+1 yılEvlilikte en önemli şey sevgi ve saygı. Bu ikisini yitirmediğinizde evliliğinizde çözülmeyecek sorun yoktur.
Her zaman ortak karar alın ve aldığınız kararlara ailelerinizi karıştırmayın.
Birbirinizi hep ön planda tutun ve bunu eşinize daima hissettirin.
Hergününüz yeni bir başlangıç olsun birnirinize olan sevginizi asla azatlmayın ve evliliğinizin tadını en güzel şekilde çıkarmaya çalışın..
Keyifli geceler...12 Yorumla- +1 yıl
👍👍
Hayırlı Sabahlar - +1 yıl
Hayırlı sabahlar...
En İyi Cevaplar
+1 yılBazen insanları görüyorum, " bana merhem olmalı" diyorlar ya da "beni iyi hissettirmeli" diyorlar. Aslında psikolijide buna bencillik, egonun beslenmesi diyoruz biz. Sahi, neden sana merhem olsun biri? Şöyle düşünelim, bir kişi kendisine merhem olacak birini arıyorsa, aynı şeyi sunabiliyor mu? Bunu kimse kendine sormuyor bile. Aklı başında biri gelip de ömrünü heba edip birine merhem olmaz herhalde.
Evlilikte, iki taraf da birbirine keyiftir, huzurdur, mutluluktur, özeldir, tek olandır, Allah rızası için kalbini karşısındakinin merhametine bırakmaktır, asla kaygı gütmeden ona güzellik sunmak ve aynı ölçüde kendisine de güzelliklerin sunulmasıdır. Ben toplumda sadece kendi penceresinden bakanları görünce onlar adına üzülüyorum, zira henüz hayatı anlamdıramamış, "bir" nasıl olunur idrak edememişlerdir çünkü onlar.
Sorunuza dair cevaben kendi fikirlerim ise, zaten bana özel, mahremdir. Genel çerçevede dikkatimi çeken birkaç noktaya değinmek istedim sadece.
Hayırlı bayramlar.11 Yorumla- +1 yıl
Hayırlı Bayramlar
Evlilikte en önemli şey bana göre "Eş seçimidir.."
Kimi vardır vezir eder, kimi vardır rezil eder..
Bunun dışında da; sadakat, hoşgörü, dürüstlük, tevazu, içtenlik, samimi niyet gibi bir çok şey sıralanabilir..33 Yorumla- +1 yıl
Rabbim karşınıza hayırlı bir eş çıkarsın amin
- +1 yıl
Amin, ecmain🌿
+1 yılDeğerli bir büyüğümün nişan merasiminde kurdeleyi kesen beyefendi;
"Evlilik, karşılıklı fedakarlık yapabilmektir" demişti.
O günden sonra aklıma gelen ilk şey bu oluyor. Karşılıklı fedakarlık ve sabır ve varsa bazı sorunlar daha kolay atlatılıyor bence evlilikte.
Aynı zamanda diğer görüşlerin de çoğuna katılıyorum :) Sevgi, saygı, denklik, eş seçimi vs...50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi
Saygı
Güven
Anlayış
Kavrayış
İlgi
Macera
Aksiyon
Seks62 Yorumla- +1 yıl
Bunların hepsi zor
- +1 yıl
İki kişinin bir araya gelip bir yuva kurduğu ortamda halledilemeyecek kadar zor kavramlar değiller. Sadece emek vermek gerekiyor 😊
Merhaba,
Evlilikte en önemli şey paradır. Para ile her şey hallolur, halledilir, parasız hiçbir şey olmaz! 😅223 Yorumla- +1 yıl
Düşündüğünüz gibi herseyi parayla hal edersiniz umarım..
- +1 yıl
Siz gördüklerinizden farklı olursaniz gördüğünüz görüntüler değil daha farklı şeyler çıkar ortaya. Olmazsanizda gördükeriniz gibi olursunuz..
- +1 yıl
Amin
- +1 yıl
Aslında görüşteki mantık ev geçindirme üzerine. Herşey maddiyata bağlı cidden.
Kadın, parasız ve çalışmayan kocayı bir yere kadar idare eder.
Avanak Apti filminde Ayşen Gruda Ne demişti?
Parasız erkek patlıcan dolmasına benzer.. - +1 yıl
@վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Tabiki erkeğin çalışması gerekiyor
Ama hersey parayla hal olmaz. Para ev geçimini sağlar sadece - +1 yıl
Oradaki amaç o zaten.
