Babamın arkadaşı beyaz eşyacı işte. Bizimkileri yenilerken laf çocuklardan açıldı o da oğlunu anlattı. Avukatmış 29 yaşındaymış. Babasının dükkanında aile fotoğrafı vardı yüzünü oradan gördüm. Huyunu falan anlattıkça da hoşuma gitti işte. Ben üniversite sınavına hazırlanıyorum dedim adam sorunca. O da babamlara kendi adını ve numarasını bir de oğlunun adını ve iş yerini verdi. Bana dedi ki hukuku kazanırsan staj için vs ulaş yardımcı olur oğlum. Çevremiz var falan.
ya ama arkadaşlar o kadar sene bekleyemem ya birine aşık olur da evlenirse falan. Nasıl iletişim kurabilirim bu çocukla? Yani bir şekilde tanışmak istiyorum ama yol bulamıyorum işte. Bu arada evet yaş farkımız var biraz ama ne yapayım be canlar hoşlandım bir kere. Kaç gündür aklımda😢
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendi klasmanındaki insanlar varken zor.
Bir öğrenciye bel bağlamaz yüksek ihtimal. Hele ki 9-11 yaş farkı varken.
Beğenmediği yorumları silen bir ergen jshdhshs
@mutsuz1kızzzzzzzz benimki de yolcu o zaman.
Ama babası dedi ki evlen diyoruz “annem gibi birini bulamadım daha hepsinin aklı havada” diyormuş. Ve düşün bu adam üniversite zamanlarını geçti, stajı geçti, yıllardır çalışıyor her gün adliyede ama birini bulamamış daha. Yani bulsa şimdiye bulmaz mıydı?
seni aklı havada katagorisinde değerlendirmeyeceğinin garantisi yok.
@mutsuz1kızzzzzzzz kimin yorumunu silmişim pardon?
Annesi gibi birini arıyor çocuk kız kardeşini değil shfhhdd
Yorum yaptım sonra hooop uçtu soruyu sorandan başka kimse silemiyo canım :) eğer argo yoksa ki yoktu da zaten
@mutsuz1kızzzzzzzz yorumunu gerçekten silmedim ki hakaret içermeyen bir şeyi zaten kaldırmam. Böyle bir yoruma hiç denk gelmedim ama gelsem de silmezdim zaten çünkü gayet normal bir yorum. Bunda bir şey yok. Saygı duyardım fikrine:)
Yok ya öyle biri hiç değilim ve bunda herkes hemfikir. Tanısa sever bence ama işte TANIŞAMIYORUZ SIKINTI BU😂
Yanlışlıkla da silmiş olabilirsin şimdi cevap yazmayı denedim zaten yorum yaptınız diyo 😄neyse. Sen boş ver bunları okulunu oku kimleeerrr çıkar karşına yaşından çok büyük birisiyle uzun soluklu bişey zor düşünceler tezat olur
Tanışmanın yolunu bulursan dene şansını ama bir şeyin garantisi yok. Bol şans
@mutsuz1kızzzzzzzz bir tane sapık vardı onu sildim ama o arada yanlışlıkla seninkini de silmiş olabilirim belki hiç farkında değilim. Kusura bakma🙏
Yorumuna gelirsek ya çok haklısın da ne bileyim işte öyle bir hoşlantı duydum. Ama haklısınız muhtemelen beni kardeşi gibi görür ve o gözle bakmaz. Çünkü aramızda 10 yaş var. Tolere etmez diye düşünüyorum.
Sende bu duygunla kalmazsın emin ol önündeki maçlara bakkk ne iyi insanlar çıkacak karşına 😍
Hoşlanti durumun avukat olması Belliki. Umarım sana bakar ve beğenir 😁
Yok ya aslında komik biri olması ve ailesine bağlı olması hoşuma gitti babası anlatınca. İşte engelli bir kız kardeşi varmış onunla ilgilenmesi falan. Tabii kendim de avukat olmak istediğim için o da güzel bir tesadüf olmuş oldu ama olma ihtimalimiz yok gibi og
Off
Babana soyle
Yaa o da beni elektrikli testereyle kessin
İyide evlenmek istediğinde kesmeyecek mi
Seni beklemez
Ama neden…