Beni reddetti bide üstüne ayrıldım hem üzgünüm hem sinirli ve kızgınım sizce çivi çiviyi söker mi devamı aşağıda nolur okuyun 💔🙏?

Üni öğrencisiyim, bi hocam vardı hocama aşığım, hocam Eylül ayından beri dersime girdi ve dün son dersiydi, çünkü sadece güz dönemi ders veriyo, dün de dersin konuları bittiği için son dersimizdi, hocamla aramız iyiydi gülüyoduk eğleniyorduk bana her konuda sınavda derste yardımcı oluyodu, yolda karsilassak selamlaşir konuşurduk, instgaramdan da takip ediyordum, ama ben hocamdan ayrılmak istemiyorum onun yokluğuna nasıl alışcam nasıl unutcam kalbimden silicem hocam artık yok onu sonsuza dek kaybettim, birde şöyle bişey oldu onunla resip cekilip instaya atmak istedim benide takip etmesini istedim hayır dedi, ama diğer öğrencilerle bunu yapmış, bunada çok üzüldüm, yani şu an hem hocamdan ayrı kaldığıma hemde beni reddettigine aşırı üzgünüm, bı yandan da hocaya kızgınım aşırı, sizce çivi çiviyi söker mi kendi yaşıtımda biri var bı çocuk onunla sevgili olsam mi bu konuda düşünceleriniz neler?

Beni reddetti bide üstüne ayrıldım hem üzgünüm hem sinirli ve kızgınım sizce çivi çiviyi söker mi devamı aşağıda nolur okuyun 💔🙏?