Kız dindar güzel bebek gibi bende aşırı yüksek biriyim kızla konuşurken sınanıyorum çıldıracağım
ne yapmam lazım taktik verin sapıtıp aramızın soğumasını istemiyorum.
ne yapmam lazım taktik verin sapıtıp aramızın soğumasını istemiyorum.
Cevap
3Cevap
Olduğu gibi sevmiyorsan ayrıl kimsenin sınırlarını zorlamaya hakkın yok !!
İşte zorlamak istemiyorum onu istiyorum kendimi zaptetmek için ne yapmalıyım düşünüyorum
O kızı engelliceksin nefsine guvenmiyorsan
Ben onu pompalayacağım bir yolunu bulup içine patlayıp karım yaparım
İnşaAllah kız senden acilen ayrılır. Allah o kızı sen ve sen gibilerden korusun. Arkasından alçakça şeyler yazmaya haya etmiyor musun? Aynı şey yakının olan bir hanıma yapılsa bundan hoşlanmazsın, bir başkası da asla hoşlanmaz. Allah'ım o kızı senden kurtarsın. Teheccüde kalkıyor, hafız olmak istiyor diyorsun ama arkasından hayasız şeyler yazıyorsun. Hiç mi haya kalmadı ey sende?
Dalga geçiyorum ruh hastası mısın öyle biri değilim seni çıldırtmak için öyle yazdım
Yüksek biri olman sana göre mi, sapitmadan devam ara bozulmaz
Libidom çok yüksek kızı beğendim karakteride güzel yanlış yapmak istemiyorum.
Nasıl sapıtmayabilirim osbiri bıraktım çok kuduruğum
Kız dindar diyorum gece namazına kalkıyor hafız olmak istiyor diğerleriyle karıştırma benim gülümü
Onu istiyorum bende cinsellik yaşamadım
Dindar ve flörtü var 😅
Olamaz mı?
Normal insan gibi konuşuyoruz.
Düzgün konuşursan bence sorun yok görücü gibi düşün
Ah para olsa aynı şehirlerde olsak bunu kaçırır mıyım gül gibi kız
Farklı şehirdesin kaçak et kes
Ne diyorsun anlamadım.
Farklı şehirlerde değil misiniz?
Başka kadınlarla cinsellik yaşa onunla da evlen ahaha
Vay oc seni
Musluman misin
Evet
Flörtüm olum gece namazlarına kalkıyor hafız olmak istiyor kız
Bastırmak cinsel birliktelik bu kızla olur mu mi verir mi hafız olacak biri
Öğretsene bana
Takip ettim
Yazamıyorum xper düşük
Evlen ya da ayrıl
Niye ayrılayım
Ne demek niye ayrılim beyninde sorun filan mı var knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle flörtünle ortak bir dil ve anlayışta buluşman önemli. Onun inançlarına ve yaşam tarzına saygı göstermek, ilişkinizin temelini güçlendirebilir. Sizi birbirinize bağlayan şeylere odaklanmak ve iletişimi açık tutmak harika bir başlangıç olabilir. Kendi tarzını biraz yumuşatıp onu daha iyi anlayarak hareket etmeye çalış. Flörte hayatında zarif dokunuşlar yaparak aranızdaki bağı korumaya çalışabilirsin. Sevgi ve eğlence dolu anlar yaratmak her zaman işe yarar! 😊💕
Kız dindar ben çok istekli bir erkeğim dürtülerimle konuşup onu kendimden soğuturum diye çekiniyorum.
Ooo zor bi durum! 😅 Duygularını frenlemek önemli. Ortak ilgi alanları bulun, eğlenceli şeyler yapın. Onun dünyasına saygı göster ki, o da senin dünyana değer versin. İletişimi samimi ve açık tut, dürüstlük ve sevgiyle yaklaş. Sabırlı ve anlayışlı ol! 💞🙏✨