Boş iş ya böyle adamlarla uğraşmak bırak kendi kendine eğlensin en iyisi hiç tepki göstermemek ve umursamamaktır bir erkek en çok umursanmadığında tepki gösteriyor o yüzden bırak umursama
bana buluşalım diye çağırdığı yere gitmedim; oraya bir kız arkadaşımla gittim; onu farkettiği için sinir olmuş olabilir mi ondan bakmıyor olabilir mi?
Her şey olabilir ama bence kafa karıştıran net olmayan erkek o kadar da sana değer vermiyordur emin ol değer veren önemseyen erkek böyle sorularla beynini bulandırmıyor
Yani erkeklerin hareketlerinden anlam çıkarıp ilgili mi diye anlam çıkarmaya çalışıyoruz ya orada işte anlatıyor aramıyorsa sormıyorsa belli etmiyorsa ilgisizdir ve bunun gibi şeyler
Merak etmiyor. Sadece senin dikkatini çekmek istemiş
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Böyle yaparak mı? Onun yaşadığı ilçeye beni defalarca davet etti gitmedim. Bugün bir kadın arkadaşımla gittim. İlk hikayem orada olduğumu gösteren bir hikayeydi. Ondan sonra hiç birine bakmadı, ama kendisi atmış hikaye
Bilinçli bir hareket o zaman , bana buluşalım diye çağırdığı yere gitmedim; oraya bir kız arkadaşımla gittim; onu farkettiği için sinir olmuş olabilir mi 😄
Onun yaşadığı ilçeye beni defalarca davet etti gitmedim. Bugün bir kadın arkadaşımla gittim. İlk hikayem orada olduğumu gösteren bir hikayeydi. Ondan sonra hiç birine bakmadı, ama kendisi atmış hikaye. Kızdığı için bakmıyor olabilir mi
bana buluşalım diye çağırdığı yere gitmedim; oraya bir kız arkadaşımla gittim; onu farkettiği için sinir olmuş olabilir mi ondan bakmıyor olabilir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kafa karıştırmaya çalışıyor bir taktiktir bu iki bakıp üç bakmamak sen merak et diye
Aaaa bilinçli yapıyor yani , tam manipülasyon üstadı zaten
Evet bilinçli
Ne önerirsin, en son o benim hikayelere beğeni attı, ben ona tepki göstermedim diye yapıyor olabilir mi
Boş iş ya böyle adamlarla uğraşmak bırak kendi kendine eğlensin en iyisi hiç tepki göstermemek ve umursamamaktır bir erkek en çok umursanmadığında tepki gösteriyor o yüzden bırak umursama
Bir şey yapmıyorum zaten, merak ettim sadece napıyor bakmayacak kadar diye
Her şey olabilir ama bence kafa karıştıran net olmayan erkek o kadar da sana değer vermiyordur emin ol değer veren önemseyen erkek böyle sorularla beynini bulandırmıyor
Haklı olabilirsin
Maalesef istemezdim ancak he is not into you diye bir film var onun gibi
Ne ki bu anlamadım
Yani erkeklerin hareketlerinden anlam çıkarıp ilgili mi diye anlam çıkarmaya çalışıyoruz ya orada işte anlatıyor aramıyorsa sormıyorsa belli etmiyorsa ilgisizdir ve bunun gibi şeyler
Anladım teşekkürler
Oyun oynuyor gerçekten bu adamdan bir hayır çıkmayacak söyleyeyim
Merak etmiyor. Sadece senin dikkatini çekmek istemiş
Böyle yaparak mı?
Onun yaşadığı ilçeye beni defalarca davet etti gitmedim. Bugün bir kadın arkadaşımla gittim. İlk hikayem orada olduğumu gösteren bir hikayeydi. Ondan sonra hiç birine bakmadı, ama kendisi atmış hikaye
Taktik kuzu bunlar. Amacına da ulaşmış. Bak nasılda düşünmeye başladın onu 😄
Valla deli gibi bakıp duruyor tele neden bakmadı diye
Seni umursamadığını göstermeye calışıyordur
Bilinçli bir hareket o zaman , bana buluşalım diye çağırdığı yere gitmedim; oraya bir kız arkadaşımla gittim; onu farkettiği için sinir olmuş olabilir mi 😄
Standartı o demek ki tek hikaye yeterli
Hayır eskiden her hikayeye bakar, anında beğeni mesaj atan adamdı. Araya biraz mesafe girdi. İlk kez yapıyor bunu ilke bakıp diğerlerine bakmama işini
Sıkılmış o zaman
Onun yaşadığı ilçeye beni defalarca davet etti gitmedim. Bugün bir kadın arkadaşımla gittim. İlk hikayem orada olduğumu gösteren bir hikayeydi. Ondan sonra hiç birine bakmadı, ama kendisi atmış hikaye. Kızdığı için bakmıyor olabilir mi
Zannetmiyorum. Beklentisi kalmamış. Sıkılmış. Adamın davetlerine icabet etmemisşin burada gelmiş zarganalık yapıyorsun o da ayrı bir ironi
Zarganalık yapmak ne demek? Hoşlanıyordum ama buluşacak kadar güvenemedim napim
O zaman usulca yoluna bak
Bir şey yaptığım yok ki, soru sormak da mı yasak? Zargana ne demek
Soru sormak yasak demedim. Sorduğunun cevabını da aldın zaten.
Zargana ( argo dilinde ) sıkıntı çıkarmak, güvensizlik, kendini haklı gösterme çabaları falan filan işte
Merak etmiyordur veya bakmak istemiyo
İlk kez yapıyor bunu, merak edeyim diye mi yaptı acaba diye merak ettim
O da olabilir de erkekler genelde seni merak ettirecek kadar seni düşünüyorsa dayanamaz yazar
Sevdiğini söylemişti geçmişte ama geçmişte tabi
Bilmiyorum bişey yapma yazmak istiyorsa dayanamaz yazar erkekler bizim kadar duygularına hakim olamıyor
Belki bilmiyorum
Ablacım sal onu
Yok salmıcam , saydırasım var, gülücük mü atsam sinir etmek için , iyice arsız gözükmek istemiyorum ama çok da tın modunda gözükmek istiyorum
Ya. ne sayicaksin neden taktın bu kadar yaslariniz kac