Selam,
Fransada dogdum buyudum, fakat turkum annem babam da turk.
ben bir çok turk erkekle tanistim ama dusunceleri huylarini sevemedim. genelde bizim turk erkekler baskici ve diktatör, kadini bazi konularda çok yoruyor ve çogu seyleri yasakliyor ; mesela giyinim ya da çikma konusunda.
hayatimda hiç boyle bir sey basima gelecegini dusunmezdim ama beni deliler gibi seven fransiz bir erkek var. 1 yildir konusuyoruz, ve ben ilk basta onunla olamayacagimi defalarca soyledim "ben turkum turkle evlenmeliyim" deyip durdum. ne yaptiysam pesimi hiç birakmadi, defalarca kufur ettim oglana sirf umudunu kesin diye. ama asla vazgecmedi benden; ve o kdr temiz ve mukemmel bir oglan ki gerçektn sasiriyorum. ve ben musluman olarak kendimden bile utaniyorum çunku oglan çok temiz saygili durust ve merhametli birisi. benim haberim olmadan gitmis sunet olmus ve namaz kilmaya baslamis. "senin icin yapmadim ben musluman olmak istiyorum " dedi bana. mutlu olmam icin elinden geleni herseyi yapiyor, hatta benim icin bir suru para harcamis , kiyafet , yemek , makyaj , tum ihtiyaclarimi karşılıyor.. ama diyorum keske turk olsaydi o zaman hiç dusunmeden onunla hayatimi kurardim. ama bunu gel de annem babama anlat.. razi olmayacagindan o kdr eminim ki ne yapacagimi bilemiyorum
sizce ne yapmaliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sen musluman isen o gawurla evlenenmesin dinen günah oluyor
Ailen bu durumu kabul edeceklermi ki fransiz damar isterlermi
Ayrica bende fransadayim ama fransiz erkekler akli fikri cinsleikde hic de hoş değiler ya
Turk erkekleri bin basar
Din mi degistirdi cocuk? Musluman mi oldu? O vakit oluyor ama musluman erkek olmasi lazim sen musluman isen
Müslüman olduysa tamamdır
Evet musluman olduysa tamam detayi okumadim sonradan bakdim
Fransız erkekleri yakışıklımi 🙄😂orda yaşıyorsun ya ondan biliyorsundur
evet musluman olmus, her vakkit namazini kiliyor. ve Allah var bana hic bu zmna kadar cinselikten bahsetmemis..
Evet bazilari yakisikli mesela bugun ciktim en az 7-8 tanesi yakisikliydi hepsi öyle ahım şahım değil ama iyi olanida var
Vay be helal olsun o cocuga kaçirma insallah gerckden dine yönelmişdir @soran sana bisey dicem
Türkiye erkeği mi Fransız mı daha yakışıklıları var sence
Benim bi arkadasim vardi fransiz kiz turk erkeklerini cok severdi ama biliyordu musluman olduklarini ve bana dedi şey şu oldu ben dinime değiştirebilirim sırf onunla evleneyim diye aslinda bazilari sirf o karşıdakiyle evlenmek icin din değiştiren var
Sana dicem o ki cok iyi araştır çoçuğ gercekden din değiştirdi mi yoksa sadece seni elde etmek için mi böyle bisey yapiyor
Ben asla fransizlar güvenmiyor ama asla bazilari cok irkci içden içe cok irkcilar
Umarim seni seven o fransic cocuk iyi çikar
Ben turk erkeklerini seviyorum sahipleniciler hosuma gidiyor bu yönleri
Fransiz erkekleride iyi olanlar var da bana denk gelmemisdir ama cogu akli fikri cinselikde frlan fistan yani
O çoçuğ cok iyi araştır insallah senin icin herseyin en iyisi olur gurbetci kardesim
@sedefffe
evet haklisin iste bende bilmiyorum beni elde etmek için mi dinini degistirmis yoksa gerçekten istedigi için mi.. ama bence kendi istegiyle yapmis bunu çunku ben ondan asla oyle birsey istemedim. yaaa ne yapacagimi bilmiyorum gerçekten hangi kiz boyle bir oglani hayal eder, hareketleri bir baska dusunceleri bir baska davranmalari bir baska. adam bana oyle guzel davraniyor ki, bagirsam çagirsam bile bana olan sevginden hiç ustume gelmiyor. neyi seversem onu sever, neyden nefret edersem nefret eder. çok kararsizim, boyle birisini kaçrtmak istemiyorum ama hayatimi mahvetmek de istemiyorum. acaba olur mu olmaz mi dusuncesindeyim surekli
@sedefffe ben yakışıklilik olarak sordum türk mü Fransız mi 🙄 bide uzun kaslılar mi😂
Bide şöyle bi sorun var aileler.. aileler kabul edecek mi? Farkli kültürler
Insallah o cocuk seni kandirmiyordur
Cocuk kimle takiliyor takildi arkdaslari iyi mi onlara bak
Sosyal medyadaki hesaplarina bak kimleri takip ediyor neleri begeniyor
Istiyorsan onu işlet bile sosyal medyadan kiz hesabi aç ismini ne bileyim fransiz bi kiz ismi koy işlet
Ailesi nasillar ailesini biliyormusun coçugun?
