not edersiniz. Sonra da üç günlük dünya Sultan Süleyman'a bile kalmadı der, yaşar gidersiniz..
20 YorumlaEvet bu his zamanla geçer yani bunun sizin suçunuzun olmadığını iyi bilmeniz gerekir sizin gururunuz hiç de kırılmasın onun karakteri yokmuş diye düşünün ve kurtulduğunuza şükredin…
20 YorumlaAslında bu his sana bir çok tecrübe kazandıra bilir gururun yükselir insanların ne kadar aciz oldugunu görürsün kişiliğini farkeder sin bir kez daha hata yapan. Yanlış yapan karşındaki insan onun hissis aciz cahil yüzünü görmüş oldun ben ce gururun yükselmesi merteben yükselir bu durumlarda üzülmeni istemem gurur duymanı isterim sana layık ol mayan bir yüzü görmüşsün
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Bakış açımı baya değiştirdi
+1 yılGerçekten eminmisin aldattığını gözünle gördün mü öncelikle bu önemli ani inkar ettiğine göre o da neye dayanarak inkar etti acaba bence öncelikle sen bunu araştır hani öfke ile kalkan zararla oturur diye bir laf var ya bence sen aldatılma olayının gerçek olup olmadığını bir araştır önce yani bir insan aldattığı halde neden inkar etsin ki aldatmadım diye
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni sal. ak sandığı için inkar ediyo. Eminim
- +1 yıl
Ama işte diyorum ya suç üstü mü yaptın ne yaptın gördün mü gözünle diyorum ya sen sinirlisin şu an salim kafayla bir düşün bakalım seni aldattığı kanısına nasıl vardın
+1 yılÖncelikle bunu kişisel algılama. Yani bu adam bir başkası ile olsaydı emin ol onu da aldatırdı. Bir ilişkide taraflar anlaşmıyorsa ve arada arzu, çekim bittiyse zaten ayrılık olur. Yok ayrılık yerine aldatma oluyorsa bu kişi sen değil kim olursa olsun yine aynısını yapardı. Özgüvenini topla onun seni değil aslında kendini zavallı duruma düşürdüğünü ve aldattığını düşün. Hayatta insanın başına her şey gelebilir. Bunu ego ve gurur meselesi yapmazsan çok rahat zamanla aşarsın
00 YorumlaÜzülmene ve gururunu kırabilecek bir karaktere sahip değil. Bir kere aldatıp arkasında dahi duramıyor kendisi de ne yaptığını bilmeyen bir insan başkasını sana tercih etmiş gibi gözükse de ona da başkasını tercih edebilecek karakterde. senden daha iyisine gittiyse gururun kendini o kadar gelistiremedigin için kırılabilir ama aksi taktirde ayran gönüllü de geç senin gururun ona bağlı olmasın tek uzulecegin şey öyle biri ile zaman kaybettin.
00 YorumlaDurumu kabullen seni sadece bedenin için seçmiş bedeninden SIKILINCA seni terk etmiş çünkü denyo , ruh hastası, keko , kro boş boğaz birine gitmişsin , bu TC kızlarının EN BÜYÜK sorunu ,beyninizi hemen çıkarıyorsunuz bu tipte erkek gelince ve zengin iyi olmuş beter ol bak sadece seks için isteyen erkeklerde sorun yok ama seks yapmak için aşk isteyen kisilersiniz , seni kandırması gerekmiş kandırmış ciddi düşünüyorum diye kandırıp ihtiyacını giderince tekmeyi basmış şunu unutma artık düzgün erkeklerde böyle yapmaya başladı başka türlü olmuyor sizi ciddi düşünüyorum diye kandırıp ihtiyacımızı giderip tekmeyi basmaya başlıycaz
00 Yorumla
+1 yılGururun neden kırılsın ki? Sen doğru şeyler yaptığına inanıyorsan bundan gurur bile duymalısın... Sevgilim beni aldatacak onu aldattığı yerde bırakırım. Bazıları gidip öldürüyor filan gerek yok bunlara... Güvenin kırılmasın yeni ilişkiler deneyerek doğru kişiyi bulabilirsin. Sen kendi yolunda gitmeye bak...
