Fransizla evlensem gunah mi?

Selam,

Fransada dogdum buyudum, fakat turkum annem babam da turk.

ben bir çok turk erkekle tanistim ama dusunceleri huylarini sevemedim. genelde bizim turk erkekler baskici ve diktatör, kadini bazi konularda çok yoruyor ve çogu seyleri yasakliyor ; mesela giyinim ya da çikma konusunda.

hayatimda hiç boyle bir sey basima gelecegini dusunmezdim ama beni deliler gibi seven fransiz bir erkek var. 1 yildir konusuyoruz, ve ben ilk basta onunla olamayacagimi defalarca soyledim "ben turkum turkle evlenmeliyim" deyip durdum. ne yaptiysam pesimi hiç birakmadi, defalarca kufur ettim oglana sirf umudunu kesin diye. ama asla vazgecmedi benden; ve o kdr temiz ve mukemmel bir oglan ki gerçektn sasiriyorum. ve ben musluman olarak kendimden bile utaniyorum çunku oglan çok temiz saygili durust ve merhametli birisi. benim haberim olmadan gitmis sunet olmus ve namaz kilmaya baslamis. "senin icin yapmadim ben musluman olmak istiyorum " dedi bana. mutlu olmam icin elinden geleni herseyi yapiyor, hatta benim icin bir suru para harcamis , kiyafet , yemek , makyaj , tum ihtiyaclarimi karşılıyor.. ama diyorum keske turk olsaydi o zaman hiç dusunmeden onunla hayatimi kurardim. ama bunu gel de annem babama anlat.. razi olmayacagindan o kdr eminim ki ne yapacagimi bilemiyorum

sizce ne yapmaliyim?

Fransizla evlensem gunah mi?