Sorun ilişkinin ilerlemesi değil yani nasıl söylesem ben kendimi kapatıyorum direk ya da karşı tarafın imalarini anlamıyorum ama karşımdaki anlamamazlığa vurduğumu sanıyor ya da flört ettiğim kişinin bir kaç hareketi rahatsız ediyor beni o sevgili olalım filan dese bile yok diyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Öncelikle kendinizi şunu sormanız gerekiyor, Ben biriyle ilişki yaşamak istiyor muyum? Hayatımda birisi olmalı? Bu soruların cevabını bulduğunuz zaman emin olun ki içinde bulunduğunuz durumu da daha iyi anlayacaksınız, bazı zamanlar insanlar belli dönemlerde yalnız olmayı kendilerine daha fazla mutluluk olarak alırlar dolayısıyla belki de birisi ile ilişki yaşamak için şu anda sizin için doğru bir zaman değildir, belki de geçmişte yaşadığınız birtakım olumsuz olaylar ve çevrenizden gördüğünüz durumlardan dolayı ilişkiye karşı bakış açınız değişmiş olabilir, öncelikli olarak size şunu söylemek isterim ki bu konuda kendinizi çok fazla zorlamayın, eğer birisiyle ilişki yaşamak istiyorsanız bunun doğru zamanı siz belirlemelisiniz, yani sizin istemediğiniz bir ilişkinin ya da gönüllü olmadığınız bir ilişkinin devam ediyor olması sadece size eziyet getirir başka bir şey getirmez, Bu yüzden hayatınıza aldığınız kişileri de haksızlık etmiş olmadan en azından bir aşk ilişkileri terapiste ya da bir psikolog ile görüşerek öncelikle kendi içinizdeki sorunlarınızı çözmeniz gerekir, çünkü aksi takdirde sağlıklı bir ilişki yürütemez ve hayatınızda olan insana karşı haksızlık dahi yapabilecek boyuta gelebilirsiniz, üstelik flört ve sevgili olmak arasındaki fark nedir onu bir türlü anlamış değilim yani birisini tanımak flört sevgili olmak başka bir durum gibi, ama siz de her ikisi de olmuyor demek ki içinizde yaşadığınız birtakım olumsuz durumlar var öncelikle ne istediğinize karar vermeniz gerekir gerekirse bir süre yalnızlık hayatınızda birisinin olmasından daha iyidir.
Çünkü insana kendinden başka dürüst bir sevgili yoktur, bunu hiçbir zaman unutmayın ve illa ki hayatında birileri olacak sevgilim alacak diye de kendinizi uğraştırmayın her şeyin doğru bir zamanı vardır, demek ki bu doğru zaman sizin için şimdi değil en azından bir sürü ilişki tatili verin kendinize kafanızı topladıktan sonra bir şeyleri O da kullanmayı deneyin,
Güzel günler diliyorum.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba dostum!🥰
Flört aşaması dediğimiz tanışma aşamasıdır zaten, flörtünü o aşamada iyice tanırsın. Eğer beğendiysen veya sana samimi geldiyse bunu ilişkiye yürütürsün, her flört ilişkiye taşınacak diye bir kural yok.
