Konuştuğum bir kız vardı. benden ayrıldı.. çok masrafı olduğunu zengin biriyle evleneceğini söyledi.
Ev araba 35-40 bin gelirim var. bu yetersiz mi? Kendisi de çalışıyordu.. neden bu şekilde bitti anlamadım..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konuştuğum bir kız vardı. benden ayrıldı.. çok masrafı olduğunu zengin biriyle evleneceğini söyledi.
Ev araba 35-40 bin gelirim var. bu yetersiz mi? Kendisi de çalışıyordu.. neden bu şekilde bitti anlamadım..
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Seni sevseydi gercekden paraya bakmazdi demek ki seni sevmemiş hiç ve cikarci biri boş ver hayatina yön ver
Gözü yükseklerde demekki boş ver şimdi gelip sana ben düğün istemiyorum masraf yapmayalım dese iyiliğini isteseydi sende onu sevmeyecektin seni soyduğu için seviyorsun mesela
Yok düğün istemese masraf yapmayalım dese hemen evlenirim ::)
Tabi tabi ben dedim benim konuştuğum çocuk bir kıza iki farklı şehirde düğün yaptı gram değerim olmadi
Sen çapsız birine denk gelmişsin abla,. senin için iyi olmuş seni haketmemis
Ya tabi
Allah gönlüne göre versin...
bu zamanda herkes paraya yapisiyor sadece kizlar degil
Başka bi sıkıntı vardır
Bende öyle düşündüm bir sorun varsa çözebiliriz dedim. Derdini sordum istemiyorum dedi engelledi.
boş ver o zmn
En azından durustmus
Oh olsun
Bahaneyle ayrılmış
Evet bende bahane olarak düşündüm.. ama neden böyle yaptığını anlamadım
boş ver çok kafa yorma iyi olmuş senin için. Ama bilemeyiz tabi ki altında başka bir neden de olabilir. Ailevi vs. Sorunlar ama yani söylemesi gerekir böyle bir şey bile olsa. Para için seven sevmesin zaten inan ki kafa yorduğuna bile değmez. Gittiği için şükretmelisiniz
Sorun ne diye sordum söylemedi.. biz farklıyız olmaz istemiyorum falan dedi sonra zengin biriyle evlencem dedi engelledi.. para için olduğuna inanmadım ama sorun ne onu anlamadım...
Peki mutlumuydunuz birlikteyken o da sen de?
Çalıştığım bölgede bir mağazada çalışıyordu orada görüyordum hergün.1 sene oldu çok samimi değildik ama zamanla biraz konuştuk sonra WhatsApp instagram da yavaş yavaş ilerledik ben açıldım beğendigimi hislerimi niyetimi söyledim.. oda beni beğendiğini söyledi iyi sohbet ediyorduk sık mesajlaşma ya başladık sonra kahve içmeye davet ettim 2 saat görüştük.. bu İlk buluşmamızdi. (Daha önce kimseyle bir ilişkisi olmamış.. dışarı çıkmamış buluşmamis bana öyle dedi).. sonra ertesi sabah beni sildigini gördüm sordum neden diye sorun ne diye. Farklıyız istemiyorum falan dedi sonra yanına gittim konuşmadı yüzüme bakmadı.. en son yazdı zengin biriyle evlencem rahat bırak dedi engelledi
Ilk bulusmadan sonra mı ayrıldı yani
Evet.. öyle oldu
Gördükten sonra ayrılmış olması demek seni beğenmemiş demek çok özür dilerim bunu söylediğim için ama cok bariz. Gerçekten kurtulmuşsun o kişiden. Görüntüye bakan biri yüzeysel düşünür. Ayrılmanız gayet yerinde olmuş.
Ama beni görüyordu Zaten.. ilk kez görmedi ki.. sadece dışarda ilk defa buluşmuştuk
O buluşmada olmuş ne olmuşsa. Sohbetiniz nasıldı peki
Yani ilerliyormuydu
Ben konuştum anlattım kendimi niyetimi söyledim sevdiğimi söyledim. kötü bir alışkanlığım kötü bir huyum yok... Anlamadım gerçekten. Onu rahatsız eden nedir bilmiyorum.. kapısına gittim konuştum ama o konuşmadı yüzüme bakmadı.. sonra zengin biriyle evlenmek istiyorum dedi rahat bırak dedi engelledi
Garipmiş gerçekten
Yani engellemesi çok saçma seven insan sevdiğini rahatsız etmez ki
Rahatsız olmuş demek ki . sonra yazdı birdaha
Kapıma gelirsen polis çağırırım dedi 😆
Engelledi heryerden
Ben öyle takıntılı değilim sadece konuşmak için sorunun ne olduğunu sorunu çözmek istediğim için gitmiştim. anlamadim hiçbirsey.
Beni beğenmeseydi zaten konuşmazdı
Buluşmazdi.. derdi ne anlamadım
Sen sürekli aradın mı? Peki bu süreçte
Kapısına gittim konuştum sonra hemen Engelledi 1 hafta önce.. aramadım başka yerden yazmadım.. yine gidip konuşmak istedim ama yapmadım.. ne yapacağım bilmiyorum. istemiyorum dedi rahat bırak dedi bende yazmadım aramadım.