İnstagram hikayelerine kalp atan biri bana yürüyor diyebilir miyim?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Belki ondan değil. Belki seni beğeniyor. Neden yürümek olsun.
Dün bana seni seviyorum, sesini duymak konuşmak görüşmek istiyorum dedi, sonra sohbetini seviyorum, artık güceniyorum neden görüşmüyoruz filan da dedi
Beğenmesi illa flört anlamına gelmez ki
Dün seni seviyorum görüşmek konuşmak istiyorum ne zaman istersen dedi, sohbetini seviyorum ben senin dedi
:D hayır yok öyle bişe cıkar onu kafandan
Neden her görselime gördüğü anda kalp atıyor? Dünde seni seviyorum dedi, görüşmek istiyorum, konuşmak istiyorum, sohbetini seviyorum dedi
bak güzel kardeşim soruya instagram storylerime kalp atıyo yazmışssın burdan bu anlaşılmaz. ama adam sana direkt seviyorum demiş zaten daha niye soruyosun ki onla konuş
Seviyorum dedi ama arkadaşça dostça sevmek anlamında dediyse atlamış gibi olucam diye tedirgin oluyorum
Bu anı bekliyor gibisin
Ben ondan çok hoşlanıyorum ama atlamak istemem,
Yaşın kaç senin
60
😄
Koşmaya başlamış 😎
Dün bana seni seviyorum sesini duymak yüzünü görmek istiyorum çok uzun zaman oldu dedi, sohbetini seviyorum sizin oralardan tek görüşmek istediğim kişi sensin, güceniyorum neden görüşmeye gelmiyorsun , sohbetini seviyorum filan dedi. Arkadaşça bağladı gibi geldi
Seni seviyorum demiş ya işte
Ama ya arkadaşçaysa
Bekle bakalım neler olacak
Bekleyebilsem 😄
Acelen mi var
Yook aslında
Eve 😎
Ee yazacaktım 😎
Bence evet
Nasıl emin olabilirim
Karşılık ver tepkisini ölç
Bende seni severim bir arkadaş olarak iyi birisin gibi aptalca bir karşılık verdim desem 😄
Yaa kalp attı seni seviyorum demedi bi nasılsın yaz dm den kiz
Seni seviyorum dedi dün telefonda konuşurken. Ama şöyle oldu. Bu benle görüşmek istiyor bende çapkınlık hikayelerini duyduğum için yanlız görüşmek istemiyorum. Çapkın diye direk hoşlandığım için reddetmek de istemedim görüşme teklifini. Her neyse onun olduğu yere bir arkadaşımla gittim. Bu da gördü neden görüşmedin benle dedi. Yanımdaki arkadaş istemedi dedim. O da dedi ki ben zaten onla görüşmek istemiyorum ki, ben seni seviyorum, seni görmek sesini duymak istiyorum, senin sohbetini seviyorum dedi. Uyumlu bir kadın arkadaşın ya da kız kardeşinle gel görüşelim görmek istiyorum dedi. Ve sürekli kalp atıyor hikayelerime, fotolarımı beğeniyor
Bence kafede bulur kirmizi cizgilerin olsun mesafeli ol sorun olmaz
Seviyorum deme çapkinsa seviyorum dedikten sonra gider
Amacı bence elde edip bırakmak bence oyun oyna canını yak onun
Konu o değil ki, iş arkadaşım zaten, tanışmadığım biri değil, 2 yıl aynı yerde çalıştık, hatta bir ara ben onun amiriydim. Zaten yanlız da buluşmam. Ama bu seviyorum itirafı arkadaşı sevmek anlamında sanki
Hee o anlamda de tabi
Sen bilirsin
Kırmızı çizgilerim olduğunu biliyor hep söylüyorum, baştan çıkarmaya çok uğraştı, hep fırça yedi, diyor da zaten azar yiyorum sürekli senden diye. Ama dediği sevgi sanırım arkadaşça sevgi, ya da yine fırça yicem diye yumuşattı
Şimdi anladım sen zor kızsın bu yüzden bunu basamak için hırs yapmış narsist bir ruh hastası bu tiplerden çok var biri bana denk geldi naap biriyor musun duyularını bi kosye bırak ilgisini kullan ve tekmeyi bas
İnsani duygular yaşamak varken neden tekme basayım ki? Neden onunla oynayayım? Bu çok sağlıklı değil. Kendini korumak isteyen insan uzak durmalı bence karşıdaki ile oynamaya da çalışmamalı. Bir ego savaşım da yok
Ama o kötü biri
Hak ediyor üz ki bidaha kimseyle oynamasin
Nerden çıkardın kötü biri olduğunu , çapkın diye mi
Kırmızı çizgilerini zorlamış
Ne kadar sıklıkla atıyor
Benim görselim olan her hikayeye
Çok saçma ya
Ama dün bana seni seviyorum görüşmek istiyorum sesini duymak konuşmak istiyorum sohbetini seviyorum filan da dedi
O zaman flörtleşiyor kral sende yani 😂😂 öyle desene 😂😂😂
Ama bu sevmek normal arkadaşça sevmek olabilir mi? Ben yanlış yorumluyor olabilir miyim diye ikilemde kalıyorum
Ya erkek milleti hep flört düşünür bi annesine seni seviyorum derken flört düşünmez 😂
Yani bu seni seviyorum arkadaşça dostça anlamda değil bildiğin aşk itirafı mı? Hiç beklemediğim bir anda olduğu için çok şüphedeyim
Ya kral adam yürüyor sana ya
Amannn aynı anda kaç kadına diyor bakalım aynı şeyi, ondan da emin olamıyorum , çok yakışıklı biri , çapkın diye de duydum , bir Dr gerçek duygu olsa öyle pat diye seviyorum diyebilir mi, sanki ezbere söylenmiş seni seviyorum gibi , ya da arkadaşça olanlardan
Haa tabi şu an sen 8. Flörtü olabilirsin tabi ama salla kral ya eğlen takıl yol ver işte
Flörtlere seviyorum deniyor mu ya? Hiç dürüstçe değil
Ohoo ne diyorsun sana aşığım bile derler
Saçma bence
Valla der kral