Tanıdığı tanımadığı önüne gelen her kıza mesaj atan tanışmak isteyen erkek?

sevgilimin face'de eski mesajlarına baktım.
merhaba nasılsın. çok güzelsin tanışalım mı? seni çok beğeniyorum. numaramı kaydeder misin? bence çok uyumlu olabiliriz. yok sen şöyle güzel böyle alımlısın tanıdığı kızlara da yazmış, hiç tanımadığı kızlara da. ve tarihlerde aynı gün içinde en az 3-4 kıza yazmış konuşmuş. pas vermeyen tersleyen kızlara da terslemiş ağır konuşmuş küfür etmiş. kim ağına düştüyse öyle mi sevgili olmuş yani?
ben beni seviyo sanmıştım oysa kiii :(
Güncellemeler
+1 yıl
ben bu adamla ciddi düşünüyorum. şu face i kurcalamaz olaydım. kurcaladığım günden beri köyüyüm. konuşma tanışma teklifi etmediği kız kalmamış. banada netten yazdı ama iyi kötü tanışıyorduk diğer kızlar gb. bana çok içten çok samimi açılmıştı. eski mesajlarda 3 yıl önce aynı şekilde başka kıza da aynısını yazmış. yaa inanmıyorum ağlamaktan kötü oldum. ben bu kadar samimi içten severken onu da öyle sanmıştım. bir de bana benim çok sevgilim olmadı çok kızla konuşmadım demişti
Güncellemeler
+1 yıl
Biz cikmaya basladigimizdab beri konusup yazisiyor mu bilmiyorum cunku bicok mesajini silmistir eminim zaten şifresini de zorla almistim. ayrica face de arama kayitlarina baktim bircok kizin ismi var biz cikarken bile bircok kizin profiline bakmis inanin arama kayitlarinda benim adim yok bir sürü kizin adi var. bu adam benim profilime bakmaya tenezzul etmiyor bile anlasilan :((
Tanıdığı tanımadığı önüne gelen her kıza mesaj atan tanışmak isteyen erkek?