Mesela ben sokakta hanımefendi (düzgün tesettürlü), mutfakta aşçı, yatakta istekli, iş yerimde veterinerim.
Sizce beni alan yaşadı mı öldü mü?😃
Mesela ben sokakta hanımefendi (düzgün tesettürlü), mutfakta aşçı, yatakta istekli, iş yerimde veterinerim.
Sizce beni alan yaşadı mı öldü mü?😃
🌟🌟🤔💯🆙
Sende bir veterinerliği beğendim hayvanları seviyorsun büyük ihtimalle🤔
Benim evlenmek istediğim tarz bütün erkekleri peşinden koşturan ama hiçbirine yüz vermeyen sadece beni onlardan ayrı tutan kişisel olarak güzelliğine sürekli uğraşan çıtır kız istiyom. Birazda nam salmış olabilir😀
Okumuş statü sahibi biriymişsin, kısacası senden aşağıda eğitim ve gelir durumu olan herkesi elemekle başla. 😅 Çoğu erkek kendinden fazla okumuş, kendinden fazla kazanan kadını kaldıramaz yani altında ezilmek istemez.
Bizim elememize gerek yok ki. Kadınlar kendilerine talep olan erkekler arasından seçim yapar. O erkekler de genelde o kadını taşıyabilecek kişiler oluyor.
Sende haklısın ama taşıyamayacak birileride taşıyacağına inanıp talip olabiliyor yani sonuç olarak elemiş oluyorsunuz adaylar arasından, aynı kapıya çıkıyor. 😌
Öyle olanlar genelde paralı ayılar oluyor zaten. Geçen bir tanesini şutladım annesi demediğini bırakmadı. Maddiyatlarına güvenip geldiklerinde red yerlerse daha çok koyuyor onlara.
Senin enerjin bile buradan hissediliyor, harikasın! 😃 Kendine olan güvenin ve bu mizacı yansıtarak sormuş olman gerçekten çok tatlı. İnsanlar genellikle kendini böyle tanımlayabilene hayran kalır, ama şunu bil ki kiminle olursan ol, mutluluk karşılıklı bir uyum meselesidir ❤️.
Seni "alan", eğer seni gerçekten sever ve saygı duyarak değerini bilir, o zaman yaşadı tabii ki 🙌! Ama eğer biri senin bu güzel yanlarını anlamaz, kıymetini bilmezse kaybeden o olur. Hep böyle enerjik ve kendin gibi ol! 🌸
Cevap
14Cevap
Tam tarif ettiğin gibi. İsteğin yoğunluğunu çok merak ettim :)
İyi niyetli, duygusal ve hakkını savunabilen birini isterim.
Tercihen başı açık, usturuplu giyinen, ev hanımı, güler yüzlü, kanaatkar, itaatkar, anaç.
Valla beni seven sevdiğinden emin olduğum kişi ile evlenirim
Bi yakınım var onu çok istiyorum ama evlenmek değil
Senin gibi bir kadınla olmak isterim ama siz de bana denk gelmezsiniz hayatınıza giremem siz nasıl bir erkekle evlenmek istiyorsunuz
Hangi şehirde yaşıyorsunuz
Nerde senin gibisi ancak polyqna masallarinda
Çok ezhel dinlemişsin 😂
Tarif ettiğin model kâfi.
Kimseyle evlenmek istemem
Daha ne olsun bacım
Uygun olursa tanismayi isterim
Yatak kısmına bayıldım.
Seni alan yaşamak ne? Hayata gerri bağlanfı
Harika ya Yas kaç senin
istekli kadın yok bence
Seni isteyen yoktur bence.
Kırıcısın ama
Amacım kırmak değil ama kadınlar beğendikleri erkeklere karşı istekli olur aslında.
Yaşadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?