Bu size veya iki bireye kalmış bir olay, zaten ona karşı hoşlantın yoksa hiç ilişkiye taşıma o mutlu olsa bile sen mutlu olamazsın. İlişkilerde de her cinsinde mutlu olması önemli bir etkendir. Sen flörtten ilişkiye taşıyamıyorum diyorsun , bu soru onunla senin aranda değil senin kişisel problemin. Onu seviyorsan eğer , hoşlanıyorsan her haliyle her hatasıyla kabullenmek zorundasın o da seni aynı şekilde her hatanla kabullenmek zorunda , yok şöyleymiş yok böyleymiş diye yaparsanız baştan mutlu olamazsınız zaten. İleridede ilişkiye taşıyacağın flörtün elbet ki gelir.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Sizin kendinizi kapatmanız ya da olumsuz bir durumda sevgili olmamanız bir sorun değil, aksine daha iyi bile diyebilirim. Sonuçta kendinizi kapatıyorsunuz ki karşıdaki kişinin bir hatasını görüyorsunuz. Dediğim gibi buraya kadar gayet normal. Sonuçta kimse yalan söyleyen, sadık olmayan biri ile sevgili olmak istemez. Şimdi gelelim asıl sorun olan kısma, flörtünüzün imasını anlamıyorsanız bazen ne yapmak istediğini, ne demek istediğini ona sorun. Eğer sizi yargılarsa siz ondan önce ayrılın. İlişkilerde doğallık önemlidir çünkü. Nasıl flörtümün imasını anlarım derseniz: youtubede ikili ilişkiler üzerine videolar çekiyorlar, onları izlemenizi tavsiye ederim. Emin olun kafanındaki bir çok soru işareti kalkacaktır.73 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşününce mantıklı geldi ama sanki kimseyi beğenmiyormuşum gibi hisseidyorum sonra diyorum ki sen sanki nesin de nasıl birini bekliyorsun ama karşıma çıkanlar uzun süre beraber olabileceğim kişiler değildi
İlişkiler için de bakıcam sabah videolara- +1 yıl
Yemin ederim bende ayni şeyi düşünüyorum xaman zaman
- +1 yıl
Kısa diyaloglar halinde olmasındansa otur önce bi kendini ölçüp tart. düşüncelerin , bu gibi birlikteliklere ne gibi yorumlar getiriyosun karşı taraftan beklentilerin neler , ne istediğine dair otur bi düşün kendini öyle gir bi yola
+1 yılFlört aşamasından sevgili aşamasına geçememe olayı maalesef şu an herkesin gündeminde gibi bir şey. Hani bir yerde gerçekten o ilişki tıkanıp kalıyor. Burada yapamıyorsan sadece senin kabahatin değil karşı tarafında tabii kabahatleri var. Sen kapat derken bir şeyler eksik değilim şimdi buradan bu eksiklerin ben ne olduğunu göremem onun ikiniz birden fark edeceksiniz ama altını çözüyorum tek kişi değil ikiniz birden fark ettikten sonra ikiniz birden bu işin çözümüne odaklanacak Siz anca bu şekil olur.
64 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka trol soru degilmis? Ben buraya hayat hikayemi doktum troll sorumu sormus oldum mk millet kor olmus
Soran+1 yılTrol değil zaten, bilmiyorum şu an aday yokta adayları kaçırdım 😂
- +1 yıl
Trol olabilecek potansiyelde bi soru değil bu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
77Cevap
Flört tanışma evresi diye geçiyor Normalde. birinin sana karşı yanlış bir hareketi olması ya da sana uygun bir olmaması ilişkiyi sürdürmen gerektiğini göstermez ilişkiyi o anda bitirmeni gerektirir
yani Olmayacağını bile bile kendine Sırf sevgilim olsun diye sevgili yapmak da olmaz sonuçta kişinin eksiğini görüyorsun ve sana uygun olmayacağını biliyorsun böyle bir insanda Hayat Devam etmeyeceği için en doğrusu yollarını ayırmak ve bunu da yapıyorsunuz zaten bunda yanlış bir şey yok Sadece Yapabileceğin tek şey sürekli bir flört içerisinde olma zamanla zaten her şey oturur yavaş yavaş.11 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi beğenmiyormuş gibi hisseidyorum
Ya ben de arkadaşım dediğim insanların benle flört olma çabasına engel olamıyorum abi nasıl oluyor da geçemiyorsunuz flörtlükten sevgililiğe şaşırıyorum 😂erkekler zaten meğilli aman şu kızı ayartsam da sevgili olsam diye bir şey yapmaya gerek yok yani
24 Yorumla
Soran+1 yılKaçıyorum😂 oyuzden sevgililiğe gecemiyoruz
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum belki gerçekten sevdiğim ya da içime sinen biri olsa böyle olmaz
Merhaba,
Sıfatları pek de önemsemek gerekir. Flört de sevgili sayılır. İlla ki teklif olması gerekmiyor. İçinden gelmiyorsa sorun var demektir. Seni rahatsız ettiği hareketleri ona söyle, konuşun, çeki düzen versin kendisine baktın olmuyor, bakma, yol ver gitsin, sen ona muhtaç değilsin!
