Aşk İlişkileri Arkadaşım ne alsam aynısından alıyor ya da linkini istiyor napim sizce yani iç çamaşırını bile aynı aldı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Arkadaşım ne alsam aynısından alıyor ya da linkini istiyor napim sizce yani iç çamaşırını bile aynı aldı? Güncellemeler+1 yıl Bu kıskançlık mı sizce Arkadaşım ne alsam aynısından alıyor ya da linkini istiyor napim sizce yani iç çamaşırını bile aynı aldı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Vizyonsuz insanlardan daima nefret etmişimdir uygun bir dille anlat ona 0 0 Yorumla
PsikoSosyolog Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Arkadaşın seni ya çok seviyor ya kıskanıyor ilginç her şeyi anladım da iç kıyafete kadar güldüm kusura bakma 0 0 Yorumla
GeceFısıltısı Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hüzel kızsın, seni kıskanıyor olabilir mi? Ya da senin seçimlerine güveniyor. 0 1 Yorumla GeceFısıltısı +1 yıl *Güzel Yorumla
UnforpeXx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Bence ya sana özeniyor ya da kıskanç devam ederse sebebini sormayı dene 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mesela nasıl bir şey aldı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Herseyimiz aynı hemen hemen etek aldım aynısını iç çamaşırı parfüm ayakkabı şortlar her şey Yorumla İnflames2626 +1 yıl Vibratör alsana bakalım napcak Yorumla Almanyalı_murat +1 yıl Görüyormu aldigini Yorumla Soran +1 yıl @Almanyalı_murat evet Yorumla Almanyalı_murat +1 yıl Ic çamaşırlai görüyormu Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Kocayida gönder. ona tam. opsun manyakmi nedir 0 0 Yorumla
tetik87 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cok ilginc, aklı dengesi yerinde mi 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl kıskançlık mi 0 1 Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl bana göre evet Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gosterme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Vizyonsuz insanlardan daima nefret etmişimdir uygun bir dille anlat ona
Arkadaşın seni ya çok seviyor ya kıskanıyor ilginç her şeyi anladım da iç kıyafete kadar güldüm kusura bakma
Hüzel kızsın, seni kıskanıyor olabilir mi? Ya da senin seçimlerine güveniyor.
*Güzel
Bence ya sana özeniyor ya da kıskanç devam ederse sebebini sormayı dene
bazı kadınlarda böyle bi hastalık var arkadaşını kopyalıyor.
Ben bundan alacağım diyip çirkin bir şey at.
Mesela nasıl bir şey aldı
Herseyimiz aynı hemen hemen etek aldım aynısını iç çamaşırı parfüm ayakkabı şortlar her şey
Vibratör alsana bakalım napcak
Görüyormu aldigini
@Almanyalı_murat evet
Ic çamaşırlai görüyormu
Taktik yap çirkin şeyler beğen
Kocayida gönder. ona tam. opsun manyakmi nedir
Cok ilginc, aklı dengesi yerinde mi
Seni çok seviyor olabilir mi
?
kıskançlık mi
bana göre evet
Guzel renklimi dantelli