Aşk İlişkileri Flört olaylarını beceremiyorum, nasıl sevgili yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl yok mu daha mantıklı cevaplar Flört olaylarını beceremiyorum, nasıl sevgili yapabilirim? Cevapla Flört Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl İnsan tanıma odaklı olursanız mutkala sizi tanıyan biriyle de karşılıklı olarak bir birinizi sevebilirsiniz. 0 0 Yorumla
Soru_sormaya_geldin Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. icten ve ilgili ol.. zamanla sende bir seveni bulursub 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. belkide senn için hayırlısı buzorlama 2 0 Yorumla
mehmett-001 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Samimiyet, sıcak kanlılık ve nezaket her zaman her yerde ilgi uyandırır. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyleyim ama kızlar çok değişti galiba bu türü sevmiyolar artık Yorumla mehmett-001 +1 yıl Bilemiyorum durumunu ama samimiyetini ve sıcak kanlılığını karşı cinse nasıl yansıttığınla alakalı bi durum da olabilir. Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Buradan yaz cikar belki biri karşına 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah çıkar daha çıkmadı Yorumla Mühendis0109 +1 yıl Hergun yaz Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. Tekrar tekrar dene. popiş ola ola öğrenirsin 0 0 Yorumla
haziranngunesii Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bir şey yapmana gerek yok olursa zaten olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Banada yorumlar gerekli, yalnız değilsin 😄 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence bizim gibiler bu şekilde kafa rahat diyip devam ederiz gibi geliyor ama hayırlısı 😄 Yorumla mustafa4234_ +1 yıl Bende birini bulamadım açıkçası Yorumla Soran +1 yıl Aynen tam üstüne bastın Yorumla mustafa4234_ +1 yıl Yokmu baysn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İnsan tanıma odaklı olursanız mutkala sizi tanıyan biriyle de karşılıklı olarak bir birinizi sevebilirsiniz.
icten ve ilgili ol.. zamanla sende bir seveni bulursub
belkide senn için hayırlısı bu
zorlama
Samimiyet, sıcak kanlılık ve nezaket her zaman her yerde ilgi uyandırır.
Öyleyim ama kızlar çok değişti galiba bu türü sevmiyolar artık
Bilemiyorum durumunu ama samimiyetini ve sıcak kanlılığını karşı cinse nasıl yansıttığınla alakalı bi durum da olabilir.
Buradan yaz cikar belki biri karşına
İnşallah çıkar daha çıkmadı
Hergun yaz
Tekrar tekrar dene. popiş ola ola öğrenirsin
bir şey yapmana gerek yok olursa zaten olur
Roman aşk romanları oku
Banada yorumlar gerekli, yalnız değilsin 😄
😀😀
Bence bizim gibiler bu şekilde kafa rahat diyip devam ederiz gibi geliyor ama hayırlısı 😄
Bende birini bulamadım açıkçası
Aynen tam üstüne bastın
Yokmu baysn
Bilmiyorum bende de yok