@Rumeysarozicik italyan erkekleri bin basar hepsine inan bana
Ne turk ne fransiz kalir
Italyanlar erkekleri cok iyiler cidden😂😂
Bilmiyorum ya bu sorunun cevabini cidden gelip kendin gör bak kendin karar verirsin
@soran ayrica cocuk kac yasinda?
İtalyan erkekleri çok gördün mü 🤤😂
benim ailem kabul etmez ama bu gune kadar hiç boyle birsey sormadim.
ya sosyal medya herseyi var bende, oglan kendi ve annesini babasinin adresini bile vermis bana. sosyal medyasinda kotu birsey gormedim, hatta ismim ilk harfini yaziyor her yerde; oglan durust birisi, gozleri sadece bende ki.. ben bir kac defa fake hesaplarla onu denedim baska kiz olarak.. adam "benim ztn dunyalar kdr sevdigim bir kiz "deyip o fake hesabima kufurler demis.
annesi babasina da demis ben boyle bir kiz seviyorum diye , eger istersen ben ailenle bile konsurum izin verirsen dedi. ne yapim sence bana akil ver cok kararsizim :/
kararsizim :/ @sedefffe
@sedefffe
kiz bu sevdigim italyan ama ben fransiz diyorum Allahina
ya hemen evlenmiceksin zaten neden acele ediyorsun neden kendine pression veriyorsun?
Sakin ol zamana birak öncelikle
Varya yemine derim içimden geçti italyan oldu cunku benim cevremden italyan turk evlenen oldu
Fransiz asıl fransizlar türkle evlenmezler
o degil de yasim geliyor artik bir hayat kurmak istiyorum 27 oldum evde mi kalcam
Haaa baya buyuksunde 27 yaş istihare namazini yap bide
Ben seni kucuk zanettim
Istihare namazina yat bide bakalim olumlu cikacak mi
senin cevrende italyan turk evlenen oldu mu? anlastilar mi?
Sen bu çoçukla nerden tanışdın bi kere? Sosyal medya felan mi?
