Dördüncü senemize girdik ben evlendigimden beri çalışmıyorum eşimin bir narsist olduğunu düşünüyorum çok zor biri kendi menfaatleri doğrultusunda hareket eder ilgisizbencil sinsi bir insandır ama dışarıya karşı çok iyi ve sevilen biri herkesin her ihtiyacına koşar ama karşılığını mutlaka almaya çalışır bende baskın bir karakterim ama evliliğim boyunca eşim dedim huzursuzluk çıkmasın diye sesimi çıkarmadım ama artık dayanamıyorum bana baskı kurmaya çalıştı hep hatta ileri boyut olarak beni eve kitledigi bile oldu insanlardan uzaklaştırmaya çalıştı iş bulmami istemedi para vermedi mağdur edip sadece onun isteklerine göre hareket etmemi istedi. Her seferinde kavga çıkardim smdi de aileme bile yalan söylediğimi uydurduğumu aslında böyle şeylerin olmadığını anlatıyor ailem inanmıyor ama kötü biri değil idare et deniliyor. Aslında kendi ailesine bile beni kötüleyerek işlerini halletti misal karım sizi istemiyor ama ben gelmenizi istiyorum karım beni aramanızı istemiyor ama beni arayın gibi kendi aradan sıyrılıyor bı şekilde belki anlatamadm ama böyle insanlar var ya smdi psikologla gorusucem ve bu sorunları konuşmaya çalışıyorum tedavi ol sen diyor kimseyi inandiramiyor gibi düşünüyorum aşktan gözüm gormemis ama smdi anliyorum kişilik bozukluğu olduğunu ne yapmam lazm bilmiyorum smdi biyere gitmeye kalksam bile peşimi bırakmıyor telefonla konuşmama bile musahade etmiyor sıkıldım bunaldım nasıl bir yol cizmeliyim sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yani bir aile terapistine gidin diyeceğim de gelmeye bilir eğer sorunun kendinde olmadığını düşünüyorsa ki öyle düşünüyor. Bu durumda yalnız gitmeniz bir çözüme kavuşturmayacak onun için onun için mutlu olmadığınız bir evliliği yürütmenin bir anlamı yok. Tek sorun çocuk için olacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAynı şeylerin fazlasını ben yaşıyorum neyse ki kocam da ailesi de bana nasıl muamele ediyorlarsa aileme de bunu gösterdiler onlara da yaptılar ama ona rağmen ailem çocuklar var sabret diyorlar doğu da ayrılmak çok kötü bir şeymiş gibi vurgulaniyor oysa her gece yatağa ağlayarak girmenin vebalini kim ödeyecek ben şu an biraz birikim yaptım çocuklarımı da alıp sığınma evine gideceğim kendi ailemin yanına da gitmiycem işimi bulup çocuklarımla yaşayacagım elbette arkamda konuşan çok olacak ama ne yaşadıgımı brn biliyorum o yüzden arkana bakma planını kur git o evden derim
015 Yorumla- +1 yıl
Harikasin
- +1 yıl
@misali00ruzgar
sen yurtdısındasın rahatsın bende almanyadayım göruyorum kadınlar ezılmıyor turkıyedekı gıbı - +1 yıl
@Almanyada1MİMAR bana mı dediniz
- +1 yıl
evet @misali00ruzgar
- +1 yıl
@Almanyada1MİMAR evet bunu bende duydum orada daha farklı oluyormuş ama bunun şehir ülkeyle alakası yok bnce vicdan çok önemli o olmazsa o insandan her şey beklenir
- +1 yıl
@Almanyada1MİMAR sayıları az da olsa var diye inanmak istiyorum bnde mesaj atamıyorum
- +1 yıl
@Almanyada1MİMAR buradan konuşurız zamanı gelince onlara gerek yok zaten de benim
- +1 yıl
canın sagolsun ne dıyım sans
- +1 yıl
@Almanyada1MİMAR telegram vs hiçbiri yok maalesef
- +1 yıl
canın sagolsun. bende almanyadayım turkıyede olsam numaramı veryeım gızlıden ara derdım sans
- +1 yıl
Kaya gibisin bee
- +1 yıl
@Gencboğa69 anlamadım ben mi
- +1 yıl
Evet 🔥🔥🌹🌹❤️❤️
- +1 yıl
@Gencboğa69 uzak dur benden işine bak
- +1 yıl
Tm
+1 yılKaçacaksın o evden başka kurtuluş yok polisi ara seni kadın sığınma evine götürsünler bir süre kal kendini toparla sonra iş bulup çalışırsın kimseye muhtaç olma o seni kölesi gibi görüyor eşi olarak değil geçen zamana yanacaksın dahada yakma derim
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma ama ebeveynlerinde katıksız malmış insan evladını tanımaz bilmez mi ben olsam sorgulardım kızım böyle bir şey söylese evi falan terk etse lafa söze bakmazdım dedektif gibi araştırırdım
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"bende baskın bir karakterim" demişsin ancak bu ilişkide o seni bastırmış ve her dediğine seni uyduruyor.
