Oldukça detaylı anlatın lütfen
Not: genelde bu soru erkekler tarafından kadınlara sorulduğu için sormak istedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oldukça detaylı anlatın lütfen
Not: genelde bu soru erkekler tarafından kadınlara sorulduğu için sormak istedim
Valla arıyorum bulanıyorum. Anne olmayı isteyen, el olarak erkeğin ve şu zamanın hassasiyet içeren konularını önemseyen, az çokda inancının farkında olan birini arıyorum. Yokluğu ve varlığı anca beraber kanca beraber, yuvayı çıkmamak adına yola çıkacak birini.
Huy olarak bana benzeyen bir kızla sert delikanlı bir kızla evlenmek isterim beni gerektiğinde kıskanacak ama abartmadan yanlışımı söyleyecek gerektiğinde bana arka çıkacak her konuda bana içinden geldiği gibi davranacak yapmacık olmayacak seviyorsa seviyorum diyecek böyle saklamayacak benden bir şey isteyecekse utanmayacak çekinmeden diyecek hiçbir zaman elimi bırakmayacak bana "sen benimsin" diyecek yaa utanmayacak beni sahiplenecek bir kızla evlenmek isterim inşallah Allah nasip ederse...🙃
Cevap
20Cevap
aılesıne duskun ev ortamını seven bakımına ozen evren bakım derken boya makyaj degıl yıkanır gıbı parfum sıkmak deıl duzenlı dusunu alıp kısa surelerde kıyafet degıstıren beden bakımınada dıkkat eden bırı olsun.. saygılı olsun yetınmeyı bılsın herkes ıyı sartlar ıster ama ımkanlar herkes ıcın aynı deıl.. gecınmek amacı guden kadın olmalı
burada yazılan asla inanma onlar kendilerinin burnundan getiren kadınları severler iyiysen değerin asla olmaz..
Doğru tespit
😭😭😭😭😭
UZAK DURULMASI GEREKEN KADINLAR
- DÖVME
- PIERCING
- HALKA
- DUDAK DOLGUSU
- KALIN BACAK
- KOCA popiş
- ERKEK KANKASI OLAN
- ERASMUS'A GİTMİŞ
- CROP GİYEN
- SÜTYEN GİYMEYEN
- INSTAGRAM'DA BİKİNİLİ FOTOSU OLAN
- popiş*NÜ S*KT*RMİŞ
- 1000'DEN FAZLA TAKİPÇİSİ OLAN
- SİGARA İÇEN
@Любаa_ orada erkeklere vermiştir.
@Любаa_ evet.
Erasmus ne alaka 🤣🤣🤣🤣
7/10 (tc de herkes 9 dan basliyo gerci ama)
kendi harcligini cikaran
din ve ev islerini ayriligina inanan
gelenek/evlilik delisi olmayan (modasi geciyor bosuna dugun simsarlarini zengin edemem)
son olarak kendi basina da zaman gecirebilen surekli benimle ilgilen demeyecek biri
tabi bunlar kirmizi cizgiler, sonra uyum yasalarini gozden gecirme safhasi baslar. akabinde tam uyelik surecine gecilir
anlayışlı merhametli düşünceli akıllı olgun komik sıcakkanlı güleryüzlü eğlenceli edepli empati kurabilen biri kadınla
Aa bi de talepte mi bulunacaz. Nefes alsın yeter bence 😂😂
çok detaya gerek yo zeki , karakterli , kendini bilen
Haftada en az 10 kez seks yapabilmek , çocuksu ama aklı başında, egoist olmayan, sevecen, merhametli , kararlı, kıskanan ama fazla değil 178 boyunda 63 79 kilo arası büyük göğüslü etli butlu, zeki, uysal ama tadında hırçınlaşabilen biri
Knk TC ortalaması 160 bil istedim
Usta 1 tane de bana çek esmer olsun
@KerpetenRamiz sjsjsjd
@zodlckc böyle Bi hizmet varken bende kaçırmak istemedim hazır mı usta bizim siparişler 🤣🤣🤣
Hah hazır teşekkür ederim ustam eline sağlık sicacik hayirli isler @zodlckc gel gidiyoruz, dm e djsjbdjd
İltifat icin teşekkür edeyim de ilk konuşma tiple başlamasın demi cinim djshsh @zodlckc
Mesaj at konuşalım diyorum
Fark etmez sadece ahlakli olsun yeter geri kalan herseyin caresi var
Erkeklerin hepsi ayrıdır. Hepsi farklı kadin ister sen kendin ol yeter. Kör satıcının bir topal alıcısı olur muhakkak 🤷♂️
kapali olsun ama hakkiyla. agir uslu hanim hanim ama yatakta bana or.. pum olcak biri olsun. tabiki guzel boylu poslu baliketli
vicdanlı çocukları kedileri seven. allahtan korkan vicdanlı sevdiği zaman tam seven. ailesine sahio cıkan hayalleri sevdiği indanla olan gönlümün sultanını
Ben aklı başında dominant kendi ayakları üzerinde duran özgüveni olan ev idaresini çekip çevirebilecek yetenekte olan bir kadın olmasını dilerdim
Ne evlenecem Allah aşkına borç mu ödeyim bir ömür geçeneyim mi
Türbanlı beyaz tenli renkli gözlü 155 - 165 boylarında çekici fantezi seven biri
Beni sevsin dertlerim dert olsun yeter
Sarışın, beyaz tenli, renkli gözlü 😁
EVLENMEYİN STRESSİZ BİR YAŞAM DAHA İYİ
Beni sevsin yeter
İstemiyorum
Sadık.
seven, değer veren
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?