Aşk İlişkileri Evlilikte en önemli unsur nedir? McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sevgi Saygı Cinsellik Güven Hoşgörü Anlayış Bunların Hepsi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evlilikte en önemli unsur nedir? Cevapla Nedir Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bunlardan biri eksik oldu mu o evlilikte eksik kalır.. 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Aşk ve güven 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Hepsi de önemli biri eksik olsa diğerinin gönlü kalır. 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Evlilikte uyum, mutluluk için genel bir anahtardır.Eskiler boşuna dememişler "davul dengi, dengine çalar" diye. 1 0 Yorumla
Dewil_Arc Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hepsi önemli ama cinsellik seçeneği en çok tık almış yani şöyle düşünülebilir bu çölün ortasında kalan tek bir ağaç gibi saygılarımla 😇 0 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlenmeden önce kendinize şu soruyı sorun, bu insanla hayatımın sonun kadar sıkılmadan konuşabilir miyim? Evlilikte bunun dışındaki her şey geçicidir. 0 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir, benim için güven, cinsellik, sevgi 👍 1 0 Yorumla
orhnymk Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Yorum yapanlar ins evlilik yasamistir yoksa bos bos yorum yaomayin hepsi onenlidir biri eksik oldumu zincir gibi ilerlemez kopar 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Saygı güven ruh uyumu bunlar yoksa o evlilik yıkılmaya mahkum olur 1 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Saygı herşeyden önce gelir bir ilişkide saygı yoksa diğer hiçbiri anlam bulamaz 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Aslında hepsi ama 1 şık vardı onu seçtim cinsellik çok önemli 0 0 Yorumla
Vinditina Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Cinsellik diyen erkeklere cevabım Evlilikte en önemli unsur para 0 2 Yorumla Dewil_Arc +1 yıl Güldüm gerçekten 😂 Evet bende baktım o seçenek en çok tık almış Yorumla Vinditina +1 yıl 😁 Yorumla
EzpırHêviyateSekinim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsellik için bir araya gelmiş insanlarCinsellik biterse ayrılıyor 0 0 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aslında bakarsan hepsinin önemi var ama en önemlisi karşıklı saygı derim 0 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk felan hikaye. Saygı ve hoşgörü bitince her şey adliyede bitiyor 0 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hepsi olmalı tabi ki ama en önemlisi saygı ve anlayış bence 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı. Önce saygı sonra gerisi. 0 0 Yorumla
önemlimisanki Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Önce kendine olan öz saygısına bakarım kendisine saygısı olmayan eşine de saygı duymazBana gösterdiği saygı ve sadakatiAilesinden aldığı terbiye ve benimle olan konuşmaları 0 0 Yorumla
SEDAT_RABİA Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ben anlaşabilmeyi sevgiyi beraber oturup gülüp ağlamayı ve saygıyı isterim, hepsi var ama evlenemedik daha🥲 0 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Eşini rakip değil, refik olarak görmek... 1 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Cinsellik elbette 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Güven olmalı 0 0 Yorumla
düşünüyorsamburdayım Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Anlayış anlamayan biri beni çok sevse ne fark eder 1 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Hepsi 1 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. A sikki 0 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Hepsi önemli 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Cinsellik 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hepsi 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bunların hepsi 0 0 Yorumla
papaty_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Saygı 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hepsi 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. saygı, sevgi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bunlardan biri eksik oldu mu o evlilikte eksik kalır..
Aşk ve güven
Hepsi de önemli biri eksik olsa diğerinin gönlü kalır.
Evlilikte uyum, mutluluk için genel bir anahtardır.
Eskiler boşuna dememişler "davul dengi, dengine çalar" diye.
Hepsi önemli ama cinsellik seçeneği en çok tık almış yani şöyle düşünülebilir bu çölün ortasında kalan tek bir ağaç gibi saygılarımla 😇
Evlenmeden önce kendinize şu soruyı sorun, bu insanla hayatımın sonun kadar sıkılmadan konuşabilir miyim? Evlilikte bunun dışındaki her şey geçicidir.
Kişiye göre değişir, benim için güven, cinsellik, sevgi 👍
Yorum yapanlar ins evlilik yasamistir yoksa bos bos yorum yaomayin hepsi onenlidir biri eksik oldumu zincir gibi ilerlemez kopar
Saygı güven ruh uyumu bunlar yoksa o evlilik yıkılmaya mahkum olur
Saygı herşeyden önce gelir bir ilişkide saygı yoksa diğer hiçbiri anlam bulamaz
Aslında hepsi ama 1 şık vardı onu seçtim cinsellik çok önemli
Cinsellik diyen erkeklere cevabım
Evlilikte en önemli unsur para
Güldüm gerçekten 😂
Evet bende baktım o seçenek en çok tık almış
😁
Cinsellik için bir araya gelmiş insanlar
Cinsellik biterse ayrılıyor
Aslında bakarsan hepsinin önemi var ama en önemlisi karşıklı saygı derim
Aşk felan hikaye. Saygı ve hoşgörü bitince her şey adliyede bitiyor
Hepsi olmalı tabi ki ama en önemlisi saygı ve anlayış bence
Önce saygı sonra gerisi.
Önce kendine olan öz saygısına bakarım kendisine saygısı olmayan eşine de saygı duymaz
Bana gösterdiği saygı ve sadakati
Ailesinden aldığı terbiye ve benimle olan konuşmaları
Ben anlaşabilmeyi sevgiyi beraber oturup gülüp ağlamayı ve saygıyı isterim, hepsi var ama evlenemedik daha🥲
Eşini rakip değil, refik olarak görmek...
Saygıdır, saygı varsa her şey vardır.
Hepsi lazımdır galiba
Saygi sevgi yeterli
Cinsellik elbette
Bütün olmak, güven ve sadakat
biri eksik olsa olmaz bence
Anlayış, kişisel alana saygı
Güven olmalı
Anlayış anlamayan biri beni çok sevse ne fark eder
Hepsi
Hepsi önemli
Güven