Evet var 2 tane turk erkegi italyan kadinla evlendiler
Ve benim yasadim yerde yasiyorlar
Gördüm kadarasiyla iyi anlasiyorlar cocuklari bile var 2-3 tane
Istihare namazina yatmistim bir kere, ruyamda oglan arkamdan sarilip "seni çok seviyorum" demis
Insallah bu cocuk senin icin dogru kişidir evlilik kumar gibidir baktina ne çikarsa
Allaha dua et sabirla
ne guzel Allah mesut etsinler de acaba italyan erkek de iyi cikar mi bilemiom
Evet aynen iste kafanda sorular var anliyorum seni bende guvenemezdim
Ne yapmayi dusunuyorsun bu durumdan ailene bahset bence bide onlarin fikirlerini al
guvencem icin herseyi yapiyor gosteriyor cocuk ama icimde yinede bir korku var. ve abartmiyorum ama inanir misin turk erkeklerle de sevgili oldum , ama hayatimda hic boyle bir sevenim olmadi
Insalllah senin için dogru kişidir 🤲🏻🤲🏻
Ama bisey diyim o çoçugun ilgisi senin gözünü kör etmesin uyanik ol
Sen belli ki o çoçugun sana ilgi vermesi sana güvenmen için herseyi yapmasi felan biraz gözünü boyalamış gibi sakın ola kendini kaptirma ojbektif olarak bak
ben degil onun gozu kor oldu. ama ben kendime yediremiyorum biliyor musun, hep turkle evlenecegimi dusundum. ve bu buyuk konusmamdan mi geldi basima bilmiorum ama hep fransizla evlenenleri kiniyordum eskiden "turk varken pis gavurla evlendiler" diyordum, ve ne gzl basima bu geldi
@sedefffe İtalyan erkeği ırkçı mi diye sordum🙄
Hahah aboo buyuk konuşmusun ya simdide senin başına geldi bu durum
@Rumeysarozicik hayir degiller
Benim komşularim italyan hepsi normal italyanlar irkci degil ama sicille olan italyanlar irkci biraz
@sedefffe
yemin ederim keske buyuk konusmasaydim
Ama benim italyan arkdaslarim var 2 tane iltalyan kizlari turk erkeklerine bayilirlar
ama bu italyanlar varya kadina çok guzel davranirlar
@soran aynen ya simdide başına geldı
@sedefffe agzima sçsinlar bilseydim buyuk konusur muydum
Hahaha yapcak bisey yok başa gelen çekilir
🥲
@sedefffe
senin basina gelseydi italyanla evlenmek diye birsey aklina gelir miydi,
Aileme sordum yabanci damat istermisiniz diye cevaplari hayir oldu ama belkit musluman ise olabilir dedi
Ben şahsen istemezdim ya hatta bana yuruyen fransiz italyan erkeklerden hep uzak durdum ailem kabul etmez bide ayni kultur yok ustelik musluman degilse gunah bide o ayri konu da aileler nasil anlaşaçak o var bide
Kendi kulturumden biriyle evlenemk isterim nasip karşıma kim çıkaçak bilmiyorum ama kesinkle musluman olmasi gerekir bunu istiyorum cunku inançli biriyim
anladim. sen nerelisin canım ?
Ben aslen aksarayliyim sen nerelisin
bende gumushane. cok memnun oldum, akil verdigin icin Allah razi olsun
Yok estafurullah ne akili sadece bildiklerimi söyledim insallah dogru kisidir senin icin🤲🏻
Allah razi olsun ne deyim
🙏🏼🌸🤲🏻
müslümansa dinen sakınca yok. dini kaygıların yoksa zaten sakınca yok. benim açımdan hiç sakınca yok.
musluman lıgı secmıs evlenebılırsın buyukte sevabı var
Aşık olmanın milliyeti yoktur, bu kişiyi seviyorsan Fransız olmasının önemi yok, bu kişiyle evlen.
Müslüman olduysa problem kalmamalı, ailen kabul etmeli seni bu kadar seven senin için herşeyi yapan birini kaybetme derim ilk önce anneni ikna et sonra herkesi
ama fransiz olmasi bana asiri takinti ediyor musluman olduysa bile.. ama çok seviyor adam ya çok seviyor :/
Sen de seviyormusun?
bana olan sevgisine asigim galiba.
O seviyor sen seviyorsun müslüman da olmuş daha ne olsun
Sevdiğin bir erkek ile evlen. Gerçekten kalbinde, beyninde kimi seviyor arzuluyorsan onunla ol
Ayy sen müslüman oldu demeyene kadar olumlu yaklaşmadim ama müslüman da olmuş bence hiçbir engel yok😍🥰
Önemli olan ırkı değil dini bence eğer Müslüman olursa direk evlen derim
Kesinlikle evlen ne güzel adam bulmuşsun işte..
Canın kimi isterse onunla ol
Ben taşla evlencem gunahmi
Ne alaka niye günah olsun
Müslümansa günah değil.
Bence dini inancına göre değişir
Bence olmaz gibi geliyor dönemde uygun değil
ya kız hasta mısın oglana ne diye küfür ediyon
Onu bırakmaa