013 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Teşekkür ederim öncelikle🙏🏻 Sevgilim var çok anlayışlı beyefendi tatlı çok aşık bunu biliyorum tüm huysuzluğuma ramen ayrılma fastı geçince kendinden geçiyor güzel bir ilişkimiz var çok sadık ve manevi olarak beni çok destekliyor FAKAT cimri biri sanırım bana hiç hediye çiçek almıyor ödemeleri birlikte yapıyoruz. Hiç buluşamıyoruz parası olmadığı için işide iyi ama sürekli borç ödüyor sürekli şunu alıcam şunu alıcam diye sevgililiğimizin başından beri hiç parası hatta hiç zamanı olmadı. Ben sürekli ona yüksek maliyetli hediyeler alıyorum elimden geleni yapıyorum ama o beni kafeye getirip çay ısmarlamıyor bile. Buluştuğumuzda evden çıkmıyoruz normal mi
- +1 yıl
@Slaymm Rica ederim. Kendimi senin yerine koyunca onun yanında özel hissetmedim bir an... Seviyor olabilir ya da aşık olabilir ama bu durum normal değil... Ne kadar borcun içinde olursa olsun insan sevdiğine birşeyler alır ve onu güzel yerlere götürür. Hani durumu olmamış olsa anlarsın da bu gerçekten cimrilik mi başka bir şey mi bilemedim. Ne zamandır birlikte siniz?
- +1 yıl
Çok detay vermek istemiyorum açık platform olduğu için 3 4 senedir birlikteyiz ilk zamanlar umrumda olmuyordu hatta anlayışlı oluyordum işte birikim yapıyor şöyle böyle diye ama son zamanlar gücüme gitmeye başladı çok seviyor biliyorum ve çok anlayışlı bana karşı herşeyime sabır gösteriyor ama ayda 300, 400 bin kredi vergi vs ödeyip sıfırlanıyormuş yanıma bile gelmiyor evden çıkmıyoruz burada anlatamayacağım şeylerde vardır
- +1 yıl
@Slaymm Gücünüze gidecek kadar var hani... 300k 400k kredi ödeyen biri herhalde sevgilisinin beklentilerini düşünür. Garip bir psikoloji bu! Sevgilisini alıp bir sinema kahve içmeye bowling oynamaya götürse ölmez herhalde... Böyle şeyler manevi desteği aranızdaki bağı arttırır. İlginç gerçekten.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben de yaşadım aynı durumu duyar duymaz sorguladım uçkuruna sahip çıkamayanların atasözlerini tekrarladı "önemsiz bişeydi, o tahrik etti, saçmalama bunu mu abartıyosun ben sadece seni seviyorum" gibi anında naşş dedim hoşşt dedim bastım tekmeyi sonra ne önemsedim ne bişey görmezden geldikçe peşimden koşturdu sen de görme duyma olmamış say ayrıca senin gururunu kıracak bi durum yok kurtulduğun için sevinmeye başla çünkü daha iyilerine layıksın
00 YorumlaGeçer tabii ki. Hayatta ne geçmiyor ki bu geçmesin. Ben de sözlendikten sonra terk edildim. İlk birkaç gün biraz ağlamalı sızlamalı geçti ama iyi ki terk etmiş yoksa ben canım gibi öyle biriyle evlenip hayatımı mahvedebilirdim.
Allah'a nasıl şükredeyim bilmiyorum.😅00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılTüm aldatan erkekler aldatmadiklarini söylerler. Boylelerini boşvermek ve önune bakmak en iyisi. Bunlar şerefsizin en önde gidenleri. Bunlardan adam olmaz. O yüzden sana üzulme diyemem çünkü seni çok iyi anlıyorum uzulmemek elde deyil. Kendine bi türlü yediremiyorsun ama en iyisi kendi yoluna bakmak. Zaten o seni aldatan ileride çok büyük ihanetlerle , aldatmalara yuzlesecek ama haberi yok. Çünkü evren hiçbirseyi karsiliksiz birakmaz. Sana düşen önüne bakmak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatılmak acı bir durum acınası olan ise o! Bir kişiye yetememek sürekli daha fazlasını isteyerek hayat geçmez. Bırak bkunda ölsün. Cinsel kimliği oturmamış bu tarz insanların.
Grurun neden kırılsın o ahmaklık etmiş. O gurursuz!
