Herkes unutulur mu yoksa yaş ilerledikçe ve insan tanıdıkça kaybettiğin o güzel insanı hatırlayıp pisman olur musun?

yaşım 25 ama yurtdışına çıktım, hep Tinder Bumble falan kullandım, bir sürü milletten kadınla birlikte oldum ve aradığım şeyin artık durmadan partner değiştirmek olmadığını fark ettim. düzenli ilişki insanı hatta evlilik insanı olduğumu fark ettim, tanıdığım kadınların genç olması her şeyi deneyimlemek istemeleri onları güvenmemi zorlaştırdı.

ancak alman bir kız tanıdım, ailesi çok katolikti, kızı da bu sekilde yetiştirmişlerdi, kızla beraber olduğumda ilki oldum, bu durum üstüne de kıza iyice bağladım, kız bembeyazdı, vücudunda hiç kıl yoktu, saçı vücudu çok güzel kokardı. üstelik bu kız makine mühendisliği okuyup bitirmişti, almanca dışında ingilizce ve fransızca biliyordu.
karakteri de katolik ailede yetiştiği için aileye bağlı, sessiz, sakin, bağışlayıcı, her şeyi olduğu gibi kabul eden bir yapıdaydı, bir gün olsun bana bağırmadı, küfretmedi, başka erkeğe bile bakmadı, konuşma görüşme dediğim insanla görüşmedi konuşmadı. ama bu kızı kaybettim -kendi hatam yüzünden. ve hayatıma bir sürü kız da tanısam onun gibisi girmedi. her gün keşke onu 35 imde tanısaydım dedim. hem içi hem dışı güzel bir kızdı. ve ayrılmamızdan 1 sene geçmesine rağmen anılarımızı sakladığını fark ettim ve hiç sevgilisi de olmadı. ama barışma ihtimalimiz de yok. sizce unutur muyum

Herkes unutulur mu yoksa yaş ilerledikçe ve insan tanıdıkça kaybettiğin o güzel insanı hatırlayıp pisman olur musun?