Artık seni hayatımda istemiyorum, Beni unut, lütfen bana yazma artık, hayatımı toparlamaya çalışacağım diyen eski kız arkadaşım,?

iki kez terk ettim, yaklaşık 4 yıl önce tanıştık, bu üç oldu ama son ikincide kendisi zorladı ondan ayrılmam için, beni seviyordu bende onu seviyordum, ben yurtdışına çıktım ve kıskançlıklar başladı ikimiz arasında, en son ayrılıkta ben ayrıldım ve ayrılma nedenimi söylemedim ona başka bir bahane ile ayrılmak istedim, eski erkek arkadaşını akrabası olarak tanıttı arkadaşlıktan çıkartmadı Instagramdan ve daha sonra sözler durumlar paylaştı beni engelledi tekrar engeli kaldırdı bende yazdım kim üzdü seni diye, bana normal değilsin unuttun mu sözlerini deyince ben de sert çıkıştim, daha sonra neden bana eski erkek arkadaşını akraban olarak tanıttın dedim yemin etti akrabam diye vs, ben ısrar ettim inkar etme diye engelledi, 5 gün sonra yine yazdım seni üzdügüm için üzgünüm dedim, biraz konuştuk ama beni unut, artık biz birşeyleri onaramayiz, falan dedi en sonda lütfen mesaj atma artık dedi bende görüldü yaptım daha hiç yazmadım, sabahına profil resmini değişiyor anlamlı sözler yazıyor durum paylaşıyor anlamlı sözler paylaşıyor aşktan zarar gördüğüne dair sözler vs, ne yapmaya çalışıyor bilen var mı?

Artık seni hayatımda istemiyorum, Beni unut, lütfen bana yazma artık, hayatımı toparlamaya çalışacağım diyen eski kız arkadaşım,?