Seven sevdiğini üzmez, üstüne titrer, elinden geleni yapar, yapmalı!00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Aslında sorun kişiliğinizin tam oturmaması. Daha bir birey olamamış ve ne istediğinizi bilmiyor olmanız asıl sorun. Sadece siz değil görüş yapalanları hemen hemen hepsinde bu var. Bir de arzularını ve isteklerini tamamen dile getiremeyen birisin sanırım. Zamanla olur, bunları aşarsın.
Diğer büyük etmende herkesin bir kişiyle değil çok kişiyle konuşmasından kaynaklanıyor.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılBunun nedeni dogru kisi o olmadigindan dolayi oluyor, dogru kisi karsina ciktiginda zaten akiyor hersey, dogru kisi cikti diye fazla ilgini degerinide gosterme sonra uzulen sen oluyon hani simdiden bil vallaha
21 Yorumla
Soran+1 yılBelki öyledir, sanki kimseyi beğenmiyormuşum gibi hissediyorum
+1 yılCanim agni seyi yasiyorum bazen sebebi karisi taraf sen degilsin karsina istedigin kisi cikmiyo sorun bu olur oyle illa biri cikar kafana gore zaman gosterir sen herkesle konusma moralini bozma ama
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim öyle yapayım, sorun bende diye düşündüm artık gerçi çok flörtüm olup hepsi benim yüzümden bitmedi de
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla yeşil ışık yakman şart. Ne dediklerini umursama içinden ne geliyorsa onu yap. Bende öyleydim. Senin gibi ilk zamanlar arkadaşlarıma anlatırdım. Tavsiyeler falan. Olmuyordu. Sonra bi baktım bana aman bekarlık sultanlık ya da boşver arama sevse ilgilenirdi falan diyenler kendileri hep ilk adımı atıp yeşil ışık yakıyorlar. Bana aman uğraşamam öyle böyle deyip yan odaya geçip tam tersi konuşuyorlar. O zamandan sonra kimseye bir şey söylememe kararı ne hissediyorsam onu yaşama kararı aldım. Şu an 6 aydır sevgilim var ve her şey güzel gidiyor. Başta aynen böyleydi soğuk davrandım sonra 2 hafta sonra ben yazdım böyle böyle korkularım var diye anlayışla karşıladı ve gerçekten emek verdi o da ben de şu an gayet iyiyiz. Demem o ki çevreni boşver kendini suçlamayı boşver akışına bırak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılDemekki gerçekten aşık olmamışsın ve gerçekten sevip aşık olmadığın biriyle sevgili olma zaten. En doğrusunu yapmışsın🤗
21 Yorumla
Soran+1 yılDemekki teşekkür ederim görüş için
+1 yılKendinizi kapatma ihtiyacı hissediyorsanız, bir uyumsuzluk söz konusu. Ya da duygusal bir sorun değil ise denklik, denk göremem, aynı düşler de, vizyonda buluşamama gibi...
Bunlar olağan şeyler, çekim olmayınca laf olsun diye zorlama ile yürüyemez... Kimi fiziken, kimi ruhen, kimi ikisi birlikte yakalama gayreti içindedir...
İletişim teknikleri anlamında, beden dili, sözlü iletişim gibi, kendinizi de geliştirebilirsiniz.
Sağlıcakla kalınız...10 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama hani hem ayranım dökülmesin... 🤷♂️
10 Yorumla
+1 yılkonuş. konuştukça açılırsın. özgüvenin yerine gelir.. eğer olmazsa karşındakiyle bu durumundan konuş. anlayışla karşılayacaktır. sadece açık olman yeterli inan ki.