dediklerin doğru ise iyi dayanıyorsun, böyle 4 yıl iyi çekmişsin, bunları ben eşime yapsam 1'inci yılda boşanırdı.
nasıl bir yol çizmelisin, ya oturup konuşacaksın bu yaşattıklarının yanlış olduğunu, bir şekilde düzelmesi gerektiğini belirteceksin, olmaz ise ayrılacaksın başka yolu yok gibi görünüyor.
senin adına üzüldüm.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılCamı acıp ımdat dıye bagır baska turlu cozemezsın en azından ortalık karıssın
bu adamdan ya bosanırsın ya boyle cekersın ortası yok o duzelmez
012 Yorumla
Soran+1 yılBide ufacık bir kavgada anası babası da geliyo görmeniz lazm ya her seferinde beni kotuledigi için onlarda bana hesap sormaya geliyo
- +1 yıl
Hıc olay cıkardın mı bu zamana kadar
Soran+1 yılTabi annemin evine gittim evi terk ettim kaç kere hep benim abarttigimi düşündüler halbuki dışarıya çok güzel oynayan biri inandiramiyorum sanki kimseyi bı çıkış yolum yok
- +1 yıl
Ses kaydı almayı denedın mı evde konustuklarını soyledıklerını dısarıya baska sana baskaysa en kolayı bu
Soran+1 yılDenemedim bugün bı arkadaşım beni çok iyi tanıyan biri bu arada evliliğimin başından beri sorunları da biliyor oda aynı şeyi söyledi ses kaydı yap dedi ama suç dediler bide ilk baştan beri yapmadım ya bazen annemleri arıyorum durumu anlatmak için arkadan yalan söylüyor diye bağırıyor bı keresinde tokat atmisti bana oda küfür etmiştim artkk ve ben öyle bişi yapmadım dedi herkes ona inandı
- +1 yıl
Savcılıga mı verıyosun sankı cevrene goster aılene en azından sucsa da suc elınde delıl olsun guvenlık acısından kamera taktırdım de ondan gızlı al tak o da suc degıl ya
Soran+1 yılAslında doğru söylüyorsun da bizimki fazlasıyla çakal deniycem inşallah yakalanmam
- +1 yıl
Yaparsın halledersın soz konusu kendı can guvenlıgınde hem bugun dıyen sozde bırakan yarın neler yapar belkı elınde her zaman kanıt olsun hıc degılse aılen cevren ınanır sana
Soran+1 yılKurtulmamin tek çaresi bu galiba bide bizim çocuğumuz var bana taşıyıcı muamelesi yapıyor smdi de çocukla da biyere gitmemi istemiyor smdi önümüz kış ve ben komple eve tikilip kalicam
- +1 yıl
Valla aılende bı acayıp senın kurtulus yolun bosanmak gıbı ama bu adamla o da sıkıntı sen bı sekılde once aılenı kendı tarafına cekmeye calıs gerısıne zamanla bakarsın
Soran+1 yılTürk milleti işte ortada ihanet yok içki kumar yoksa bişi de yok mantığa bak bide dul başına nasıl yaşarsın kafası
- +1 yıl
Bu yuzden aıle cok onemlı maalesef cogu senın aılenın dusundugu gıbı dusunuyo o yuzden bıcok kadın mutsuz evlılıklere mahkum oluyo bu zamanda tek cocuk buyutmek ekonomık acıdan bakmakta zor destek olmalılar bunun yoluda once sana ınanmalarnsan gecıyo bı sekılde aıle destegını al arkana umarım en kısa surede gorurler gerceklerı
