Biri vardı beni çok seviyordu ama kabul etmedim çünkü ona karşı hislerim yoktu. Bir yıl boyunca hep denedi ama ben ne ümit verdim ne de yakınlaştım tavrım netti yani ama geçen gün bir arkadaşım onun biriyle görüştüğünü söyledi bugün arkadaş grubunda konuşurken kendisi de bahsetti. Ama arada sırada halâ bana yazıyor yani hikâye falan attığımda cevap veriyor sizce halâ var mıdır bir şeyler?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
? yani onun sana karşı bir şey hissedip hissetmemesi seni ne ilgilendirir ki artık?
Ya çünkü aklım karışıyor ne yapmak istediğini anlamıyorum ben okula geç geleceğim dedim ya zamanında gel niye geç geliyorsun falan diyor bı ara eski sevgilisi bana yazdı aramızda hiçbir şey yokken ne alaka yani bu yüzden tedirgin oluyorum
'ya zamanında gel niye geç geliyorsun' sana bunu söylettirmeyeceksin. bu kadar samimi nasıl olabildin bilemem, sizin hayatınız. ama birisi bana hayatmda bu zamana kadar bunu asla söyleyemedi. söyleyeemz. o konumda değil çünkü. karışamaz. haddi değil.
Yakın zaten üniversiteden arkadaş işte hislerini itiraf ettikten sonra ben geri çekildim biraz zaten ama dedim ya üzerinden neredeyse 1 sene geçti eski halimize döndük sayılır ya geç gelme gibi şeyler söylüyor hem de başka biri ile görüşüyor ne bileyim düşünüyorum ister istemez
Bence sorun sende
Niye niye
bir düşün. sana karşı hisleri var. birisi bana senden hoşlanıyorum derse ve benden hoşlanmıyorsam artık buradan sonra o iş biter. karşı taraf hala arkadaş kalalım diyorsa, nasıl hastalıklı bir gurursuzdur diye düşünürüm ve hayatımdan aniden bırakırım. onunla arkadaşlık yapman hata.
1 ay hiç konuşmadım ama olmuyor gerçekten illa konuşmak zorunda kalıyorum ortak grup var arkadaşlar var soru atılıyor tartışılıyor ben atıyorum cevap veriyor mesela denedim olmadı
ben yargılamıyorum. sadece dışarıdan bakıldığındaki yanlışları söylüyorum. sana göre yanlış farklı olabilir beni ilgilendirmez. bu nasıl bir his biliyor musun? onun vampir olduğunu hayal et. senin kanına susadığını söylüyor. sen reddediyorsun. ama her defasında yanında taşıyorsun. ona sürekli umut veriyorsun. bir gülümsemen bile, farkında olmasan umut verecek. o öyle anlıyor çünkü. beni reddetti ama bak hala gülüyor. bu kadar kendini teslim etme. biraz asil dur.
O kadar Uzak durmaya çalıştım ki net yaklaştım hep çevreden kız arkadaşlarım artık abartıyorsun köpek muamelesi yapıyorsun ona demeye başladı yeterince asil duramadım demek ki
Genetik bu üzgünüm. Senin bir suçun yok. Ailenden birisinden gelmiş sana bu huy. Büyük ihtimalle annenden. Onun yaptığı hataları tekrarlama bence.
Ne hatam var tam olarak onu anlamıyorum annemden gelmiş derken haddinizi aşmayın lütfen yargılıyorsunuz yorum yapıyorsunuz eyvallah ama genetik menetik olmuyor ben elimden geleni yaptım uzak durmak için ısrar eden anlamayan oydu şimdi de çelişkili tavırları var ve sebebini öğrenmeye çalışıyorum sorma amacım o kendim anlam veremedim öğreneyim ki öyle daha sağlıklı davranırım diye düşünmüştüm de burası daha sağlıksızmış
Bakın, bazı insanlara bin çözüm versen de bir şey fark etmez.
Gerçekleri görmek istemezler. Ama ısrarla soruna dair çözüm ararlar.
Bu noktada ben de hep şunu merak ederim, niye ki? amaç?
Ve bu noktada yapılacak tek şey muhalifi olduğu gibi bırakmaktır.
Ben çözümümü söyledim size. Çelişkili tavırların nedeni sizsiniz.
Sizi bekleyecek değil ömür boyu. Sizin hala arkadaşlık ettiriyor olmanız bir facia.
Göreceksin, bir gün kız arkadaşı olduğunda üzüleceksin. Ama,
Neden üzüldüğünü bile bilemeyeceksin.
Bı amacım yok ki sadece merak ediyorum sebebi yok zaten hep arkadaş gibi yaklaştım bir şeyler hissetiyse bende mi suç var. Arkadaş kalmamın sebebini söyledim gün içinde okuldayken fazla muhattap oluyorum karşıdakini yok saymazsın ya mecburdum arkadaş kalmaya. Zaten dedim ya bu olay ilk olduğunda yok saydım bu yüzden arkadaşım artık köpek muamelesi yapma istersen dedi ondan sonra bı düşündüm çocuk değiliz sonuçta arkadaş kaldım gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum artık
Yok knk ya
Umarım