Hiçbir zaman mutlu olamazlar mutlu da edemez! böyle insanlar için yorma güzel bedenini😉00 Yorumla Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın tarifi olmayan bir acı gerçekten yani yapacağın tek şey zamana bırakmaktır zaman tek ilaçtır
10 YorumlaAllah belasını versin iki yakası bir araya gelmezin tepe taklaya gelsin gün yüzü görmesin hergün ağlasın Acı çeksin gerçek aşkı bulmasın herkes tarafından Aldatilsin yaşattığını yaşamadan ölmezsin Aminnnnn
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin 🥹 allah sorsun
+1 yılHepsi geçer böyle bir asalaktan kurtuldum de şükret bayram havasına çevir hayatını benden sana tavsiye ruhu sevişkense Bir insanın ne yaparsa yapsın çok anlam yükleme onun karakteri bu anlıyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu kadar yanılmış olduğuma da inanamıyorum
- +1 yıl
İnan be ne var, insanı biz yanlış tercihler yaparız...
Oho biz neler yaşadık oturup ağlayalım mı her insan kendine yapıyor unutma o kim köpek ki seni üzecek daha şen kahkahalar at hayata etrafta binlerce insan varken bir salağı kafaya takmak olmaz.
zaman her şeyin ilacıdır. illaki bu zamanlar da geçer önemli olan karşıdaki kişinin sana zaten baştan beri kötülük yaptığının farkında olman. böyle bir adam için ağlamaya değmez ki. elbette çabuk unutamazsın ama kafanı dağıtacak şeylere yönel.
10 YorumlaÖncelikle engellemeyi geç ne olursa olsun engelleme ne kaybettiğini görmesine izin ver hayatında hiçbir değişiklik yokmuş gibi davranmaya (ona göstermeye) devam et bu sureçte kendini kötü hissedebilirsin ama her şey geçiçi bunu bil öyle üzül.. karaktersizlik yapan o boyle durumda onun gururunun kırılması gerekir kendini üzme ve herkes yaşattığını yaşamadan ölmez sözüne güven:)
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşasa bile benim kadar etkilenmez ki? Benim gibi kör kütük aşık olamaz birine bencr
Soran+1 yılUmarım birini benim onu sevdiğim gibi aptlll gibi sever. Aynısını yaşar o zaman
bence depresyona girme veya üzülme değmez çünkü onun için uzulcegn zamana kendine vakit ayırrr geçmiş geçmişte kaldı asko slayle boş ver sen asıl gururu incinen sen değil o olmalı çünkü yaptığı aşağılıkça karaktersizce, sen sadece dersini al hiç bir erkeğe zaten artık tam anlamıyla guvenemiceksin gibi ama kendini üzme herkesin karşısına kendisi gibi biri çıkar elbet o bacım sem daha iyileeiyleee
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimmm
Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. O sana yarını verse yaşayamazsın sen ona yarınını versen yaşayamaz herkes kendi yarınını Yaşar O yüzden de yaşanmışlıklara çok üzülmemek gerekir. Koy g***** tekmeyi bırak hangi çayırda otlarsa otlasın😀
00 Yorumla
+1 yılGeçti gitti çık bu durumdan sevmeyen sevmesin bu kadar üzülme seni sevmeyen birinin senin hayatında olması çok boş ve inan bana hiç bir şey sandığın gibi değil gidenler sana mutluluğu verecek insanlar değillerdir ki gittiler üzülme 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda istgramda aşk doktoru Mehmet Coşkundeniz var izleyin vede dediklerini harfiyen uygulayın emin olun bu yazdıklarınızı aşacaksınız, biliyormusunuz aldatmak çok zor bir durum insan kendine yedirtmiyor, ama bununda aşmanın bir yolu var.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbu konuda ne ilk olacaksınız ne de son ancak!!!
İnsanlar şunu kabullenmelidir! aldatan aldatılma sözleşmesini cebine koymuştur ha nasıl atlatacaksınız?
zaman cidden her derde deva
10 Yorumla Neden engelledin? İnadına inadına onsuz da mutlu olabildiğini gözüne gözüne sokman gerekiyordu. Her yerden eğlenirken gülerken arkadaşlarınla paylaşımlar yapıp onunla asla muhatap olmaman gerekiyordu. Kaybedenin sen değil o olduğunu ona ağlata ağlata göstermen lazım 😂😂😂
111 Yorumla- +1 yıl
Bendede benzeri durum var. Adamin sevgilisi oldunu öğrensek de mi engellemicrz? Gerci ben engellemedim onu o beni engellemis. Sadece w app fotoğrafimi görebilir onun dışında biryer kalmadı artık
- +1 yıl
Onu engelleyince de ona karşı hala birşeyler hissettiğini düşünür. Erkek beyni böyle çalışıyor maalesef. En etkili yöntem görmezden geleceksin. Yokmuş gibi davranacaksın. Kendi hayatına devam edeceksin ve bunu da nasıl güzel yapabildiğini ona göstereceksin. Kıskandır demiyorum. Asla kıskandırma. Çok itici. Ama hayatına devam et. O yokken de sana ait bir hayatın olduğunu görsün.
- +1 yıl
Ama nerden görecek ki adam? İnstagramdan engellemis w app emgellemis. Nerden görcek? Ben engellemedim ama adamin sevgilisi var o beni heryerden engellemis bakmiyordur bile
- +1 yıl
Kendini ifade edecek güce sahip olmayan erkek engeller. Bir de sen farklı kanallardan ona ulaşmaya çalışıyorsan iyice balon gibi şişer kendini bir şey zanneder. Engellemek çocukça ve narsist bir davranış. Engeli açar da sana yazarsa buluşalım diye sakın kabul etme. Ona çocukça ve narsist tavırların hiç hoş değil doğru bulmuyorum de. Ayrıca bebek emziğin de bende kalmış onu da bi ara kargolarım de ahahahahahaha😂😂😂😂😂
- +1 yıl
evet maalesef o beni engelleyince w. appda bende instagramdan fake hesapla ulastim ona. ama ondan sonra birdaha hic ulasmadim. onada zaten cvp vermemisti. dedigin gibi iyice havalandi artik. Şu an sadece w. app da engellemedim onu hani olaki birgün dank ederde yazmak ister diye ama zannetmiyorum canim ya hayatinda biri var sevgilisi ile pozlarini görüyorum uzaktan böyle bir adam ne diye gelsin acsin. zaten düsmanca ayrildik kizi ben ögrenince büyük olaylar kavgalar oldu ondan sebeb engelledi beni zaten
- +1 yıl
Bırak böyle biri yazmasın zaten. Sen kendi değerinin farkına var. Bu dünyada senden birtane daha var mı? Yok. Allah hepimizi eşsiz ve tek yaratmış. Ve bizlere üzülmememiz mutsuz olmamamız hakkında ayetlerle uyarılarda bulunuyor. Bundan sonra hayatına daha kaliteli insanları ya da erkekleri dahil et. Çünkü sen öylesin. Tamam mı? Önce kendine değer ver ki herkes sana değer versin. Geliştir kendini her bakımdan. Ne kaçırdığını göster ona.
- +1 yıl
ALLAH razi olsun canim cok sagol insALLAH en iyisi cikar karsimiza ve bunlar iyi ki olmadi deriz. AMIN. ya kendimi gelistirsemde etsemde adam nerden ögrenecek ki? baksana her yerden engelledi beni heryerden. instagram, w. app , telefon... cünkü neden sevgilisinden korkuyor canım! ya ben burada aglarken adam mutlu mesut devam ediyor askina. ama ahimi aldi birgün tutar mi sence?
