Merhabalar Herkese 🌸

Karşılıklı hikaye beğenmek de flört dahil midir kankalar ya?😂 bir arkadaş merak ediyormuş da..
Merhabalar Herkese 🌸

Karşılıklı hikaye beğenmek de flört dahil midir kankalar ya?😂 bir arkadaş merak ediyormuş da..
Merhaba, :) Bence değildir :D yani duruma göre değişir tabi ki de.. ben mesel arkadaşımın hikayesini beğenirim hep.. bundan anlam çıkartmam.. ama iki kişi birbirini seviyor söylemiyorsa evet o zaman flört olur.. kişiye göre değişir diyelim..
Bunlar küçük yaramazlıklar :D
Dahildir evet şimdi her şey sanal malum
Bence de öyle ama herkes değildir demiş. Birinin bana katılması mutlu etti aifjwjs
😂 e ama öyle sanaldan başlıyor artık ilişkiler çoğu zaman ne var ki bunda.. Aslında hep saçma sapan sahtekar insanlar yüzünden böyle düşünür oldular gerçi onlara da hak ver 😊✨️
Bazı insanlar her şeyi basite indirgiyor maalesef evet. Bu yüzden de hiçbir şeyin kıymeti kalmıyor 🫠✨️
Teşekkürler :D 🦋
Cevap
10Cevap
Olabilir ben çok bu işlere girmiyorum da😅
Hikaye beğenmek flört ise postları beğenmek sevgililik ve profili takip etmek evlenmek demek midir 😂
E zatenn
biyografilerini yazıp yayınlayan yazarların Kim bilir kaç flörtü olur bi düşünsene
İnstagram hikaye demek istemiştim ama sevdim bu bakış açısını 😂
Evet hatta karşılıklı stoey felanda atmak buna dahil sjsjsjs
O direkt evlilik teklifi zaten canım sifjajdhs
Sjdhwudjw aşk biraz fazla tabi de takılıyoruz işte
Zaten :d
Yani biz dahil ederiz de karşı taraf eder mi onu bilemem dhdjjs hani kendi kendimize de flort etmiyek yani😂
çok devam ederse engeli yer o arkadaşa söyle 😂
Ama karşılıklı yahu😂
üçüncüyü yapsında bak noluyo 😂
Değildir belki karşı taraf kibarlık olsun diye yapıyordur.
Sürekli beğeniyorsa takipçi listesinden çıkarıyorum. 🤷♀️
Ben şimdi instada takip etsem seniiii, beğendiğim hikayelerini (hepiciğini) beğensem tepiği yiyecek miyim yani. göz yaşım pıt
@KalkYerimeYat maalesef hiç rahat hissedemiyorum bu konuşa hiç hoş bir anım yok 🥹🤷♀️ neredeyse iki yıldır 172 yi geçmedi takipçi listem akznsnns
173 yapmayalım mı :d
Sürekli beğeni atan abazalara sinir oluyorum rahatsız oluyorum.
Bence değildir, benim çok fazla arkadaşım var ve ben beğenmeden asla bırakmıyorum hikayelerini 😂
Herkese aynı kalbi atıyorsa sıkıntı 😂
Of o ihtimal de var sifjshf
Pek anlamam ama bir başlangıca sürekleyici hareketler bunlar :)
Dürtme de varsa cocuk bile olur 😁
Facebook'da mıyız ne dürtmesi ajfjsnd
güzel hareketler bunlar
Karşılıklı iyi olur
Karşılıklı sohbet cilve naz hepsi flört.
olabilir aşkom
Sanmam 😂
Arkadaşına söyle dahil değil 😅😅
Yok artık değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?