AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yanlış bir kalpte olmaktansa yalnız olmak herzaman daha iyidir 👍
Seninle aynı kaderi paylaşmaktan büyük bir üzüntü duyuyorum
kafan rahat daha ne istiyorsun ki
Abla git bi kedi köpek bak sever en azından zararı dokunmaz 😂
benimde yok istiyorum ama istemiyorumda
Neden peki bir kızın teklif etmesi imkansız gibi bir şey en azından benim için ama siz erkek olarak neden teklifte bulunmuyorsunuz ya da ikilimde kalıyorsunuz
bence hic imkansiz degil etse kadin eder erkek zaten hazir ben neden teklif etmiyoruma gelirsek kizlarin sevgilisi var mi yok mu belli degil cogu disarida gördüklerim bulusmadan geliyor ya da bulusmaya gidiyor gibiler zaten sanalda bir cok ilgiye maruz kaliyor cafede goz goze geldigim hoslandigim kadina gidip desem ne olacak kabul etmez ki kadinlar artik tek basina tipe degil ayni zamanda paraya bakiyor uzun iliski yerine onlarda artik takilmalik yasiyor hayati ciddi iliski isteyen kadinlar beni daha cok korkutuyor belli ki gecmiste yapacağını yapti doydu herşeye simdide saf birine kapak atip evlenecek namuslu olacak diye dusunuyorum guvenim falan kalmadi yani kisaca boyle anlatayim
Ooo sen baya baya kapatmışsın defteri de haberin yok o zaman ne kadın ne de erkek evlenmesi zor çünkü bir çok kişi bana senin kesin vardır diyor halbuki yok sende böyle söyleyince kesinleşti demekki erkekler bu şekilde bakıyor gerçi biz kadınlarda erkeklere kesin bunun vardır falan diyebiliyoruz ama senin olayın farklı bir boyuta gelmiş çok karamsar olma bu hayatta temiz insanlarda var
bizde bu cenabetlik (sans) varken bizi bulmaz eski sevgilim calistigimiz is yerinde genel mudurun metresi cikti
😱sen ciddi misin yok artık ya
ve bunu 17 yaşındayken yapmış sonra okumaya diye İzmir'e gidip clupte yapmadığı kalmamış bunlari ben ayrilinca ogrendim ayrilma sebebimizde beni boynuzluyordu aklinca ilk sevgilimdi bir de Şu an 22-23 yasinda falqn ve yeni sevgilisiyle gayet normal takiliyor oğlanın evinde yatip kaliyor bazen kapandı birde evlilik hayali kuruyor yazik olacak cocuga
Yazık gençlik bitmiş gerçekten ama şimdiki erkekler böyle şeylere pek aldırış etmiyor böyle kızlar daha çok seviliyor
bende onun icin sevmek yerine takilacam iste bulursam oyle birini tamam sevmek zaten bos deger veriyon ama ne kadar deger goruyon goremiyorsun asik olan sensin cunku o degil ki gozun kor oluyor ama fb iliskisi oylemi arzuluyon gel diyon geliyor zevkini aliyon yeri geliyor konusuyon yemek yiyon sonra dagilip gidiyon
Senin ne farkın kaldı peki diğerlerinden sen düzgün ol illa çıkar karşına düzgün biri hemen pes etme
26 sene bence yeterli zaman bu zamana kadar bir iliskim olmus onunla da opusmeden ileri giden bir sey olmamis benden kucuk kizlar bile oha cok geride kalmissin diyorlar
Sen bilirsin karar senin
bulursam benim gibi birini hem uzun iliski hem fb gibi olacak ama sevgilide olacaz her duyguyu yasayacaz
ya emin olamıyoruz çünkü siz kesin bir adım atmadığınız için biz de red yemekten korkuyoruz hele herkesin içinde
30-35 ve yalnız expired bir teyzemiş ahh ahh
Ayıp değiş mi teyze falan 😢
Teyzesin da nesin 35 yaşında gelmişin yuh be nasıl evde kaldın
35 değilim dur 30 nasip işte olmayınca olmuyor
gel evlenek hgahashdsahasdfjkls
Yok sağol teyze diyenle olmaz şimdi hahihuhıo
Benı secmessın bılıyorum ama genede soruna gorüş yazmak istedim
Yalnızlık yanlış kişilerle olmaktan iyidir
Gece gece geliyor yalnızlık perileri
Tam olacakti benim olmadi. Uzuldum
Kimin sıkılmıyor ki 😒
bulalım bi tane