- +1 yıl
Hayatım seven erkek arar konuşmadan duramaz gün içinde saçma sapan karikatür gönderir ben çok güldüm sen de gül istedim der anladın mı senin kapsama alanında tutmayı bilir kendini. Aramayan erkek sevmiyordur merak etmiyordur. Sen de merak etme. Bırak sessize al kendini. Seni merak etmesi gerekiyor. Anladın mı? Erkek doğası gereği avcı ruha sahiptir. Senin için çaba göstermesi gerekiyor. Altın tepside sunma kendini kimseye. Bırak senin için mücadele etsinler. Okay darling🤩🤩🤩 Bak sana altın değerinde bilgiler verdim. Bunları uygula. Kazanan sen olacaksın. Hadi baaaayyyy🥰🥰🥰🥰
- +1 yıl
canim cok tsk ederimde sen okumadin sanirim msjlarimi? bu adamin baskasi sevgili var. Şu an baska biri ile ask yasiyor. herseyi ögrendim buldum dedimya. kizla ciddi düsünüyormus benide her yerden engelledi. böyle bir adami artik nasil geri kazanayim? adamin sevgilisi var beni hic takmiyor bile bana bakmiyor bile her yerden engel yedim. sessiz aldim tabi kendimi elimden ne gelir ki zaten
- +1 yıl
Ben bazı kadınların eski sevgiliyi geri döndürme takımtısını anlayamıyorum. Bırak artık. O hikaye okadarmış ve bitmiş. Önüne bak. Yüzüne kapanmış bir kapının önünde dikilip açılmasını beklemek sana ne kazandıracak? Önüne bak. Başka sayfaları çevir. Yeni bir hikayeye başla. Okay?
- +1 yıl
tamam insALLAH okay
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Toparlayacaksın merak etme, sonsuza kadar sürmeyecek. Aldattığını şimdi öğrendiniz daha iyi oldu ya hiç öğrenmeseydin onu düşün. O yüzden üzülme geçecek
10 YorumlaAşka değer insanı bulunca herşeyi unutuyorsun öyle güzel unutturuyor ki bitmiş duyguların onunla yeniden başlıyor sıfırdan şunu unutma sen bu dünyada teksin özelsin bunu unutturmalarına sakın izin verme yoksa seni hep üzerler Allah aşka ve sevgiye değer birini çıkarsın karşına inşallah
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kurtulduğun için şükür et bende yaşadım dünyaları önüne serdim resmen 1 dediyse 5 yaptım en kötü durumlarına ailevi meselerinde gece 3 4 gittim evine arkasında durdum herkese karşı savundum kolladım ama sonra... bitti 1 yıl bitti ama 2024 e yeni bir sayfa değil sıfır km defterimle girdim kendimle ve işimle ilgileniyorum en güzellerinden şarkı dinliyorum tabi yaşananlar koyuyor insana ama yaptığı şeyler kabul edilebilir değil o yüzden kendine odaklan
00 YorumlaBundan en kolay kurtulmanın yolu kin beslemek ama buda sürer, onu heryerden sil fotoları varsa hala sil onunla alakalı ne varsa hepsini sil, kendine yeni uğraşlar bul yeni hobiler bul hep kendini geliştirecek şeyler yapmayı dene, arkadaşlık anlamında başka insanlarla sosyalleş sohbet et gez zaten bunlarla mutlu olduğunda unutmaya başlarsın, yüksek ihtimalle 1 buçuk yıla ben bunamı üzülmüşüm diye konuşursun birileriyle.
00 Yorumla
+1 yılZamanla geçer uyu geçer uyurken duyguların gider artık onu hayatında olmadığına alıştığında kendini toparlarsın
04 Yorumla- +1 yıl
O kadarını yaşamadım ama ağır depresyon yaşadığımda geceleyin kötüysem uyuyup sabah uyanınca o depresyon hali gitmiş ne mutlu ne mutsuz bir halde uyanıyordum sende yapabiliyorsan yap
Soran+1 yılBen de uyuyamıyorum bu arada maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersiz insan çok maalesef. Bir de üzerine ben naptım ki diye masumlaştıranlar var. 😄 en temizi yolu verip kapıları kapatacaksın bitti gitti.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılGeçer geçer merak etme bende aldatıldım unuttum gitti 😉 Özel bi formülü yok zaman geçiyor ve istemsiz bi şekilde unutuyorsun
10 Yorumla Geçer kendine Bi uğraşı bul mesele Bi iyi bi bisiklet al bol bol pedalla sonra Bi muhabbet kuşu al onla uğraş ve akışına bırak görüceksin kaybolup gidecek
