Onun için kaç kilometre yol gittim. Şehrinde 11 gün kaldım. Bana 1 saat ayırmadı. Onu görebilme ihtimalini sevdim ben. Öncelikle engelledim ve numarasını sildim hata yapmamak için. Spora başladım, spor sadece bedenen değil ruhen de bana iyi geliyor. Dertlerimi unutuyorum.
Merhaba, Unutmak diye bir şey yoktur. Alışabiliriz sadece ve zamana ihtiyaç da yoktur. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Hiç kimse bizden daha değerli değildir. Hiç gitmeyecekmiş gibi sevmeyeceksin mesela her an gidebilirmiş gibi çünkü her an gidebilirler...
Unutmak ölmektir Öksüz sevdam uçurum kenarlarında ağlıyor hiç kimse bilmiyor ne yaşadığımı Ayrılık yaralarımı sardım ve iyileşmesini bekliyorum Ayrılığı müjdeleyen kadere çoook öfkeliyim ellerimle ördüğüm sevdamı tekrar ellerimle söküyorum hepsi bu
Varlığına nasıl alışıyorsan yokluğuna da alışılır. Zamanla o kuvvetli his yok olur ve sevgin azalır, aşkından ölüyorum demezsin. Tabi ki hafızadan silmek mümkün değil ama her şeye alışılıyor şu hayatta ona niye alışılmasın?
Benim gibi biri varmis burada megerse. Bitmesi dogru olansa yapacak birsey yok 3 yillik ilskimi bitirdim. Bitmesi gerekiyordu ve kararliyimda. Cok seviyorum ama seviyorum ama aklim bunun cok cok yanlis oldugunu soyluyor.
Unutamazsın alışırsın. Bu sürecide şu şekilde atlatırsın. Çok acı çekiceksin çok ağlıcaksın ama hiç bir duygunu bastırma yoksa bastırdığın duygunun esiri olursun hiç kurtulamazsın. Ağlıcakmısın ağla yemekmi yiyemiyosun yeme uyuyamıyomusun uyuma ama unutma ki hepsi geçicek sen ayağa kalkıcaksın. Hiç bir acı baki değildir. Birinin seni ayağa kaldırmasını da bekleme kendin kalk. Hayatına başka birinide sokmaya çalışma çok hata yaparsın.
Eğer kötü sonlu nefret barındıran bir ayrılık değil de mecburiyetten isteksizce ayrıldıysan biraz uzun sürer. Sadece slow müzikler dinlememeye çalış inan en çok o anlarda aklına geliyor
En İyi Cevaplar