Dava aç kocana. Yaptıklarını video veya ses ile kanıt olusturmaya çalış. Git kanıt ile boşanma davası aç. Başka türlü kurtulamazsin. Boşandıktan sonra git kendi hayatını kur onun bilemeyeceği bir yere taşın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizi anlıyorum eşim olsaydı beni böyle anlatsaydı yerin dibine girerdim. Ama söylediğiniz kişi çok kurnaz ve oyuncu biri ondan kurtulmak sizin için şükür sebebi olucaktır. Hayat güzellessin diye evlenilir ama size tam tersi olmuş bundan sonraki hayatınız mutlu ve güzel geçmesi dilerim. Eşlede sınanmıssınız kurtuluşa ermeniz temennim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kimsenin lafına uyma kardeşim kalbin ve aklıni birleştirip tek başına karar ver cunki gelecek senin geleceğin seni anlıyorum bende öyle biriyle evliydim bosandim kurtuldum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAğır naraist bi adam. O seni hiç hak etmemiş. Hak etmediği şeyleri vermişsin. Değer görememişsin. Tabii ki soğuyacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlendim dedesine baktım annesine babasına baktm yigenleri gelir giderdi ses çıkarmadım evimi market gibi kullandılar ses çıkarmadım altınlarımi aldılar sustum bı yere gondermedi tamam dedim hep sustum hep alttan aldım sonuç bu
- +1 yıl
Yanlış ellerdesin. Yanlış erkeğin kadını olmuşsun. Adamın demiyorum bak. Onun adamlığı çok eksikken senin kadınlığın duruşun çok olguncaymış. Boşanma fikrine ne kadar yakınsın. Evliyim ben de. Bilirim boşanmanın zorluklarını
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sonu ne olursa olsun ivedilikle boşan bence bu hayat senin hayatın böyle ömür mü geçer ya ruh hastası ile evlenmişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNarsist insanlarla ne kadar konuşsan boş hep kendilerini haklı hep kendilerini sütten çıkmış ak kaşık görürler. Bi insan 7 sinde neyse 70 inde odur hem delile falan ihtiyacın yok bi kadın avukatla tanissan sana nasil bir yol cizecegini gösterir sahip cikar sana
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıldıktan sonra senin avukat masraflarinida o öder üstüne nafakada baglarlar bu ülkede herzaman kadınlara cok deger veriliyor
Bosan askim hicbisey kendi mutlulugundan onemli degil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun, Cook acayip ailenle görüşüp 2,3 hafta uzak kalacaksınız
00 YorumlaSen bu dünya için fazla iyisin :( gerçekten dediğin gibi aşkın gözü kördür. 18 yaşındayım okurken duygulandım. Bilmiyorum müslüman mısın ama eğer müslümansan bir dua etmeyi dene Rabbim inşallah sana yol gösterir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerdeyse benim hayatımı anlatıyorsun nenyazikki hiç degismeyecek.
112 Yorumla- +1 yıl
@hello-o_o-o
neden kurtulmak için bir çaba göstermiyorsun=?
Cevap sahibi+1 yıl@Almanyada1MİMAR göstermediğini kim söyledi?
- +1 yıl
neler yaptın kurtulmak için? @hello-o_o-o
Cevap sahibi+1 yıl@Almanyada1MİMAR öncelikle enndogru zmani beklemek.. ve iş bulmak için kendimi geliştirmek için çeşitli kurslara gitmeye başladım. buda bir adımdır.
- +1 yıl
tabiki bu da bir adımdır. daha önceden bunu yapmadığın için pişmansındır. umarım hakkında hayırlısı olur. cocuk var mı?
Cevap sahibi+1 yıl@Almanyada1MİMAR sağol 👍
- +1 yıl
sende sagol da insan gıbı bır soru sordum orada?
- +1 yıl
@hello-o_o-o
Cevap sahibi+1 yıl@Almanyada1MİMAR var çocuğum onlar için devam ediyorum. bu tahmin edilir zaten
- +1 yıl
@hello-o_o-o
senden rıcam msaj atar mısın kısa bırsey soracagım xperım yok msaj kutusunu sılersın yazamam zaten. söz verıyorum saygıda kusurum olmaz.
Cevap sahibi+1 yıl@Almanyada1MİMAR yazılmıyor size 1 Exper olduğu için
- +1 yıl
@hello-o_o-o
ayarlar degısmesı gereklıymıs sımdı yazabılırsın tesekkur ederım
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlariniz kaç? Burcunuz nedir? Bence eşin narsist sana kafayı yedirir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO ne iş yapıyor sen ne iş yapıyorsun? Yani ne mezunusun? Çocuk var mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHatayı en başta herseyi alttan alarak yapmışsın seni isteği gibi yönlendirir. Üstüne gidersen boşanmaya gider tercih senin HATA DA SENİN.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşandıktan sonraki hayatın bundan daha iyi mi olucak ona göre karar ver
00 Yorumla
+1 yılAl karşına konuş yaptıklarını kabulleniyorsa psikoloğa gidin beraber, yok kabullenemiyorsa da her halükarda psikoloğa gidin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemin ederim benim babamın aynısı bu herif. Annem 20 yıl sonra postayı koydu boşandı şimdi kapısında köpek oldu 😄 egosunu kırdı her şeyini bozdu mal gibi kaldı ortada
00 YorumlaLan bu üvey babama benzettim
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ne yapıyordu
Soran+1 yılHalen evliler mi nasıl geçiyor insanın aklıyla oynuyorlar ya
Soran+1 yılBoşanmak istemiyor kaç kere söyledim bizim aile yapısına göre boşanmak için bu bir sebep değil işte kumar yok içki yok ihanet yok hesabi yapılıyor
Soran+1 yılSomut delil lazım bunların hepsi kurmaca derler geçerler bu adama çektirmek istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu soruyu sorarken ne yapiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılUyuyor şu an
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın sığınma evine yerleş kaç kurtar kendini o pislikten
00 YorumlaAskerle polisle evlenmenin sonucu
00 Yorumla
+1 yılYapacağın tek bir şey var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyin
00 Yorumla Bile bile neden evlendin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir süre ayrı mı kalsanız
00 Yorumla Uzun bişey yazmayacağım direk boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzet geçer misiniz çok uzun
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe iş yapıyorki
04 Yorumla
Soran+1 yılPazarlamacı iş yerinde nasıl entrika çeviriyorsa evde de aynı şeyi yapıyor
Cevap sahibi+1 yılŞimdi iyide kazanıyor senden kısmasina şaşırdım
Soran+1 yılBana bir lira verse hemen onun peşine düşer ya diyorum ki acil bişi olsa taksiye binip gidemem diyorum sen bana haber ver ben taksicinin ibanina atarım diyo yine bana vermemek için uğraşıyor
Cevap sahibi+1 yılÇok kötü arabanız yokmu
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliligini monotonluktan kurtar😀
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkac kurtul piskopat bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılotur bi konuş olmuyosa zorlama yıpranırsınız
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMerhaba
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle birinin düzelmesini beklemek zor
00 Yorumla
+1 yılKöle mi almış
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet eşime göre yemek bulaşık çamaşır ne bilim dışar işleri ailesinin işleri bunlara koşturan biri olsam yeterli
Soran+1 yılEvet eşime göre yemek bulaşık çamaşır ne bilim dışar işleri ailesinin işleri bunlara koşturan biri olsam yeterli para da verdiği yok onun getirdiği ile yetineyim yeterli kimseylede gorusmemi istemiyor herşeyden her türlü kısıtlıyor
- +1 yıl
Ohooo bu hayat çekilmez ki böyle
Soran+1 yılOzguvenimi kaybettim sosyal hayatım ve calisma hayatım vardı artık hiç biri yok sayesinde evime gelene de anasına karıştırıyo mis gibi deliricem artık
- +1 yıl
Eşin Kürt mu
Soran+1 yılKaradenizli beni anneme bile göndermek istemiyo evin içine tikildim kaldim
- +1 yıl
Yazık valla ya baksan güzel kadinsindir böyle bir adama düşmüşsün
Ayrıl boşan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmuyorsa bitirmek en mantıklısı
00 Yorumla
+1 yılayrıl o zaman
00 YorumlaZor durum
00 Yorumla
+1 yılSeni tanımm lazim dmm den yazzz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çocuk var mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılbu adam aynı ben
00 Yorumla
+1 yılİyi uzaklaş biraz kafa dinle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılQyrill
00 Yorumla Ayrıl genc erkek dene
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce böyle değil miydi?
00 Yorumla
+1 yılGözün dışarı kayıyor mu?
00 YorumlaAyrıl boşan
00 Yorumla
+1 yılÖzet geçer misin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılAyril
00 Yorumla
+1 yılÇok zulüm etmiş işkence etmiş.
00 Yorumla
+1 yılOnunla konuş herşeyi
01 Yorumla
Soran+1 yılBi gün odayı ateşe verdi sonra karım yak dedi bende yaktım dedi halı kıyafet felan ne varsa tutuşturdu evde onunla konuşsan sen söyledin der bı şekilde üste çıkar asla kabul etmez narsist adam
Gizli Üye(30-35)+1 yılKolay lokma aslında
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok zor bir karar
00 YorumlaBoşan sende
00 Yorumla
+1 yılayrıl
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı