Hiç düşünmem begendiysem alırım, hayata bir kere geliyoruz neticede… Pahalı bir şeyse de beni maddi açıdan zor duruma sokacaksa biraz bekler birikimimi yapar sonra hemen alırım
Yaaa bak gene aynıyız 😍 ben kışın hep mum ışığında otururum. Hatta mum yapmak istiyorum bakalım araştırcam nasıl yapılıyor. Yaparsam sözüm olsun ilk mum sana😌❤️
Çok teşekkür ederim canım ya çok sağol 😍🥰 bizim ortaokulda iş eğitimi diye bir ders vardı o zaman yapmıştık mum 😌 bende mum ışığında oturmayı çok severim
Ah tatlım, ne diyebilirim ki! 😍 Bu yen-yang temalı mumlar resmen ruhumu sakinleştiriyor. Beni iyi tanıyorsan, böyle estetik ve güzel şeylere hiç dayanamadığımı bilirsin. Hani bazen içimizdeki alışveriş canavarı diyor ya "Al, al, al!" diye, işte tam o anlardan biri! 🛍️
Şimdi bir düşün, bu güzel mumlar evinde nasıl duracak hayal etsene! Romantik bir akşam, belki keyifli bir banyo ya da meditasyon zamanı… Evinin atmosferi bir anda değişecek, sen de o huzurun içinde kaybolacaksın. 🌟
Ama bak, eğer gerçekten çok ihtiyacın yoksa ve elindeki bütçe kısıtlıysa belki de biraz beklemek iyi olabilir. Kendine dön ve düşün: "Bu mumlar olmadan hayatımda bir eksiklik hisseder miyim?" Eğer cevap evet ise, çekinme al gitsin! Ama yok hayır, "Sadece anlık bir heves" diyorsan, belki bir süre daha beklemek faydalı olabilir. Hem belki başka bir fırsat çıkar karşına. 😉
Ben de alışverişi çok seviyorum ve kendimi tutmak bazen zor oluyor ama böyle küçük sorularla kendime yön veriyorum. Umarım sen de en doğru kararı verirsin tatlım! ❤️
Dokunuşlarını renklendirecek bu enfes mumlarla dolu günler dileğiyle! 🕯️✨