Anlatın bakalım, kaydedelim lazım olur😅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Anlatın bakalım, kaydedelim lazım olur😅
Herkesten ve her şeyden uzak bir yerde; baş başa yenilen bir kahvaltı yahut akşam yemeği. Deniz kenarında sakin, sessiz uzun uzadıya yürüyüşler. Sarhoş, bitap sevişmeler. En sıradan haliyle bir kanepede yorgun, miskin lakin sarmaş dolaş halde bir filmi seyretmek. En önemli aktivite de konuşmak bence. Her şeyi ilk ona söylemek, sadece size ait espriler yapmak, birbirinden öğrenmek, gelişmek, değişmek ve bunu beraber yapmak. Paha biçilemez ve asıl ilişkiyi devam ettiren aktivite. Bence öyle sırrı filan yok bu aşk meşk işlerinin. Konuşabildiğinle devam ediyorsun. Çünkü konuşmak demek; ben+sen=biz demek. Bunu yarattığında da zaten beraber değişebilme kabiliyetine sahip oluyorsun, yani beraber değişiyorsun. Böyle olunca da o iş devam ediyor işte. Aynı yöne anlaşarak ve biz için ilerliyorsun. Çatışmalar azalıyor, sorun çözmeler çoğalıyor hal böyle olunca. Neyse, bulması her zaman mümkün olmayabiliyor her şeyi konuşabileceğin birisini. Konuşarak anlaşabileceğin ve beraber değişeceğin birsini. Bulursan da hayatının aşkı ya da en büyük aşklarından biri oluyor zaten... velhasıl; sevgili, sevilendir. Sevgili ile ne yapılsa sevilir...
Doğru kişiyle yapılan her aktivite güzeldir. Eni olmaz ki. Sohbet ederken bile en iyi şeyi yapıyor gibi hissedersin. Hiçbir şey yapmadan bile hissedersin.
Bu mevsimde buz pateni yapılabilir ki sevgili değil kardeşimi götürcem, salep içmeye gidilebilir, İstanbul da iseniz Galata kulesine çıkılabilir, Çamlıca tepesine çıkıp manzara keyfi yapılabilir, puslu havayı Balat a çok yakıştırıyorum gezilebilir, televizyon kulesinden İstanbul izlenebilir, Pierre Loti ye çıkılabilir...
Cevap
92Cevap
Evde Film izlemek
Lunaparka gitmek
sinemaya gitmek
maç izlerken önünden geçmek
Birlikte uyumak ve uyanmak
Soru cevap yapmak
Ormanda piknik sonra sevişmek
Bence birlikte film dizi izlemek olabilir.. ya da el ele tutmak gezmek sarılmak olabilir. ya da bir yer de oturup manzara karşısında bir şeyler içmek sohbet etmek olabilir.. bir gün sevgilim olursa bunları yapmak istiyorum
Bi laf var, çok severim. Ne yaptığından çok kimle yaptığın önemlidir.
Spor yapmak, kamp yapmak, doğa yürüyüşüne çıkmak, seyahat etmek, kahvaltı hazırlamak, yemek yapmak, dizi ya da film izlemek, puzzle ya da maket yapmak, konsere ya da tiyatroya gitmek, oyun oynamak, yeni bir dil öğrenmek...
Evet çok güzel laf, ne yaptığından çok kimle yaptığın önemli🥳
Sevgiliyle yapabilecek bir sürü güzel aktivite vardır bu yüzden en güzelini seçemem ama beraber piknik yapmak sinemaya gitmek veya tatile çıkmak en güzel aktiviteler olabilir, zaten önemli olan beraber iyi vakit geçirmektir…
Aynı battaniye içinde film izlemek
göğsüme uzanıp sohbet etmek
el ele gezip dolaşmak, fotoğraflar çekmek
Bu soğuk havalarda evde oturup sarılarak film izlemek gibisi yok
Beraber sinemaya gitmek , kitap okumak , sarılmak , kedi sevmek gibi gibi ama bilin bakalım kim eksik
Bir sehri birlikte keşfetmek
Filim izledikten sonra üzerine konusmak
Tekne turu yapmak
manzaraya karşi Cay/Kahve içmek
Kamp yapmak, günübirlik piknik yapmak, gütur gezilerine katılmak, birlikte ortak hobi edinip uğraşmak (fotoğrafçılık olabilir mesela), ve bonus olarak sevişmek 😂
Dayı sen asit değil misin ya yenge temas anında erir ise?
Hayalet Sürücü filmini hatırla orada da Cohny Cage sürücü halinde dğşmanlara kızıl alevli ve zarar veriyor ama sevdiği kadına dokunurken mavi alev oluyor ve zarar vermiyor. Benim olayı da öyle düşün 😂
😂😂
Sahilde el ele tutuşup yürümek, beraber kitap okumak ve yağmulu havada pencere önünde, kulaklıkla müzik dinlerken kahve içmek. Sonuncusu favorim.
20 yaşında çılgınca eğlenmek 30 yaşında sakinlik huzurlu aktiviteler yapmak... Kicindaki kıl ağarmış halen manita diyen 30 yaş üstü kadınları da anlamak mümkün değil
Bizim en sevdiğimiz köyde, dama döşek atıp orada yıldızları izlemek. Köyde tüm yıldızları görebiliriz. Ve soğuk olduğu için yorganı üstümüze çekip sarılırken ayaklarımızı ısıtıyoruz. Ve öpüşüyoruz. Bunu 1 kere yaptım ama unutamıyorum.
Bence kamp ya şartlar el verse güzel olur tam böyle karın ortasından soğuk olur ama ateş yakarsın güzel olur ya da birlikte kıyafet bakmak 😂beyaz eşya bakmakta zevkli beyaz eşya bakmıştık sonra da almıştı
Valla ben banyodan çıktıktan sonra saçlarını taramayı ve çıplak göğsümde uyutmayı çok istiyorum. Ben onun göğsünde de uyuyabilirim belki.
Yemek yapmak , ev temizlemek (bence çok eğlenceli olur) bide oyun oynamak fark etmez
Sinemaya gitmek, piknik yapmak, konsere gitmek, alışveriş yapmak, deniz kenarında yürümek
Aynı evi paylaşmak, aynı yatağı paylaşmak, sarılıp uyumak, beraber tatile çıkmak, yurtdışına çıkmak gezmek, oyun oynamak, film izlemek, yemek yapmak, kapm yapmak.
Kamp
Lunapark
Paten
Buz pateni
Kuş/kelebek gözlemciliği
Kano
Battaniyeyle beraber sarılıp film izlemek sohbet etmek
Şu an olmadığı icin aklima plan gelmiyor gerci olsada gelmiyor
Kayak
Sinema
Yürüyüş
Birlikte gezme temalı tur tatiline çıkma
Oyun oynarsın tavla mesela
Çay demlerdim sabaha kadar sohbet için
Birlikte güzel bı sofra hazırlamak, piknik yapmak, alışverişe gitmek
Erkek için sevişmek kadın içinde yemek içmek kahve içmektir
@İzmirim35izmirim yanlışsın.
@sAmetYamann yalan mı? Hangi kadın arkadaşıma sorsam nasıl geçti diye, sevgilim sevişmek istiyor diyor ama bende onunla tv izlemek yemek yemek kahve içmek isterim diyor.
Sana öyle gelmiştir biraz taktik değiştirmeniz yeterli olacaktır sizin için sizler işinizi iyi bilirsiniz aslında inanıyorum 👏
3391 km filmine gitmek tabikidee ama manita olmadığına göre yalnız gideceğim...
Beraber yemek, kahve ve sohbet, sinema yani beaber geçirdiğin her dakika en güzel ektivite
El ele tutuşup bilinmeyen yerleri kesfetmek. Ilk kez onunla o yerleri dolaşmak, anılar biriktirmek.
Kamp güzel özellikle kuzey ışıklarının altında 😊
Sarilip uyumadan kisik ses tonuyla sohbet etmek bunu yapan kadin baştacidir net
1- Sevişmek
2- sevişmek
3- sevişmek
😂
sonra erkek erkeğe takışmak
Gezmek dolaşmak şu an tek başıma yola çıkıyorum otobüsüm 15 dakikaya kalkıyor olacak manitaanita olsaydı da diycem de demek bile istemiyorum.
Senin gibi kibirli bir şey hiç bir şey yapamaz. Belki öpüşme
ilk önce mum ışığında yemek yenicek sonra sıcak küvette üst üste yatılıcak ardından gevşeme masajı , ardından gövdeme yatıcak ve film izlenicek günün sonunda sağlam bir seks ,
Erkeklerin çoğu sevişmek yazmış.. akıllarının hep bel altına çalıştığını buradan anlıyoruz
Hepsi aynı bunları kullanacaksın. Zaten onlarda bel altı düşünüyor sadece. Yorumlarda bunun kanıtı. Acımayacaksın para pul ne varsa yiyeceksin. Tekmeyi basacaksın. Kalbimizi sevecek biri yok. İnsan bi gülüşe aşık olur beee bi tebessümü sever. Tek dertleri cinsellik. Bizde para yiyince zırlıyorlar
Bunlara o muamele gerek
Bence resim date yapmak birlikte tuval alıp resim çizeceğiz falan çok eğlenceli olur ya da piknik yapmak
Güzel olan her şey yapılmalı, evde dışarda, sehir dışında, piknikte
Manitan kahveye okeye gitsin sende evde otur ddjrjr
Ben en çok manitayla evde serbest binsekilde baş başa herşeyi yapmak
Bence manitayla yapılacak en güzel aktivite gece film izlemek 💫
Çicekli böcekli sezonda adalarda gezip dolaşmak dondurma yemek :)
Doğruluk cesaretlik oynamak
Havuza gitmek istiyorumm keyifli olurrr
Manitam yok ki nerdee😀
Yeni yerler keşfetmek, gezmekk
Köfte yiyip sahilde yürürken dedikodu yapmak 💯
Sinemaa kesinlikle başka bir şey yok
Manita yapmayın!!!
Film izlemek çokzeellll
fakirlikten dağda kamp mı
:DDDDD
Kamp fakirlik mi, ekipman fiyatlarından haberin var mi acaba😅 kamp zevk işi, sevmeyen bilemez.
zengin işi kampçılık
Tabi ki para olmadan kamp filan yapamazsin, hele kışın. Kaliteli ekipman lazım.
en önemlisi ne biliyor msuun
dağ seven kız bulmak
Bence her an kıymetlidir🫶
Spor salonunda birlikte antreman yapmak
Teşekkür ederim küçük hanım 😇
Ağaç fidanı dikmek. 🌱🌱
Hiç bir fikrim yok çünkü ben sap'ım
Iliskim bitmek üzere baya güzel aktivite
Piknik ve kamp kurmak.
Tiyatroya gitmek güzel olur.
Beraber ata binmek.😂
Birlikte tatlı yapmak ya da konsere gitmek