Ben almam. Eğer nişanlım vs. ise ve çeyiz için alınacaklar listesindeyse kapıda da bekler. Her şeyle birlikte alırım. Haberi bile olmaz. Tabi tercih meslesi. Kimisine ise eğlenceli gelir. Bana ters 👎
Şey, buna gerek olduğunu sanmıyorum. Kendim alıp rahatça bakmak varken aklımı karıştıran, acele ettiren birine gerek yok. Kendi zevkime güvenirim bu yeterlidir bence...
Sonucta birlikte olunan bir iliski varsa alinabilir bunda birsey yok ki ve bazilari okadar acik giyiniyor ki ic camasirlari bile gorunuyor ve alisveriste ic camasiri alinirken birlikte secim. yapabilor alinir yani
@sponsoarıyorummm Üstümde para ve kredi kartı olmadığındada aniden alışverişyerinin yakınında karşılaştıklarım oldu iki defa tabiki ben ödemişimdir her zamanda. Ama öyle zaman olurki erkek maddi durumu yoktur olamazmı. Sen hiç böyle yaptınmı hiç kendinin ödediğin oldumu kaç defa erkek arkadaşın ödedi.
@sponsoarıyorummm Onu söyleyecek laf edecek erkekle neişin olur belliki bunları konuşur laf ederse zaten yavşaklık etmiş olmuyormu. hiç başına geldimi neye dayanarak bu kadar emin konuşuyorsun.
@kardanadam28 eşimle alışverişe gitmekten nefret ederim ben bakmayı incelemeyi öğrenmeyi severim o da almayacaksan bakma diye burnumdan getirir bakmadan incelemeden karar veremem detaylar benim için önemli bazen sesi çıkmaz bazen çekilmez ona bir şeyler alacaksak beraber alışverişe çıkarız kendime bir şeyler aldığımda fikir vermez sen beğendiysen al da gidelim der bi yorum yapmaz sinirim bozulur ruhsuz
@kardanadam28 öyle de denilebilir ailesi evlendirme niyetine girmiş ortak tanıdığımızda beni tavsiye etmiş annesi teyzeleri geldi sonra biz görüştük nasipte de varmış evlendik
@kardanadam28 şu an soru sahibine 24. bildirim gidecek bu yorumumla nezaketen cevaplıyorum diye bitmedi sorgu sualiniz ya ne soracaksınız toptan yazın ben de toptan cevaplayayım bitsin konu
@kardanadam28 hiç bir şey olmazdı boş boş sorduğunuzla kalırdınız çünkü bir süre sonra sorular beni germeye başlardı sinirlenirdim size faydası olmayan şeyleri sorup durmak kimseye bir şey kazandırmaz
@kardanadam28 siz ne gördünüz de hiç öyle durmuyor diyorsunuz 30 bildirimlik şeyler yazdım bu kanıya mı vardınız bence konunun sonuna gelmişiz hayırlı akşamlar
En İyi Cevaplar