Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgiye arkadaşa öyle de muhtacım
Öyle de sevilmek isterdim ki
Sevdiğim kişi canımı seve seve feda etmekten çekinmem
Ama kibirli gözü yukarılarda olan insanların eline ağına ocağına düşmektense gebermeyi tercih ediyorum
Boşverin herkes kendi yoluna kendi evine işine devam etsin
Ne diyor şair sev diyor sevmek için sebep ara ama sev sevecek hiçbir şey bulamıyorsanız bile bir kütük bul onu sev çünkü sevgi hayattaki en güzel duygudur
Cevap
35Cevap
Hayır istemezdim. Çünkü sevmek çok yorucu..
Doğru kişiyi sevmek isterim
Evet çok isterdim ama yok kimse.
Sevmek çok isterim ama aşktan yana hiç şansım yok denizde balık 🐟 olsam kesin vapur çarpar 😂 o derece yani 😂
Ben birini sevmeyi çok istemiştim, geçen sene tam yeni yıla girerken içimden geçirdim bunu. 2023ün 2. Günü o dilek gerçekleşti ❤️ çok seviyorum, her gün daha çok seviyorumm ❤️ @S1F1R-B1R
Rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun çok amin 🧿❤️
Ahh aşk duygusunu yaşamak istiyorum, çok sevmek ve sevilmek istiyorum, dengeli, net ve güzel bir şekilde sevilmek istiyorum.
Şöyle sevmek sevilmek aynı anda olunca güzel :) öyle olmayacaksa benim minnoş kalbim kaldırmaz yorgun… 🤭
Doğru kişiyi sevmek isterdim yanlış kişiyi sevip hayatımı karartmaktansa yalnız yaşamayı tercih ederim.
Evet ama oda beni sevecekse. Hiç platoniklikle uğraşamam
Ben birine aşık olmak istedim ama birini sevdim.
Sevgiyi hakedilecek kişiye veririm bundan sonra her insan haketmiyor.
Cok ama coookk seviyorum zaten... Herseyden cok seviyorum @The_Muallime ❤️ ❤️ ❤️
Bu aralar içimden gelmiyor inş uzun süre gelmez o periler bfbdj
Gerçi o hatayı yaptım tek sevmek yeterli olmuyor sevilmek de çok önemli
Hayır karşılık olmadıktan sonra istemezdim zaten ailemi seviyorum.
İsterdim ama ne yazık ki şans vermeyenler ile dolu bu dünya ön yargılı olanlar ile
Sevmek isterdim ama artık sadece sevilirken. Tek taraflı sevmek fazlaca yorucu..
Her istediğimde baska bir kötülük oldu. Halbuki hep iyilik vardı kalbimde.
Kızlar yapmayın Allah aşkına buluyorsunuz ipsiz sapsız birini o da size doyunca aldatıyor bir şekilde. Adam gibi seven insanlar o kadar çok ki asıl öyle kız kaldı mı onu düşünüyor insan.
@malignadam Ben aldatıldım beyefendi ne anlatıyorsunuz asil ben öyle erkek kaldı mı diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun öncelikle. burada bir tartışma yaratmak istemiyorum ama ben güvenilir kadın oranının erkeğe nazaran çok daha az olduğunu düşünüyorum. Hayat şartları beni buna itti maalesef. İşin ilginç tarafı genelleme yapmak her ne kadar makul gelmese de insan duygusal düşününce ister istemez bunu böyle kabul ediyor. 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
@malignadam E bal gibi genelleme oluyor karakter meselesi işte. Duygusala çeksek baba da erkekler kötü geliyor.
Bana*
Hnsjsn evet zaten kendim itiraf ettim ya genelleme Yapmayı mantıklı bulmam ama yine de yapıyorum diye işte. Ya şöyle söyleyim en basitinden kadının erkek seçerken baktığı ilk şey statü oluyor genelde. Yani nasıl göründüğü konuştuğu veya davrandığı önemli değil. Diğer kadınların ilgisini çekiyor mu? Evet. O kadından daha üstte bir konumda mı? Evet. Tamam bitti. Ve bu bana o kadar itici geliyor ki.
Evet bunun ekmeğini de yiyoruz da sadece ben olduğum için sevilmediğini anlamak da koyuyor biraz adama
@malignadam E erkek de hep daha güzelini arıyor galiba ki hak görüp aldatıldım herhalde xd Güzellik peşindeler hep
Doğru haklısın. Yanlış anlama ama erkek bir kadını bile anca başka bir kadın için aldatıyor. Tabi ki yanlış bir şey bu ama demek istediğim erkek konuma paraya itibara bakmaz.
Senin için üzücü bir durum ama bu üzgünüm tekrardan :))
Bu arada yorumları nasıl siliyoruz biliyor musun uygulamada yeniyim ve bir türlü bulamadım. Düzenleme de yok galiba
@malignadam jsjxjsh silemiyoruz gunaydin
Hadi ya hnsjsn
@malignadam olsun dxjjsjxhs
Ya birkaç sorum daha var da sana mesaj atamıyorum. Burayı da iyice doldurmak istemedim
Takiplesmek lazım çünkü atıyorum istek
Sevmekten ziyade sevilmek isterim
İnsan sevemiyorum ama isterdim tabii ki
Hayır istemezdim
Para yerine kızlara odaklanırsan, ikisini de kaybedersin.
Birden fazla kişiyi seviyorum zaten adchsgnz
Evet yeniden sevebilmeyi isterdim 😊
İsterdim ama çok geç
Seviyorum zaten.
İsterdim tabii
İstemem durup dururken başımıza iş almayalım
Sevme işi kolay da nerdeeeeeee
Sadece sevmek yetmez aşık olmak isterdim.
O beni sevsin anacım
Evet birin sevmek isterim
Karşılıklı sevmek sevilmek isterdim
Herkesi seviyorum ben
Herkes ister ama sadık birisi olursa
Elit insan olsa iyi olurdu
İsterdim tabii ki sevmek..
Karşılıklı sevecekse neden olmasın
Evet istiyorum
Tabiki isterim
Seviyorum zaten
Hayır
Evet
Gelirse sevecem inşallah 😀
boş ver severse kızlar sever seçer
İsterdim. Hiç aşık olmadım.
Sevmek güzel de sevilmek daha iyi
Sevmekle sevilmek de güzel ama hayırlısı olsun
Hayatımı daha fazla mahvedemem
Sevildiğim kadar sevmek isterim.
evet seviyorum zaten
Birini sevmek isterdim ama Olgun birini isterdim?
Sevmeyi ve sevilmeyi kimse hak etmiyor.
Sevmek güzel şey ama sevilmemek sevmektende zor...
Elbette
Sevmek istiyorum hemde çok
İstemem
Aşk sevgi bla blaaaa gereksiz
isterim
Kitap okuyan biri olsun isterdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?