Sevgilim numara mı yapıyor yoksa seviyor mu?

ilk zamandan beri tek bel altı konuşma geçmedi bütün sosyal medya hesaplarında paylaştı wp durumu kişilerine açıp bütün sülalesi gördü ben ailemle paylaşamasam da o yaptı hepsini ailemle tanışmak istiyor ama ben istemiyorum erken diye işten 12 de çıkıyor aramızda iki saat yol var bazen pat diye arıyor cama çık diye gece saat iki üç civarı kapıya gelmiş elinde abur cuburlarla aşağı dahi inemiyorum sepeti sal seni görsem yeter diyip camdan görüp gidiyor tek boş günü pazar günü onda da kapıya gelip aşağıdan beni izliyor ailem çok katı dışarı çıkamıyorum o yüzden bu şekilde oluyor maalesef ama bilmiyorum sonradan gerçek yüzü çıkar mı diye arkadaş çevrem güvenme erkek milleti diyo ama benim bir çok ilişkim oldu bir tanesinde bile böyle şeyler yaşamadım her gelişinde eli dolu geliyor geceleri görüntülü de uyuyor son görülmesi hep uyuduğu ve bana mesaj yazdığı saatler ben bazen ortadan kayboluyorum iki saat falan o sırada hiç girmiyor wpye ben mesaj atınca tak diye yazıyor her aramamı anında açıyor müşterisi olsa dahi kimseden utanmadan çekinmeden seni seviyorum diyor yanında kim olursa olsun seviyor mu beni ben buna inanmak istiyorum daha önce çok oyuna geldim çünkü ama şimdi bir erkek bakışına ihtiyacım var gerçek sevgi bu mu🥹

Güncellemeler
+1 yıl
abue cuburlardan sadece bana da almıyor aldığı şeylerden kardeşlerime de alıyor onlar da yesin küsmesin bana diyo
Sevgilim numara mı yapıyor yoksa seviyor mu?