20 Yorumla
+1 yılBencs sevinmelisin kurtulduğunu. Yoksa seni daha çok üzecekti
20 Yorumla
+1 yılGecmez. Acını yaşamalısin ve kabulmenmelisin. Başka türlü çaresi yok
20 YorumlaGeçer. Öyle de güzel geçer ki.
Hak etmeyene hakettiği yeri göstermekten hiçbir zaman çekinmeyin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanoğluna güven olmaz ben de kırıla kırıla artık kırılcak kalp kalmadı
07 Yorumla
Soran+1 yılBen bi kere daha bu tufaya düşmem
- +1 yıl
Olması gereken bu kimseye güvenmemelisin sevsen bile güvenme
- +1 yıl
Ki ben sevme işini de bıraktım bu dünya üzerinde benim sevgimi hak edecek hiç bir kız yok
Soran+1 yılYa ben öyle düşünmüyorum. Bana bunu yaşattı ama sonuç olarak ben yanlış birini sevdim. Belki doğru birini bulabilir ve sevebilirim. Ama bir daha asla kimseyi bu kadar koşulsuz şartsız kör gibi sevmem. Daha temkinli olurum
- +1 yıl
Ben öyle düşünüyorum dünyaya bir daha gelmicem sonuç olarak kaderimde ki insan da gelcek olsa bu yaşa kadar gelirdi gelmesi için de çaba sarf etmiyorum instadan gerek başka yerden yaklaşık 2 yıldır kimseye yazmıyorum boşuna zaman kaybetmeyi sevmiyorum
Soran+1 yılAnladım bakış açısı tabi
- +1 yıl
Hiç bir şeyi kafaya takma boş ver
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen gurursuzluk yapmamışsın, gurursuzluk yapan o. Bırak da o düşünsün bunu. Kafasını duvardan duvara vuracak ilerde ama iş işten geçmiş olacak
00 Yorumla
+1 yılİntikam almak için ne kadar ileriye gidebilirsin ki, boş ver ve unut çocuk birine intikam yemini ettiğinde iki mezar kalmak gerekir.
00 Yorumla
+1 yılSağlam bi tazminat alsan için soğur, bence gel dava açalım ☺️
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim değil
- +1 yıl
Olsun eş olmasada manevi tazminat alabilirsin 😉
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hem da et ucuz yırttım diye, hem de hayır dağıt
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
+1 yılİnsanları yüzlerini hata yapa yapa öğreniriz o kaybetti seni emin ol ki daha ileri zamanlarda böyle bir hayal kırıklığına ugramazsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Zor bir durum gerçekten bir şey diyemiyorum ama zaman herşeyin ilacı boşan bence ya da ayrıl
06 Yorumla
Soran+1 yılAllaha şükür ki eşim değil. Sevgilimdi
Soran+1 yılAynı saniye ayrıldım
Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. 4 yılık ilişkim de aldatıldığımı öğrendim evet sanki dünya başına yıkılıyor gibi bi his inan et geciyo kurtulduğuna şükret
00 YorumlaYapacak tek şey , kendine gelip toparlanmaktır ya da hayatına değer verip yeniden (sıfırdan) başlamaktır. sana değer vermiyene sende verme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun bende bir hafta önce aldatıldım. hala canım çok acıyor. İyi değilim inşallah toparlaniriz
17 Yorumla
Soran+1 yılToparlanıcaz. Bir daha da kimsenij bu kadar üzmesine izin vermiycez 😊
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle başka çaremiz yok ben hiç tepki vermeden sildim
- +1 yıl
Diyorum gelin donuna kadar alalım 😅
Cevap sahibi+1 yılGeç dalganı seninde basına gelsinde gör nasıl oluyormuş
- +1 yıl
Kız dalga geçmiyorum ki, ben ciddiyim
Cevap sahibi+1 yılNapalım donun kocam değil sevgilim
- +1 yıl
Olsun manevi tazminat alabilirsin 🙄
O zaman sunu dinle az once nisanli olmadigini bildigim bir kiz ile sohbetim gecti net anahtar verdim yaptirsin diye arkadas olalim dedim nisnaliyim dedi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılzamana bırak
onun karaktersizliği yüzünden kendini üzme00 Yorumla
+1 yılsorunun kendinde olmadığını anladığında toparlıyorsun
00 YorumlaYani sevgiden çok, insan canım yerine konulmayi affedemiyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Herkes yikilir kadin erkek. fark etmez acele bul. bitini gecer
00 YorumlaÜzülme asıl üzülmesi gereken o sevgilisine ilişkisine sadık olamayan kendisi
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem