Kızlar mi salak?

Başlık çok komik biliyorim ama yapcak bir şey yok baştan soyliyim uzun konu.. yaklaşık 7 yıldan beri çok yakın bi arkadaşım var kendisinin şu an 2 yıllık sevgilisi var ama sevgilisine resmen tapıyor şunu giyme oraya gitme dese gitmicek bunları söylemesi normal değil lütfen böyle dusunmeyin annemiz babamız bize ne gitdigimize karsirken biz ailmize bağırıp cagisiyioruz ve bir sevgili uğruna bunları yapmadan çok saçma aynı şeyi erkekde yapar gitme dese gitmez veya en yakın arkadaşınla konuşmayı kes dese bile keser o kişi ben oluyorum aşırı saçma degilmi tamam evlenirsin kocan olur eyvallah ama cidden simidi bu olanlar aşırı saçma sizce ben ne yapmalıyım her türlü şeyi söylüyorum ileride pişman olursun diye ama yok tinlamiyor
Güncellemeler
+1 yıl
He bu arada bir kaç tane daha yazmam lazım ki olayı iyice anlayın biz hiç ayrilmicaz gözüyle bakıyor tamam kendisi aşık onu anlıyorum ama hiç bir zaman aradaki bağ aşk sevgi aynı kalmicak zaman geçtikçe yerine saygı ve güven gelicek işte o beni aldatmaz o benden gidemez o yüzden her şeyi ona yapıyorum o beni aldatmaz asla asla yapmaz asla demicez hiç bir zaman ne olucagi belli olmaz belki kendisini aldaticak
Kızlar mi salak?