Çok sevdiğin biri, zamanla senden uzaklaşırsa ne yaparsın
Çok üzülürüm ama bir şey yapmam
Gitmemesi için elimden geleni yaparım
Kendimi değiştiririm
Umurumda olmaz uzaklaşabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok sevdiğin biri, zamanla senden uzaklaşırsa ne yaparsın
Herkes gibi ilişkilerde başlarlar, gelişirler, büyürler ve tamamlanırlar. Uzun ilişkilerin sırrı karşılıklı paylaşımlar kurmaya, birbirinizi geliştirmeye, değişime ilgi ve değer vermedir. Hiç bir şey durağan değildir. Herkes ve her şey değişir. Değişime doğru ayak uydurmak önemlidir. Çünkü ilişkiler dinamiktir. Durağan değildir. İhtiyaçlar ve istekler her zamanla hep değişir. Bu nedenle ilişkiler iki kişiliktir. Gün gelir biri diğerine göre ilişkisine daha az değer katmaya, daha az karşılık vermeye başlar. Ve buradan itibaren her şey yavaş yavaş ayrışır. Bu engellenemez. Karşılığımız olan insanı baştan doğru seçmek ve dengeli bir ilişki tarzını benimsemek çok daha beraber uzun bir ömür sağlar. Ama elbet bir gün bitecek. Önemli olan her anı güzel değerlendirebilmek. En çokta kendimiz için.
Böyle bir Şey yaşamış olsam, o kişiyi karşıma alır Neden uzaklaştığını sorardım. Benimle ilgili bir kısmı varsa bunun için özür diler ve gönlünü almaya çalışırdım ama bana haksızlık yapıldığını düşünüyorsam gerçirdiğimiz onca güzel şey için teşekkür eder ve uzaklaşırdım.
Çok sevdiğim birisi benden uzaklaştı. Önce istemsiz ağladım üzüldüm. Ama engel olmadım. Bi süre sonra kendisi döndü. Demem o ki kimsenin peşinden koşmaya gerek yok. Gelmek isteyen geliyor.
Cevap
9Cevap
Gideni tutamam ki aklı bende olmayanın kalbide bende olamz
Çok üzülürüm ama bir şey yapmam
Uzaklaşmasının bir sebebi vardır. itici kırıcı ve ters giden biseyler vardır. eger gerçekten hatalı isem telafi ederim. eğer gerçekten oda bu şansı verirse telafi etmeye izin vermezse zaten elden bişey gelmez. yolu açık olsun deriz
Kendini değiştiririm ama onun için değil davranış olarak eğer gidiyorsa da umursamam kalmak isteyen kalır
Alır karşıma konuşurum uzaklaşma sebeplerini. Mutlaka iletişimsel bir sorun vardır
Üzülürüm ya çünki adı üstünde sevdigim birisi ama donrada alısırdım yani mecburen.
Bir insanı sevmek dünyanın en zor işidir eğer çok sevdiysem mücadele ederim.
Üzülürüm ama bırakırım kendisi gitmek isterse gidebilir. Kalmak isterse de yeri belli zaten.
Kalbim kırılır ama gideni de tutmam. Beni sevmeyen ölsün be :D
O gitmeden önce ben giderimm
Uzaklaşanı en uzağıma koydum
Zamanla uzaklaşmasın, gidiyorum desin ve gitsin.
Bacaklarını kırarım🥺 uzaklaşamaz😂
Üzülürüm elbet ama bir şey yapmam.
Hiçbir şey yapmam. Keyfi bilir
Ona saygı duyarım yoluma bakarım
Benden uzaklasıyorsa susarım önüme bakarım
Üzülürüm
Kimseye borcum yok
Ağlarım
kendi bilir...
terkederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?