Evliyim ve bir boşluğa düşerek 3 yıllık konuştuğum oldu eski halime nasıl geleceğim? detay?

3 yıl önce pubg oynarken bir bayan ile tanıştım arkadaşlığımız ileri boyuta gitti ve sevgili olduk ikimizde evliydik ikimizde bir boşluğa düşmenin sonucu bir araya geldik. Onun ile çok güzel anılarımız oldu bu süreç içersinde ailemi ihmal ettim eşimle sık sık kavga ettik yaptığım şeyin hata olduğunu biliyordum ama o kadından vazgeçemiyordum şu an o kadında beni çeşitli sebeplerde dolayı bugün bıraktı bırakması ALLAH ın beni doğru yola götürmesi mi bilemiyorum ama şu an onsuz yapamıyorum başımı yastığa koyduğumda gözlerimi kapandığımda sürekli o kadın geliyor yaşadıklarımız geliyor ve gidişi geliyor acaba beni kullandı mı diye de düşünüyorum beni kullanarak zaman geçirdiyse ve bu gerçekse canım daha çok yanar ne yapacam bilmiyorum şu an oturup dertleşmek istiyorum çok kötüyüm aileme sımsıkı sarılabilecek miyim bu kadını unutabilecek miyim of of😔
Evliyim ve bir boşluğa düşerek 3 yıllık konuştuğum oldu eski halime nasıl geleceğim? detay?