40 Yorumla
+1 yılBağlanma problemi yaşıyorsun. 10 insandan 6-7 sinde var bu problem. Genellikle çocukluktan kaynaklı ve ebeveynlerin tavrıyla şekilleniyor bu durum. Psikolojik bir olaydır ve tedavi gerektirir diye duymuştum.
20 YorumlaHareketleri rahatsız ediyorsa ve iletişim kuramıyorsaniz neden hala onunla konuşuyorsun ki?
21 Yorumla
Soran+1 yılİşte ufak şeyler düşünüyorum kusursuz birini bulamam bende kusursuz değilim orası ayrı ama o kişilerden keşke sevgili olsaydık ya da evlensek mutlu olurduk dediğim biri yok çünkü ufak şeyler için konuşmayı bitirmedim
+1 yılSize flört ettiğiniz ya da sevgili olduğunuz biri her şeyi açık açık söylemeli mesela ben 😂😂😂 tabi ki şaka yapıyorum ama durum o size imana bulunması değil açık açık söylemesi lazım hani beni sev değil de saçımı okşa ya da birdan ise mesela beni savun beni destekle falan demesi lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok da kafaya takma bu durumu yaşayan çok, yaygın bir durum. Akışına bırak, kafaya takma. Zaten bu şekil daha iyi adını sevgili koyunca gereksiz sıkboğazlıklar oluyor, hatta o sana sen ona hükmetme durumları da oluyor zaman zaman. Bu yazdıklarımı cinsellik durumu için de diyorum burada çok yazdım. Zaten sevgililerin %70i ayrılıyor. Bu durumu amaç-araç bağlamında nasıl bir şey istiyorsan ona göre yoğurmak gerek.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeklentilerin farklı olması
mesela erkek tarafı eğlenmeyi hayal ederken kızın ciddi düşünmesi.
Erkeğin bundan korkması veya kızın erkeğin niyetini fark edip vazgeçmesi...30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılE iyi de zaten anlaşamıyorsan ya da rahatsız olduğun davranışları varsa sonlandırırsın.
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet de sanki kimseyi beğenmiyormuşum gibi hissediyorum hani kriterlerim mi yüksek diyorum ama değil aslında
- +1 yıl
Bunu ben bilemem ama insan bir kere evleniyor. Küçük detaylar evlenince büyük sorun oluyor. Görmezden gelinir mi gelinmez mi bunu en iyi sen bilirsin.
Soran+1 yılŞuana kadar flortlerimin bitme sebeplerini düşündüm evlensek daha büyük sorun olurdu ozaman sorun bende değil doğru insan karşıma çıkmadı henüz
- +1 yıl
Bile bile lades demeye gerek var mı?
Fazla da seçici olma ama. Sen son bitirdiğin tüm flörtlerinin kötü özelliklerinin hepsini taşıyan birine evet dersin. :) :)
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
Amen de ben muhtemel olasılıklardan bahsettim. :)
Soran+1 yılBilmiyorum biriyle sevgili olmak için hangi özelliklere bakılır 😂😂 oyuzden bulamıyorum galiba
- +1 yıl
Özellik peşinde koşarsan o yazdığıma gelirsin. Sen akışına bırak. İlk güven önemli. Arada güven olduktan sonra gerisi kolay. :)
Soran+1 yılGenelde kaçan taraf ben oluyorum galiba 😂
- +1 yıl
Dediğime gelme de en son. :) :)
Soran+1 yılGelmem inşallah 😂
- +1 yıl
Bol şans. :)
+1 yılBen seni anladım sen kusursuz ve esprütielsiz bisii arıyon ama olmaz bele evde kalırsın sora
11 Yorumla
Soran+1 yılKusursuz birini aramıyorum ama bunlar hep hatalı üretim
+1 yıldeneyim kazanman gerek cidden nasıl anlamıyon ya xd
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bir şey anlatmaya çalışıyor ama ne anlatmak istiyor belli değil ben yanlış anlayınca da sinirleniyor
+1 yılŞahsen bende geçince o ilgi kayboluyor flört dönemi her dönemden daha güzel çünkü keşfedilmemiş bir insan daha çekici geliyor keşfi yapılmış içini bildiğin insanla ne kadar konuşabilirsin muamma.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılEee yani sen kendini kapatırsan oda kendini çeker demekki beni begenmedi istemiyor diye düşünür ve vazgeçer. Sen haraketlerinle konuşmanla ona ümit vereceksin ki oda sana açılabilsin yeşil ışık yakmazsan yürüyemez.
30 Yorumla
+1 yılBu sorun herkesin sorunu değil mi zaten? Karşındaki kişi uzun süreli beraberliğe uygun değilse onunla beraber olmazsın, bunda şaşılacak/utanılacak bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılÖyle imalarla olan şeylerden hayır gelmez tecrübeyle sabit. Direk açık açık konuşacaksın beklentin ne diye. Yoksa uzar gider o iş. Her yaptıgı hareketi farklı anlarsın o seni farklı anlar. Karşılıklı adam gibi konuşun
20 YorumlaAşık değilsin ama bu iyi bişey ne istediğini iti biliyorsun. Bi gün gerçek aşkı bulunca sevgili de olursun merak etme
10 Yorumla
+1 yılben de öyleyim ilerlemiyor sürekli yanlış anlıyorum ve tartışma çıkıyor biriyor
21 Yorumla- +1 yıl
bitiyor*
+1 yılGeçmişinde yaşadığın ilişkinden kaynaklanabilir ve o ilişkinin sana bıraktığı hasardan bu hasar sana büyük bir korku bırakmış:)
13 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişimde de ilişkim olmadı
- +1 yıl
Imm aslında bu da bence bir sebep senin kendi düşüncelerin engel olabiliyor olabilr
Soran+1 yılAy bilmiyorum yaa galiba öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn güzelini yapıyosun kardeşim boşa uzun vakit harcama kımseye tanıs muhabbet bıttı hem daha cok erkek huyu suyu karakteri tanımıs anlamıs praktık yapmıs olursun alısmadan uzulme den kandırılmadan
10 Yorumla
+1 yılDemo sürümü gibi bir şey bu flört dönemi. Baktın olmuyor bakmayacaksın.
10 YorumlaSoru içerık olarak cok yabancı degıl zıra böyle cok kız tanıyorum ben. Yanı olay aşırı takıntı. evham şüphecılık ve ıletısım problemı bence her erkegın aynı standarda konması vs vs olayın akısına bırakmak lazım herseyde cok sebep sonuc aramamak lazım hersey zaten olacagına varıyor
00 Yorumla
+1 yılSorun senin karşıyı reddetmen gibi duruyor. Açık olman yeterli. Yeri gelince sen de açılabilirsin bunda utanılacak bir şey yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben imalarını anlarım ama diğer yaşadığın her şeyi bende yaşıyorum. sevgililiğe, daha fazla ileri gitmeye bende kendimi kapatıyorum. ama sanırım bu karşımdaki kişiden fazla hoşlanmamamdan kaynaklı. bi de hiç sevgilim olmadı o yüzden heralde
10 YorumlaKanka sen ne istiyon bı söyler misin Allah'ın adını verdim ya
16 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün bir beyefendi ama yok😂
Soran+1 yılİşte bak çok mu şey bekliyorum be
Soran+1 yılİşte şurada kaç milyon erkek var ama bir kriteri karşılayan 3 kişi çıkmaz
+1 yılBen de öyleydim geröekten flört ama sevgililik kendi açımdan yapamıyodum istemiyodum flörtün bi tık ğstünü şu an bir sevgili var ve gerçekten çok mutluyum o kişi geldğinde anlıyosun gerçekten hissediyosun benim sorumada cevap yszabilir misin
10 Yorumla
+1 yılAranızda bi çekim , yakınlaşma yoksa zaten olmaz o iş ten uyumu ve istek önemli
11 Yorumla
Soran+1 yılOlsa da ben kendimi geri çekiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısını benim flörtümde yapıyordu ilklerde çok istekli sonradan bi anda kapatıyordu kendini doğal olarak karşındakide istemediğinin farkında o yüzden devamı gelmiyor maalesef burda sorun sende gibi
16 Yorumla
Soran+1 yılBelki senin bir davranışından öyle yapıyordur yani ben zaten sorun bende olduğu için böyle bir soru sordum
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir şey varsada açık açık bunu söylemeli konuşarak çözmeli ama gerçekten seviyorsa bunu yapardı yapmadı..
Soran+1 yılBilmiyorum ya ben açık açık söylemeye pek alışık değilim belki k da oyuzden söylememiş olabilir
Cevap sahibi+1 yılBir şeyleri konuşmadan çözüme ulaşmadan ilişki yaşanmaz ki sen her ufak şeylere takıldığında ilişkini mi bitiriceksin bu huyunu düzeltmelisin bu arada sen ikizler burcumusun?
Soran+1 yılYok değilim aslında arkadaş ilişkilerimde öyle değilim
Cevap sahibi+1 yılO zaman tek bi şey kalıyor gerçekten hoşlanmadığın sevmediğin için üstünede düşmüyorsun olan bizlere oluyor istemiyorsanız baştan istemiyorum diyin böyle belirsizlikler insanda daha fazla yaralara neden oluyor
Bu flört işi çıktı sevgililik bitti zaten. Eskiden ne güzel çıkma teklifi vardı.
21 Yorumla- +1 yıl
off aynen ya
- Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılflört diye isim koymanız toplumun suçu, seni seviyorum diyip aşkımlı konuştuğun anda sevgili olursun zaten. d
00 Yorumla İlk başta enerjin uymuyorsa, anlaşamıyorsan hiç sevgili olmaya gerek yok, hatta muhatap olmaya bile gerek yok.
00 Yorumla
+1 yıl5 yıldır gündemden inmediki. bir sorunsala dönüştü. bu olayı hafife alanlarda günlük takilmacayla ağzının payını alıyor. akıllı olun😉
00 Yorumla
+1 yılFlört aşması uzun sürerse heyecanın geçiyor olabilir. Belkide ilişkinin sorumluluklarındansa flörtün heyecanı sana daha cazip geliyordur
00 Yorumla
+1 yılşu an konuştuğun kişi aslında aradığın kişi degil , aradığın kişiyi daha bulamamissin o yüzden böyle hissediyorsun sanırım
00 Yorumla
+1 yılolmayınca olmuyo basiretsizlikten midir nedir valla...
10 Yorumla
+1 yılSevgili olalım deseler bile sevgili olmuyorlar zaten merak etme
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Business classdan first class a mı geçiyorsun nedir bu kadar zor olan.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 24,3b cevap paylaştı.
+1 yılFlörtün rahatlığını terk etmek istemediğinden olabilir
20 Yorumla
+1 yılFlorte devam et sevgililikden daha iyi ne zaman sevgili oldun boku çıkıyor
40 Yorumla
+1 yılBen Flörte bile gecemiyorum ya kanka oluyorum hshdh
00 YorumlaFlörtü sonlandır karşındakine daha fazla umut vermeden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendini çok kasmadan bazı şeyleri akışına bırakmalısın...
00 Yorumla Daha zamanı gelmemiştir ya da başkasıyla takılıyordur.
00 YorumlaYaşın kaç
Bunlarla nereden tanisiyorsun genelde?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılRealde kızlara yazcak bahane bulamamam daha kötü yazsam da olmuyor olayı daha daha kötü dksldodlsokd
00 Yorumla Geçme en iyisi flört, sevgili olunca flört zamanları özlenir hep.
00 Yorumlaİki insan birbirine uyum sağlamalı eğer sevgili olmayı dusunemiyorsaniz, sevgili olmaya biriniz bile razi degilse sevgili olmayın yoksa sonunda uzulen siz olursunuz. Ama illa bir sey yapmak istiyorsan zamana bırak bence
10 Yorumla
+1 yılUnutamadığın biri varsa soruyu zaten yok say ama öyle değilse bende aynı durumdayım bulursan banada söyle çözümünü yütten 🙃
10 Yorumla
+1 yılFlört etmek ne demek senin gözünde?
11 Yorumla
Soran+1 yılZor soru😂 mesela ilgileniuorsa her gün mesaj atıyorsa filan flört ediyoruz diye düşünüyorum
+1 yılbu flört olayları sadece online mi?
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
o zaman normal. biriyle gerçekte tanışınca başından beri olay çok farklı oluyor. ben de senin gibiydim. sonra sevgilimle tanıştım.
Soran+1 yılGerçek tanışınca da pek ilerlemiyor utangaç biriyim ben karşımdaki kişinin ilgisi olsa bile flöete bile gecemiyoruz
- +1 yıl
sosyal fobi mi yoksa sadece utangaçlık mi?
Soran+1 yılSanırım ikiside aslında sosyal fobim baya azalmıştı bununla ilgili videolar izleyip uygulamaya çalıştıkça ama pandemi filan derken tekrar arttı galiba
Utangaçlığim da azalmisti ama insan görmeye görmeye o da arttı kız ya da erkek biriyle tanışırken bile fazla geriliyorum arkadaşım da az bu yüzden çünkü çoğu benim onlara soğuk davrandığımi düşünüp birdaha ilk kendileri konuşmak istemiyor- +1 yıl
anlıyorum. evet pandemi bir çok kişiyi çok etkiledi. ama kendine yardım etmen gerçekten taktir edilesi bir durum. inglizcen varsa Intellect uygulamasına göz atabilirsin. sadece sosyal fobi ile ilgili değil bir çok konu ile güzel şeyleri var. psikologlar tarafından tasarlanmış uygulama. bu arada kendini birşeye zorlama. şimdi olmuyorsa hazır değilsin demektir. ilk başta iyi olmaya bak. kendini iyi edecek şeylere yönel sonra sevgili gelir.
Soran+1 yılSorun sevgilim olmadı ya da olmaması değil yani ben sürekli böyle olduğu için kendimi suçluyorum mutlu olabilirmişim de itmişim gibi yoksa sevgilim olmadan da flörtüm olmadan da mutluyum sadece kötü hissediyorum hatayı nerede yaoiyorum diye düşünüyorum
- +1 yıl
bak kendi üzerine geldikçe suçluluk duygun artar. kısır döngüsü içine girersin. büyük ihtimalle sosyal fobin var ve bu senin suçun değil. ayrıca bu tedavi edilemez bir durum değil. iyi bir destek ile (ilaclardan bahsetmiyorum) bunu çok iyi aşabilirsin. ama önce yapman gereken destek bulman ve onun haricinde yaptığın gibi kendine yardım etmeye devam etmen. değersiz ya da sevilmeye laik olmayan biri değilsin. sadece bazı şeyler için birinin sana yol göstermesi gerekir. online psikolog deneyebilirsin mesela. eğer terapiyi beğenmezsen bitirebilirsin.
Soran+1 yılAslında biraz üstüne gidince kendim de sosyal fobisi hallediyordum ama işte tam halledemeden virüs çıktı, aslında destek denemez ama yardım alıyorum buradan tanıştığım psikolog birinden sadece sürekli her şey için ona mesaj atıp daraltmak istemiyorum
- +1 yıl
anlıyorum. tekrar geçmiş olsun ve iyi geceler diliyorum 💗
Soran+1 yılTeşekkür ederim sana da iyi geceler🤗
+1 yılBu konuyu onla konuşsan kafandaki tüm sorular cevabını bulur aslında.
20 Yorumla
+1 yılBu sorun bende de var. Ben kendimden kaynaklı oldugunu dusunuyorum. Bir insanla iliskiye baslamak icin cok sevmem ve guvenmem gerek yoksa kendimi bırakamam. O yuzden yelkenleri suya indiremiyorum ki kacma sansım olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmerhaba, bence sen henüz hazır değilsin sevgili olmaya bunun için flörtünden rahatsız olduğun şeyleri söyle ona göre ilişkine devam et
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem