RED YEMEK KÖTÜ BİR ŞEY DEĞİL. ZAMAN ÇOK DEĞERLİ BOŞA HARCAMAYIN. KÖTÜ NİYETLİ BİRİSİ DE OLABİLİR KARŞI TARAF DİKKATLİ OLUN. HAYIR CEVABI ALIP ÖNÜNÜZE BAKMAK EN İYİSİ.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılWalla hoşlanıyorsamda gidip söylerim, ne kaybedeceğim aw. Ayrıca bu bizim kadınların egosuna gidip 1 dakika bile vermem, ay yok benden hoşlanıyor falan fistan havaları, gelirse gelir gelmezse gelmez, tecrübe der geçer next atarım.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSüper paylaşım ama soru şeklinde değil diye kaldırılır birazdan. Bir de büyük harflerle yazmışsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılaciklamada da büyük harf yasak miydi unuttum. yapacak bise yok burdaki sartlarda anca bu kadar.
- +1 yıl
Olsun biz senden razıyız. Modlar da vicdana gelip, ulan haklı bee deyip kaldırmazlar belki :D
Soran+1 yıl😅 güzel konuştun şimdi hakkını yemiym
Gizli Üye(18-24)+1 yılPeki sürekli karşılaştığımız biriyse ve uzaktan akrabalık varsa
1111 Yorumla
Soran+1 yılo zaman işin icine aile giriyor. dedikodu yapıp millete duyurmadan hayır cevabi alıp topukla. burada iki kişinin tepkisi de önemli. gidip ötede beride falanca kişi bana böyle dedi beni seviyormuş falan filan diye dedikodu yapıp millete yaymamak lazım. evetse bi yok bulunur soylenir ailelere. hayırsa duyulmadan yoluna bak.
Cevap sahibi+1 yılEvet dese annesi de babası da beni çok seviyor ailesi hiç bir şekilde karşı çıkmaz ki o kişiyi benim ailem de seviyor yani o hayır derse kötü bir durum olur
Soran+1 yılgüvendiğin birisi varsa ağzını arat. sevdiği var mı yok mu öğren. ondan sonra ki adım seninle ilgili düşüncelerini ogrenmek
Cevap sahibi+1 yılSevdiği ve konuştuğu kimse yok bunu çok iyi biliyorum
Soran+1 yılhmmm nasıl anladin bana da taktik ver ya😅
e iyi o zaman güvenilir birine de onunla konuşurken lafı sana getirsin bakalım neler söyliycek
Cevap sahibi+1 yılYa knk burada rahat anlatamıyorum
Cevap sahibi+1 yılHesabı açayım da yazsana sana da uyarsa eğer
Soran+1 yıltamm ama yarın yaparsin Şu an o kadar vaktim yok ben bulurum seni
Cevap sahibi+1 yılYa dur ekle bari
Cevap sahibi+1 yılSenden taktik almam lazım knk
Soran+1 yılkonuşma sırasında çaktirmadan lafi oraya getirecek ustalık gerektirir her insan yapamaz
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani 😂😅
Soran+1 yıl06genc kullanıcısına yazdim son yorumu
Cevap sahibi+1 yılHee anladım
Cevap sahibi+1 yılEkle knk 😅
Soran+1 yıltamam gizlen ben eklerim seni
Cevap sahibi+1 yılBulabilir misin ki
Soran+1 yılbulamazsam yorum atarım buraya
Cevap sahibi+1 yılTamamdır bulamazsan yaz :)
Soran+1 yıl@06genç kardeşim kötü bir sey demedim ki ben sevdiği kızın hakkındaki düşüncelerini öğrenmeye calisacak. Herkes çat diye gidip söyleyemiyor. Ben söylüyorum kız olduğum halde çünkü zman kaybedemem. Bir sürü hedefim var kimse icin vakit harcayamam
Soran+1 yılönemli degil insanlık hali olur öyle arada. aslinda sen erkeksin sen de yardimci olabilirsin ona. Seviyormuş kızı soylemesine yardimci olursun belki tecruben varsa😊
Cevap sahibi+1 yılDirek söyleyemiyorum işte ya
Soran+1 yılBana birisi sevdiğini söylemek isteseydi bunu mektup yazarak yapmasini tercih ederdim. Çünkü direkt yüzüme söylese utanırım şaşırırım ona bir cevap veremem. Ama mektup olursa düşünmeye fırsatım olur. Usulünce cevap veririm. Sosyal medyadan yazma bence. Benim için sorun olmazdi ama her kız aynı değil. Elinde yazılı kanıt olmasın belli olmaz şimdi dedikodu malzemesi verme. İyi bir kızsa bunu saklar kendine özel bir şey çünkü. Ama başka türlü biriyse kötü amaçlı kullanabilir. Sen mektup yaz ver ama mektuba adını yazma.
- +1 yıl
ben birisine aşırı muhafazakar bir kıza buna benzer bir şekilde not olarak yazmıştım ailesi tek başına dışarı çıkmasına bile fırsat vermiyordu küçük bir kağıda bir kaç birşeyler yazdım ona olan hsilerimi fırsat kolladım 1 veya 2 dkikalık yanlız kaldığını gördüğüm anda bunu sana yazdım deyip verdim daha sonrası güzel gelişti kötü bitti ailesi kaçırdı kızı vermediler bana
Soran+1 yılOlabilir herkes evet diyecek diye bişe yok tabii ama buradaki kardeşimiz karşılıklı olarak ailelerin karşılıklı olarak evlatlarını sevdiğini söylüyor. Hem gelin hem damat seviliyor buradaki hikayede. Belki hayırlıdır nasip olur ama çaba sarfetmeden olmaz.
Cevap sahibi+1 yılEn güzeli açılmamak ya 😕😕
Soran+1 yıliçi içini yiyceğine söyleyip kurtulsun. Evet derse ne ala demezse yoluna bakar. Başka kız mı yok sanki
Cevap sahibi+1 yılYa öyle ama ben bidaha yüzüne bakamam ki
- +1 yıl
sevdim sizi çok masumsunuz ekleyin arada muhabbet edelim samimi sohbetler herzaman bulunmaz ama hanımefendinin dediği gibi hiçbir şey yapmadan olmaz çok pişman olursun çok sçyle düşünmekten kurtul yaşın ilerledikçe keşkelerle dolu bir hayatın olur keşke dememek için git bir şekilde söyle nasıl yaparsan yap ama yap
Cevap sahibi+1 yılReis söylerim söylemeye de haftada en az 2 defa 3 defa karşılaşıp sohbet ediyoruz
Cevap sahibi+1 yılAma red ederse görsem bile yolumu değiştiririm
Cevap sahibi+1 yılDeneyeceğim abi hayırlısı neyse o olur inşallah
Cevap sahibi+1 yılAma kız çok güzel be reddecek biliyorum ama deneyecegim
Soran+1 yılSevmek dünyanın en güzel duygularından birisi.
Bir kalbe girmekten daha güzel sayılı şey var. Kalbine girmiş ne güzel. Sevmek çok güzel. Usulünce rahatsız etmeden söyle ne olacak. Ama ilk başta da dedim kız seni rencide edip azarlayacak bi tip ise ya da dedikodunu yapıp etrafa yayacak biriyse söyleme daha iyi. Eğer kibar ve tatlı dilli ise korkmana gerek yok. Red yesen de dünyanın sonu değil inan bana. Yani o kadar rahatlayacaksın ki. Ben söyledim ve red yedim. Ama napiym öleyim mi. Ben kötü bişe yapmadım sevdim herkesten de evet cevabı alacak halim yok. Ben de herkese evet demem diyemem çünkü ne istediğimi biliyorum. Neye değer verdiğimi biliyorum. Hiçbir zman yüz güzelliğine bakıp sevmedim birini. Birisini reddettiysem bu güzel değil anlamı taşımaz aynı şey benim için de geçerli. Çocuk beni reddetti diye triplere girecek halim yok. Herkesin aradığı şey farklı çünkü. Ben ahlâk ve zekaya önem veriyorum. Burdan gazı veriyoruz sana ama inan bana red yesen bile için rahat eder. Yoluna bakarsın kaldi ki onun yüzüne bakmayacak bise yapmıyorsun. Sevmek suç değil ki😊
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim öncelikle uzunca yazdığınız için dedikodumu yapabilecek bir kapasitede ablasına falan illa anlatır ben buna eminim o yüzden söylememem daha hayırlı cidden çok teşekkür ederim sıkılmadan yazdığınız için
Cevap sahibi+1 yılAbi rezil ederse ya
Kadın var rezil eder kadın var vezir eder
Soran+1 yılNe demek kardeşim. Dedikodu yapmak kötü bi sey ama ben bunu sen üzülürsün diye dedim. O yaparsa onun ayıbı senin değil. Şöyle anlatayım durumu. Ben bi çocuktan red yedim şimdi gidip ötede beride bunu konuşmasını istemem açıkçası her ne kadar umursamasam da insan bi utanıyor. Ben de utanırım. Ben senin için dedim sen üzülme diye. Her insan ince düşünmüyor bu insan utanır sıkılır konuyu kapatayım demiyor. Konuştuğun yerde konuyu bırakamıyor illa birine diycek. Var öyle insanlar. Burada ablasının karakteri de önem taşıyor. Aralarinda kalacaksa bise olmaz bence ama başkası duyarsa sen üzülürsün bana öyle geliyor. Eee bi de akraba dedin. Akrabadan adama hayır geldiği nadirdir çok nadir en azından benim öyle. Seni bilemem. Ama sen dersen ki benim psikolojim iyi hiç takmam kimseyi sallamam. Kim ne derse desin o zaman git konuş. Dedikodu olursa eyvallah diyebilir misin onu düşün tabiki bu kötü ihtimal. Kızın bunu kesin yapacagina dair bi kanit yok elimizde.
Cevap sahibi+1 yılAbla ben bu olayı bir şişe viski ile çözerim kızı unuturum 😅
Cevap sahibi+1 yılBu daha iyi olacak
Soran+1 yılAlkol haram içme. Tabii Müslüman mısın onu da bilmiyorum da. Benim de sorunum bu her gördüğümü Müslüman sanıp bunu yapma şunu yapma diyorum.
Cevap sahibi+1 yılElhamdülillah Müslümanım abla ama nadiren içiyorum ya
Soran+1 yıl@gizli İyı bak sevindim Müslüman olmana. Dinini yaşamaya çalış elinden geldiğinde ben senin kötü bi cocuk olmadığını düşünüyorum. Arada içiyorsan tamamen de birakirsin yeter ki iradeli ol. Sevdiğin kiza gelince guzelligine mi hayransin sadece yoksa onu seviyor musun once buna karar ver. Evlenmeyi hayal ediyor musun yoksa sadece bi heyecan mi yaratiyor sana. Ona gore hareket et. @06genç ben içme diyorum çocuğa siz iç diyorsunuz. Olmuyor boyle. Guzel nasihat versenize.😊 Çocuk korkak değilim bence sadece işin sonunu düşünüyor. Gelecek tepkileri hesaba katıyor. Rencide olmak istemiyor.
Cevap sahibi+1 yılYa abla evlilik bile düşünüyorum şu şekil ama 3 ay civari sevgili olup ailelere anlatmak mesela hem kendi aileme hem kızın ailesine söylerim bile onu üzebilirler mesela sert tepki falan vererek ama işin sonunda rencide olmak var o sıkıntı
- +1 yıl
ya konferans yapabileceğimiz bir program bulunda geniş bir zamanda konuyu hem takip ederiz hemde sohbet ederiz çok sevdim sizi ben uzun zamandır aradığım samimiyet dini düşüncelerinide konuşuruz hanımefendi ve beyefendi :) neden içeriz ya da neden içmemeliyiz aşk ilişkileri ne olacak şok şok şok gizemli çocuk açılabilecekmi heycan verici :)
Cevap sahibi+1 yıl@06genç içelim abi 😅
Cevap sahibi+1 yılSen benim üzerimden izdivaç programı bile kurarsın abi 😂😂😅😅
Cevap sahibi+1 yılBaştacısın abi
Soran+1 yılVay anam vay. 3 ay mı ne kadar hızlısın. Demek hemen ciddiyete dökmek istiyorsun. Şu ciddiyet lafını da hiç sevmem ha. Eğlenecek is mi bu sanki. Evlenmeye niyetin varsa konuşursun yoksa konuşmazsin işte. Bu kelimeyi sevmiyorum iliskilerde neyse kullanmis bulundum mecbur. Sevgili kelimesi de doğru değil ben müslümanım kardesim benim dinimde oyle bir sey. Evlenmeye niyetin varsa gelir dersin usulunce tanışır bi yoluna bakariz benim bakis açım bu. Herkesin hesabı kitabı farkli tabi ona bise diyemem. Ama evlilik düşünmem ve süreyi uzatmaman iyi haber. Akıllı çocuksun bravo.
Soran+1 yılBen sahte hesabimdan ekledim sizi. Niye ekledim onu da bilmiyorum da gerçi. Uyku sersemi yaptım işte. Neyse her yerde kabak gibi kendimi belli edip ben bunu yaptım diyorum. Yalan söyleme huyum yok. Neyse dunyanin sonu degil.
Soran+1 yılburada grup kurmak yok degil mi olsaydi iyiydi ama neyse
Cevap sahibi+1 yılEvet abla 3. Ay da nişanlanmış bile olurum yani o olursa pek uzatmaya gerek yok uzayınca afedersin karışıyor her şey akıllıca mı olur onu da bilmiyorum valla ya
Soran+1 yıl3 ay bir insanı tanımak icin az bi süre bence ama sen akraba dedin. Ailen de tanıyordur o kızı. Evlat dağı anne baba dağın arkasını görürmüş öyle bir söz biliyorum çok doğru. Ailen onay verirse ne ala.
Cevap sahibi+1 yılYabancı olsa en az 6 ay abla
Soran+1 yılinan bana yaşadığımız bu zaman dilimi için 6 ay bile az. Normalde ideal bir süre evet dinimizce de öyle ama bana az geliyor. Güven sorunum var. Yakınımdan birini değil aynı şehirden birini bile bulsam baya araştırırım. Şehir dışından biri olsa seneyi geçer çok rahat. Guvenemem. Zaten evlenmek de istemiyorum. Bakalim nasip bu isler.
Cevap sahibi+1 yılEvet abla nasip ya çevrem bayağı bir geniş abla o sayede sorup soruşturma kolay oluyo bence sülalesinin gbtsini çıkarırım mesela 😅😅
Soran+1 yılah ah mit ajanı olacaktım ki ne zevkli olurdu. Olay irdelemeye bayılıyorum ben. İz sürmeyi seviyorum. Dedektifçilik çok seviyorum. Bu harika bir şey. Evleneceğim kişiyi baya araştırırım.
Soran+1 yılha siz instadan da ekleştiniz demek 😅
Soran+1 yılneyse ben çıkıyorum siteden sohbet halinde olduğumuz icin soyleyeyim dedim. Kendinize iyi bakın.👋🏻
Soran+1 yılYok kardeşim sağol teklifin için ama bana uygun değil bu. Burdan yanıt verdim size. Dahasını yapamam. Umarım sorularınızın cevabını bulursunuz. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Hoşçakalın.😊
Soran+1 yılMerak ettim duygularını söyleyebildin mi kıza? Bir gelişme var mı?
Cevap sahibi+1 yılHayır maalesef dün yan yanaydık ama yine bise diyemedim 😢
Soran+1 yılİçin içini yemiyor mu senin cidden nasıl sabrediyorsun? Gizlemek başkalarına fırsat vermektir derler. Geç kalma ihtimalin de var. Neyi bekliyorsun? Doğru zaman da önemli tabii ama sen neyi bekliyorsun?
Cevap sahibi+1 yılRed edilmekten korkuyorum ben ya
Cevap sahibi+1 yılBir çok kişi red yetmeyeceğim bir tipim olduğunu söylüyor
Cevap sahibi+1 yılAma bilmiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılProfildeki benim mesela
Soran+1 yılDünyanın sonu değil ya. Söylemeden nerden bileceksin red yiyeceğini. Tamam seni de anlıyorum ama inan bana söylemek daha iyi. İçinde tuttuğun şey çok büyük bir yük. Sana hayır dese bile en azından kendini yıpratmayı bırakırsın yoluna bakarsın. Herkes herkese evet demek zorunda değil. Sen seni her isteyene evet diyor musun? Sana hayır demesi seni kötü birisi yapmaz. Herkesin hayata bakışı farklı.
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama duyulmasından korkuyorum bu defa benim hakkımda kötü şeyler düşünülebilir kız abimin baldızı oluyor mesela yengemin ve abimin yüzüne bakmam mesela duyurursa ki bi ablası daha var mesela nasıl olacak bilmiyorum
Soran+1 yılVarsa yoksa dış görünüş değil mi? Ah ah bir türlü anlamıyorum bu bakış açısını. Ben sana açık sözlü davranayım ve şunu söyleyeyim seni reddedecek olsam sigaran ve içkinden dolayı reddederdim. Hiç bu ihtimali düşündün mü? İnsan sadece dış görünüşten ibaret değildir. O kızın neye önem verdiğini biliyor musun? O kızın güzelliğe bakmama ihtimali de var haberin olsun. Her şey kaş göz değil. Boy pos değil.
Cevap sahibi+1 yılŞu an az çok iyi kötü konuşuyoruz mesela ama öyle bise olursa ben konuşamam da yüzüne bile bakamam 😕😕
Cevap sahibi+1 yılSigara tek var o içki değil içmem de enerji içeceği o
Cevap sahibi+1 yılSadece sigara içtiğimi biliyor ve içki içmicemi de biliyor
Soran+1 yılburdaki mesajlarında içtiğini kendin söyledin ona istinaden dedim ben içkiyi.
Cevap sahibi+1 yılSürekli içmiyorum abla nadiren canım çok sıkkın olduğu zamanlar ve içmeye fırsatım bile olmuyor fırsat bulunca abimlere gidiyorum yengem de onu çağırıyor
Cevap sahibi+1 yılAma abim dışarıya gezmeye gidince yengem ona söylüyormuş ve o da beni soruyormuş geleceğimi duyunca mutlu oluyormuş seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum
Soran+1 yılsürekli içmiyorum demek içki içtiğini değiştirmiyor. İçiyorsun işte. İçmek demek ne demek boğazından midene akıyor işte o. Arada veya sık bu sonucu değiştirmiyor. Türkçe dersi verecek halim yok sana. İçmek demek ne demek bilmiyor musun?
Cevap sahibi+1 yılYa abla bağımlı değilim ama
Cevap sahibi+1 yılGünlükçü değilim
Soran+1 yılBen günlükçü aylıkçı anlamam içiyorsun işte kabul et bunu. Bir hırsız düşün yılda ya da ayda bir defa bir şey çalıyor. Her gün yapmıyor ama bu onun hırsız olduğunu harama el uzatan biri olduğunu değiştirir mi? Der misin o adam hırsız değil arada yapıyor diye.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın abla bırakıcam o zaman onu :)
Soran+1 yılSonuçta haram olan bir şey senin yaptığın zararlarını da az çok biliyorsundur. Doğru bir şey değil kabul et bunu.
Cevap sahibi+1 yılAlkole son vericem abla sırf onun için
Cevap sahibi+1 yılDeğil abla iyi bise asla değil
Soran+1 yılKızı da tanımıyorum onun yerine konuşuyorum burada belki o rahatsız değildir. Neyse bunların bir önemi yok. Sen kızı falan bırak. Allah için ve kendin için vazgeç kötü şeylerden. İçki, sigara bunların ne faydası var sana. Bence sen akıllı bir çocuksun. İradeni kontrol edebileceğini düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılEdeceğim abla çok teşekkür ederim :)
Soran+1 yılRica ederim güzel haberlerini bekliyorum soruyu silmiyorum o yüzden. Yazarsın buraya sonucu. Red yesen de yaz buraya. Ne olacak sanki dünyanın sonu değil ya. Sen de kalbine göre biriyle karşılaşırsın elbet. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni. Kendine iyi bak. Iyi aksamlar.
Cevap sahibi+1 yılİyi akşamlar ablacım ama ben yapabilecegime güvenmiyorum ya az çok görüşüyoruz o da olmaz red yersem
Soran+1 yılİyi tamam başkası senden önce davranırsa görürsün. Sen de nişan tepsisini tutarsın o zaman. Ne diym sana. Neyse için nasıl rahat ediyorsa onu yap. Kötü bir şeye de sebep olmak istemem. Ben açık açık söylemenden yanayım ama yine de sen bilirsin.
Cevap sahibi+1 yılAbimle hiç konuşmadım abla onunla da konuşayım da ben
Soran+1 yılEvet abinin söyleyecekleri önemli tabii. Annenin de düşünceleri önemli. Bazı insanlar bir evden iki kız alınmaz, aynı evden iki gelin olmaz derler. Annenin de ağzını yokla.
Cevap sahibi+1 yılEvet abla ama annem falan seviyor yani yengemi de onu da
Soran+1 yılannenin ağzı sıkıysa iyi sır tutuyorsa annene de danışabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılTamamdır ablacım
kesinlikle katılıyorum çift like
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKesinlikle doğru katılıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılİyi bir kamu spotu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hoşlanıyorsanız karşıdan bir adım bekleyin ama seviyorsanız gidip konuşun. Bekleyerek zaman kaybetmeyin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler