Bilemem artık. Baksak bir dert bakmasak bir dert. 😂Ben mesela bu soruya ikinci şıkkı işaretlerdim. Bakmayan insan benim tuhafıma gidiyor asıl. Sanki kasıtlı olarak bakmıyor gibi geliyor, bakıp da kendimi umutlandırmayayım der gibi geliyor. Alındığı için bakamıyor gibi geliyor.
Tüm milyonlar gibi bende onu düşündüm zaten ☺️Bak bakma gör görme önemli değil sadece net ol zaman kaybetme zira hayat kısa ve senin ömründe senin gibi çok kıymetli hanımefendi
İnsanlar niyeyse öyle algılıyor. Az önce bir soru sordum. Millet baktım diye sevmiyorum gibi tepkiler verdi. Şaşırdım. Sıradan gittim oysaki. Her storye bakar gibi ona da baktım. Asıl ben bakmayan insana şaşırıyorum. Sanki kasıtlı yapılmış gibi geliyor. Bakıp üstüne alınmaktansa bakmayıp umutlanmayayım der gibi geliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu nasıl bir çaresizlik
Bilemem artık. Baksak bir dert bakmasak bir dert. 😂Ben mesela bu soruya ikinci şıkkı işaretlerdim. Bakmayan insan benim tuhafıma gidiyor asıl. Sanki kasıtlı olarak bakmıyor gibi geliyor, bakıp da kendimi umutlandırmayayım der gibi geliyor. Alındığı için bakamıyor gibi geliyor.
Tüm milyonlar gibi bende onu düşündüm zaten ☺️Bak bakma gör görme önemli değil sadece net ol zaman kaybetme zira hayat kısa ve senin ömründe senin gibi çok kıymetli hanımefendi
Aynen öyle.
Her hikaye ye bakan seviyorsa geçmiş olsun bize
Eski sevgilinin olunca niyeyse böyle bir algı var kiminde
Eski sevgili *
Bence yok ama ilgisi olabilir hala sana
Bugün ben baktım. Arada o da bakıyor. Ben kendim açısından konuşayım. Sıradan gittim.
O da senin gibi sıradan bakmıştır zaten eski sevgilinden bırsey olmaz
Hepsinden olmaz diye bir şey yok. Yani aylarca ayrı kalıp tekrar sevgili olup evlenen gördü bu gözler.
Çok nadir o dediğin ayrillik sebeblerine bağlı
Ama imkansız da değil. Demek ki genellememek gerek. Hayat şaka gibidir. Olmaz denen olabiliyor.
Orası öyle ama dediğim gibi ayrılma sebebi sana ark attim sende at istersen ordan devam edelim
İkinciyi dedim
Peki, teşekkürler.
Bilemezsin.
İnsanlar niyeyse öyle algılıyor. Az önce bir soru sordum. Millet baktım diye sevmiyorum gibi tepkiler verdi. Şaşırdım. Sıradan gittim oysaki. Her storye bakar gibi ona da baktım. Asıl ben bakmayan insana şaşırıyorum. Sanki kasıtlı yapılmış gibi geliyor. Bakıp üstüne alınmaktansa bakmayıp umutlanmayayım der gibi geliyor.
:///
Ne oldu