ARKADAŞLAR ACİL YARDİMCİ OLUR MUSUNUZ?

Merhabalar kiz arkadasimla ayrildik kendisinin en uzun iliskisi benimleydi ama sürekli baska istekleri oluyordu yani beni kendi ihtiyaçlarını gidermek için kullanmis simdi ayrilinca ben 3 ay pesinde kostum atmadigim takla aglamadigim gece kalmadi kizda istemiyorum dedikten sonra istiyorum demeye basladi ama bana zaman ver dedi iyi tamam kabul dedim kiz aşırı narsist ve egoist bu arada ona sorsaniz herkes varos bi kendisi en iyisi herseyi o bilir ve bu iliskinin bitme sebebi benmisim ayda 1 defa bir çocukla konuşmasını yakalar ayrılırdim ama geri dönerdim o da yoktan sebeplerle veya kavgalarla ayrilirdi geri dönerdi bu sefer cok yalvardim neyse iste beni bekle dedi eyvallah dedim bekledim bana bir mesaj atti hayatima baskasini aldim ama sana alismisim o cocukla yapamadim sana geldim diye nasil kirildim anlatamam herseyini kaybetmis guvenini sevgisini kaybetmis bir insan gibi hissettim dona kaldim tabi aradim kirmadan konustum ağzımdan tek kötü kelime çıkartmadim kiz ise bunu hayatimdan çıkaracağım dedi ve 2-3 gün sonra çıkardı senin için yaptim dese de 2 saat sonra alkol almasiyla ne senin icin çıkarticam be cocugu begenmemisimdir dedi tekrar bişey yasamak istedigini söyledi ben ise hayir deyince beni nasil istemezsin ben seni istiyorum tarzi kelimeler daha sonra hatalari yuzume vurmalara falan basladi daha sonra da senin gururun kalmamis tam hayalimdeki erkektin her konuda ama sende gurur yok dedi simdi ben onu yilbasi akşamı aradım bana donmeyecegini soyledi ve hayatimdan tamamen uzaklasmami istedi hesabina bir sürü kişi alıyor stler deseniz abuk subuk erkekleri bastan cikaracak cinsten paylaşımlar beni 2 yer haric her yerden engelledi 2 yer haric dememin sebebi de büyük ihtimalle ilgi istiyor yazacagimi biliyor zaten bana sen bensiz yapamazsin diyodu sen bana takıntılısın bensiz hicsin diyodu ben arayıp sormayi yazmayi biraktim bu kiz kendini sizce hatırlatır mı 1 ay sonra vs ben spora başlayıp kendime gelmeye karar verdim bu kizi nasil pişman edip ozur diletirim?
ARKADAŞLAR ACİL YARDİMCİ OLUR MUSUNUZ?