- +1 yıl
Ben hayatım boyunca hiç bir zaman erkek kadın eşittir demedim
Ve siz istiyorsanız çalışan bir hanım alırsınız sizin tercihiniz. - +1 yıl
Allah hakkınızda hayırlısıni versin
P A R A tabii ki paran varsa eşine güzel bir çiçek yaptırıp tek taş alırsın. Mutlu olur yüzü güler, paran yoksa karını düşünmek yerine ay sonunu düşünürsün. Paran varsa eşini alıp tatile gidersin havan değişir kafan dağılır dönünce daha iyi bir ev yaşamı olur para yoksa yaz boyu eve tıkılır kalırsın sıcaktan terlerken evde kavga edersin vs vs uzar gider
19 Yorumla- +1 yıl
İnsan elindekiyle yetinmeyi bilmeli ne kadar maaş alıyorsa erkek ona göre bir evde oturulur ona göre bir yaşam düzeni kurulur
Sevgi huzur parayla olmaz
Bir çiçeğin yerini samimi bir gülüş tamamlar
Tatil günlerinde kendi olduğu şehirde gezer illa şehir dışına mi çıkmak gerekiyor? Veya illa en lüks lokantaya mi gidilmeli
Elinizdeki parayla yetinecek mutluluğu huzuru parada aramayacak biriyle evlenirseniz.. Çok paraya ihtiyaç duymazsinz - +1 yıl
Bir abim vardı "para var mutluluk var derdi." Para mevzuları geçim derdi derken karısı çocukları terk etti gitti adam karısını memnun etmek için her şeyi yaptığı halde karısı boşandı gitti hemde öz çocuklarını bırakıp gitti. O yüzden ben param olmadan kesinlikle ve kesinlikle evlenmem
- +1 yıl
Malesef bahsettiğiniz kişilerin sayısı arttı
Rabbim öyle biriyle denk getirmesin sizi - +1 yıl
Bende çevremde bu tarz bir olaya denk geldim ama Eşinizin paranız içinde yaninzda durması çocuklarınıza paraniz oldugu için bakmasindan daha iyi değil mi gerçek yüzünü gösterip hayatınızdan çıkması
- +1 yıl
Doğru çocuklarda düzen adına birsey kalmıyor.. hayırlısı
Hataları ile karşınizdaki kişiyi kabullene bilmek ki bu da çok zor o yuzden her insan rezil bir evlilik serüveni yaşıyor kimisi çoluk çocuk diyor kimisi aldatarak idare etmeye calisiyor kimisi elalem ne der diye korkuyo
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevgi, saygı, sadakat ve en önemlisi de tatmin. Tatmini hiç küçümsemeyin, her yönden tatmin edici ve samimi şekilde karşılıklı istek, eksiksiz ten ve ruh uyuşması. ♥️
20 Yorumla
+1 yılEvlilikte her şey önemini yitiriyor bence, yapmam dediğin şey yapıyorsun asla dediğin şeyler vazgeçilmez oluyor. Yok yani kırmızı çzgiler. Gitmez yoksa bu gemi
11 Yorumla
+1 yılBir gün 2 arkadaş olabilmek diğer kimlikler zamanla yoğunluğunu kaybedebiliyor. İletişimde dürüst ve yalın olmak.
20 Yorumla
+1 yılÇok doğru evliliği tecrübe etmedim ama buna çok önem veriyorum saygı ve sevgi. Hatta saygı benim için çok dsha önemli
20 Yorumla
+1 yılErkeğin kadın üzerinde ki hakları,
Kadının erkeğin üzerindeki hakları,
- kadın kadınlığını, erkek erkekliğini bilmelidir. 🥳20 YorumlaVicdan..
Vicdanı olan saygılıdır
vicdanı olan merhametlidir
vicdanı olan dürüsttür.
Vicdanı olan sadakatlidir.10 Yorumla
+1 yılDürüstlük , dürüstlük olursa yalan olmaz , saygı olur , saygının olduğu yerde sevgi olur , dürüstlüğün olduğu yerde sebat olur
10 YorumlaDengedir, en büyük engel de kişinin değişime kapalı olmasıdır. Bir insan değişime açıksa herkesle evlenebilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Anlaşılmayı isterim. Anlaşılsam bütün kilitlerim açılıverir zaten
😂zor birisi değilim lakin zor şeyler istiyorum sanırım10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaygıdır ama bi süre sonra yaaa ben ilk günki heyecanı alamıyorumlar sıkıldımlar boşanma istiklal marşı kapanış mk ya..
10 Yorumla Sadakat ve saygı. Bunlar yoksa ne huzur olur, ne sevgi kalir
20 Yorumla
+1 yılSaygı...
Sevgi...
Sadakat...
Asgari denklik (Maddi-Manevi)...20 Yorumla
+1 yılSabır, hoşgörü, anlayış ve saygı evliliği besleyen duygular
20 Yorumla
+1 yıl1-Sadakat
2-sevgi
3- saygı
4-sadakat
5-sadakat10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılGevezelik edebiliyor olmaktan keyif almak. Ama içi boş gevezelik değil tabi ki de.
10 Yorumla
+1 yılÖlene kadar bu insanla birlikte yaşayabilir miyim sorusuna cevap verebilmek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte En önermlı duz mantık zıt karekterlı olmadan ılımlı olmaktır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılEn önemli faktör anlaşmaktır sonuç olara sen onu o seni idare etmesidir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Güven ve saygı bu ikisi yoksa ortada evlilik denilen bir şey de kalmıyor
10 Yorumla
+1 yılSaygı önemli, ama para tabiki ister istemez en başta olması lazım, mağlum hayatin şartları böyle...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte önemli olan saygı kadın erkeğe erkeğin kadına kadınlar çiçek ama çok tatlılar
10 Yorumla Sevgi, Saygi, Sadakat ve Cinsel hayat evliligi ayakta tutan en onemli etkenler.
10 Yorumla
+1 yıl-Sevgi
-Anlayış
-Vicdan
~bu üçlü ve iman evliliğin yapı taşıdır 📘10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılGüven
sadakat
saygı
Bunlar varsa sevgi de olur zaten10 Yorumla Merhamet. O olunca diğerleri de zincir misali yan yana gelir.
10 YorumlaEvlilikte sevgi, aşk.. geçer demişti biri, saygı olmalı fakat asıl önemli olan şey alışmakdır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi, Saygı, Sadakat, Seks.
30 Yorumla
+1 yılGüven ve anlayış. Bu dizi çok güzel, hamidin öldüğü bölümlere gelince bol bol ağlamaya hazır ol
15 Yorumla- +1 yıl
Bir gece o bölümlere geçtim 😕 gerçekten de ağladım Hamid'i öldürmek zorundamiydilar yani😒
- +1 yıl
Bende çok ağlamıştım diziyi izleyenlerde leyla gibi oluyor
- +1 yıl
Aynen ya leyladan farkımız kalmıyor.. Daha 15 Bölüm var Hamid olmadan ne izliyecez bilmiyorum
- +1 yıl
Hamit ilk bölümden bu yana ölmüştü zaten. Anlatırdım ama heyecanı kaçmasın izle ve gör
- +1 yıl
Ya öyleydi de nasıl tanştiklarindan ölümüne kadar anlatılıyordu ya her bölümde vardı bu yüzden 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi saygı anlayış idare etmek biri sinirli olduğu zaman diğerinin susması
10 Yorumla saygı çerçevesini asla aşmamak, bir tanıdığımız var o kadar tartışma yaşadılar şahit oldum 25 yıllık evliler bir kez bile argo kelime 'mal' kelimesini dahi duymadım, bence saygı olduktan sonra gerisi gelir
10 Yorumla
+1 yılSeks , seks aksini söyleyen boş konuşur ... ve bu yüzden soruya yorum yapan kadınların nerdeyse tamamı potansiyel mutsuz ilişki adayları...
00 Yorumla
+1 yılTabiki oncelikle sevgi ve saygı olmazsa olmaz. Sonrasinda iste ciftler arasinda muhabbetin ve ortak degerlerin olması evliliği surdurebilmek icin cok önemlidir
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı saygı ve sevgi... Birde artık evli olduğu nunnfarkinda olmak tek bir kişiye ait olduğunu bilmek... Gerisi önemli değil bisekilde asılır düzelir 😉
10 Yorumla
+1 yılEvlilik bence büyük bir sorumluluktur ve bunu kaldırmayabilir genelde Panther’lerini çok ama çok üzerler hayal kırıklığı:(
10 Yorumla
+1 yılGüven sadakat baglilik en onmliside saygi sevgi olmassa olmaz seks bunlar evliligi ayakta tutan maddeler
10 YorumlaSAYGI çünkü aile içinde her türlü sorun olabilir önce birbirlerine saygı duymaları gerekiyor ki evlilik bir şekilde yolunu bulsun.
10 Yorumla
+1 yılbirisi ateş olduğunda diğeri su olmalı
40 YorumlaHangi niyetle evlendiğin en önemlisi olmalı🤷♀️
30 Yorumla
+1 yılŞimdi ki evliliklerde artık hiçbir şeyin önemi kalmadı.
10 YorumlaSevgi
Bir yuvada Sevgi olursa herşey iyi ve guzel olur10 Yorumla
+1 yılHer zaman korunması gereken şey çiftin birbirine olan güveni ve de saygısı
10 Yorumla
+1 yılDenklik..
#Vesselam40 Yorumla
+1 yılSaygı güven sevgi sadakat
50 Yorumla
+1 yılİki insanın yıldızların uyuşması.
31 Yorumla
+1 yılEn önemlisi saygı sonra sadakat.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı, anlayış ve hoşgörü
30 Yorumla
+1 yılSadakat kaesılıklı zevk
20 YorumlaSevgi, sadakat ve güven
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım evli kalabilmek :-D
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İletişimi düzgün kurmak en önemli mesele
20 YorumlaGüven
Sadakat
Saygı20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı, sevgi, sadakat
20 Yorumla Evlilik sözleşmesi dkjdkdjdjd
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı, sevgi, güven, anlayış
20 Yorumla
+1 yılSaygı hoşgörü empati.
20 Yorumla
+1 yılSaygı ve sadakat kesinlikle...
20 Yorumla- Devamını Gör (131)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım